Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
AlicjaaA wrote:Mam pytanie.. Czy wasze dzieciaczki robią takie książkowe musztardowe czy żółte kupki? Bo mój bobas kurcze od kiedy pamiętam robi zielone- albo żółtozielone, albo jasnozielone lub takie jak szczaw ciemne. I sporo śluzu jest. Nie zwracałam na to uwagi jakoś wcześniej, ale zaczęło mnie to martwić. Zapomniałam zapytać podczas szczepienia lekarki o to.
AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
Witaj Alicja, ja tez dlugo czailam sie i niedawno dolaczylam ale dziewczyny fajne sa i milo mnie przyjely i Ty na pewno tez odnajdziesz sie w tym szalonym gronie
co do spania caly dzien to my tez nie bylismy na spacerze i faktycznie to pewnie przez pogode.
niezle z tym karmieniem
ale tak juz bedzie, moj wydawal mi sie taki malutki bo ma dopiero 6 lat a teraz widze jaki z niefo juz duzy czlowiek i pomaga mi i podaje jak prosze, szok kiedy te dzieci tak rosna... -
no dzis wlasnie pytalam o kupki.
moja robi takie zielonkawozolte ale wodniste dosc bo wszystko wsiaka w pieluche i malo grudek pozostaje jesli moge tak napisac... jest troche sluzu ale ja mysle ze to pozostalosci z katarku wydostaja sie druga strona...
tylko ja karmie moim mlekiem + okolo 100 ml bebilon pepti dha dziennie -
Ja tylko moim mlekiem. Już próbowałam różne produkty wykluczać, które jem, a i tak trzymam dość rygorystyczną dietę. Ale nic to nie daje.On potrafi zrobic dwie pod rząd i jedna jest żółtawa, a za 10 min ciemnozielona.. Zawsze jest z grudkami, ale śluzu też trochę, raz mniej raz wiecej. Nie widać po nim, żeby coś mu przez to dolegało, przybiera bardzo ładnie na wadze. No nic, zapytam przy następnym szczepieniu.
-
AlicjaaA wrote:Mam pytanie.. Czy wasze dzieciaczki robią takie książkowe musztardowe czy żółte kupki? Bo mój bobas kurcze od kiedy pamiętam robi zielone- albo żółtozielone, albo jasnozielone lub takie jak szczaw ciemne. I sporo śluzu jest. Nie zwracałam na to uwagi jakoś wcześniej, ale zaczęło mnie to martwić. Zapomniałam zapytać podczas szczepienia lekarki o to.
U nas raczej musztardowe, ale czasami się trafi taka zieleńsza. Zapytaj przy okazji pediatry czy cały czas zielone są w porządku.
I rzadkie tez się co jakiś czas trafiają.
Dziś zasrane tematy.AlicjaaA, Gosha, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
mantissa wrote:U nas raczej musztardowe, ale czasami się trafi taka zieleńsza. Zapytaj przy okazji pediatry czy cały czas zielone są w porządku.
I rzadkie tez się co jakiś czas trafiają.
Dziś zasrane tematy.
Hehe no ładne wejście mam..Od razu od kupek zaczęłam ;P Tak zrobię, zapytam przy następnej wizycie. dzięki za odp. -
dzięki dziewczyny za wsparcie, Już jest ok. Na szczeście udało się przystawić małego do piersi na kilka chwil i to pomogło. Chyba wiedział, że musi mi pomóc bo normalnie to jęczy przy piersi
SSał może z 2 min ale to wystarczyło, Mój laktator nie dał rady ale Antoś jak najbardziej. Ufff bo już miałam czarne myśli.
Aguś86, Murraya, Ksawa, lysinka, Anka1501, Ida, Fasia lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Alicja witaj
Ulka jak dobrze, że Antoś pomógł mamusi i poszło
Zjadłam wczoraj kukurydzę i dzisiaj cały dzień walka z kupą, o 1 też Tosię kupa wzbudziła, potem karmienie i problemy z zaśnięciem.
U nas tylko parę razy był zielonkawy kleksik, więc nie pomogę. -
Dzisiaj pospalismy do 5:30... z dwiema pobudkami w nocy w tym jedna taka ze trzeba bylo nosic bo oczy jak piec zlotych.
Zastanawiam sie czy nie isc do jakiegos neurologa z nim. To nie jest dla niego dobrze ze tak malo spi.
No wlasnie... ile wasze dzieci spia i spaly (w wieku DOminika) w ciagu dnia? Bo moj ma dwie okolo 2h drzemki i kazdy mi mowi ze on bardzo malo spi.
-
Psotka-mi sie wydaje, ze to nie jest malo... moja 2h spi tylko w porze spaceru, a tak moze 2-3 drzemki po 30min,no chyba, ze na rekach, tp caly dzien przespi... ale jak nie spi, to sie bawimy, cwiczymy itp. U niektorych dziewczyn dzieci wcale nie spia (u nas tez sa takie dni) i duzo by daly za 2x2h drzemki...a czasem jest dzien spiocha i dzieci spia caly dzien...
-
Mój synek w wieku Dominika a z reszta dalej tak ma, ze w dzień śpi wlasnie takie drzemki zalezy od dnia raz jest ciagiem jedna 4h a raz dwie godzinne badz 1,5 i nic wiecej
czasem jest tak ze prawie wgl nie spi tylko krotkie drzemki 30min ucina... wczoraj od 7 do 17 spal moze godzine a tak dopiero po 17 zasnal na 1,5h i potem o 22 juz do 6 .takze luzik Psotka .Za to w nocy nam ladnie spi bo po 7h ciagiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 07:00
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Śpi tyle ile potrzebuje
Twój to raczej śpi sporo i nie wiem po co neurolog mu potrzebny.
Psotka nie zrozum mnie źlewydaje mi się, że nie potrafisz cieszyć się macierzynstwem bo wciąż się czymś zamartwiasz, że coś z Twoim dzieckiem jest nie tak.
Masz super synka, który jest zdrowy i się ładnie rozwijawyluzuj trochę i ciesz się bo zaraz zacznie biegać i będziesz tęsknić do tych chwil
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 07:06
mantissa, Angela89, Ulka84, mf, Gosha, Fasia lubią tę wiadomość