Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mf wrote:Mantissa - moja polozna wlasnie mocno ugniatala, tak, ze wylam z bolu... u mnie oklepywanie nic by nie dalo, pewnie bym szla do ciecia gdyby nie te jej masaze... ale mialam bardzo gleboko w piersi te zastoje... moja przyjaciolka tak samo miala i tez taki masaz poloznej pomogl...
A to ja nie wiem, mi lekarkav w szpitalu mówiła, zeby mocno nie uciskac, ale to przy nawale. Moze to trzeba wiedziec jak, zeby nie zaszkodzic -
Moj dla odmiany dzis malo spi po 20 min na spacerze tylko godzinke spal
moj ostanio daje z dwoch cyckow przez ta moja dietke ( właściwie nie wiem czy zasadna) schudlam juz waze mniej chyba niz przed ciaza bo spodnie przedciążowe luzne na tylku nie wiem sama chyba zaczne wiecej MM dawac bo padne niedlugo a dalej nie wiem od czego te krosty ????????????????? albo zaczne nabial jesc i juz co radzicie????????????????????Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 17:03
-
Iwonka, ja po miesiacu bez nabialu sprobowalam z kefirem i slabo bylo, sprobuj moze wypic jakos jogurt i zobaczysz jaka bedzie reakcja,o
ja tez schudlam przez te diete, spodnie ze mnie spadaja, wagi w domu nie mam ale tez czuje ze waze tyle co przed ciaza,
co do spania na spacerach to moja mala nie lubi spacerow, nie lubi tego lezenia bo nic nie widzj, zastqnawiam sie nad spacerowka ale za wczesnie chyba... -
Ida u mnie Tosia je zazwyczaj około godziny, czasami nawet dłużej - więc ja marzę, aby zaczęła jeść krócej a częściej. A kupę to oczywiście najlepiej na cycku się robi, a matka w oparach siedzi
jak Młodą boli brzuch to praktycznie z piersi nie schodzi
-
nick nieaktualnyKsawa wrote:czy wasze dzieci tez dzis duzo spia?
moja mloda budzi sie na jedzenie, chwile ja ponosze do odbicia a ona juz spi... hmmmKsawa lubi tę wiadomość
-
Taaa a u mnie liczac 30min drzemke o 9 rano i niedawno 20minutowa Adaś nie spi a ja jestem zmęczona ehh teraz go karmie ale zasypia a tylko mu wyleci z buzi i juz pięcio złotówki ; p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 17:43
-
mój śpi własnie prawie cały dzień, dawno tyle nie spał, a głupia matka juz z 5 razy sprawdzała, czy nie ma gorączki ale na szczeście ok, wiec chyba biometr niekorzystny
. AAAA i u nas tez trzy dni oczekiwana kupa...po lopatki
. Te kwietniowe bobasy bardzo zsynchronizowane
.
Lwica, CzaryMary, Ksawa, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny od kilku dni mam jakiegoś stracha o tym ze za niecały rok będę musiała wrócić do pracy i zostawić Nikosia. Wiem, głupia jestem to za niecały rok!!! Ale ja juz zaczynam panikować, a wszystko Aczelo sie od mojej szefowej z drugiej pracy spytała mi sie czy nie chce wrócić od września w soboty 5godz....
Ehhh dziewczyny nie mogłam spac cała noc bo myslalam co ja zrobię bez syna -a to tylko 5godz, prawdziwa praca od kwietna...
Maz mnie zachęca owi ze zajmie sie synem, tylko ze mi Ciężkowicach bo chciałam do domu jechać na miesiąc a sytuacja paszportowa sie wydłuża:(( Pozatym nie chce pracować w soboty od kwietnia wole z synem spędzić i nie chce jej obiecać...
Znowu moglabm wrócić pewnie do kwietnia tylko ...masakra nie wiem co mam zrobic:((
To tylko pare godzin a ja juz panikuje nie wiem jak ja dam rade w kwietniu...
Juz zaczynam sie zastanawiać czy nie zostać opiekunka -tutaj nazywa sie to childminder i wziac w opiekę jeszcze z 2 dzieci ?????
-
Lwica witaj w klubie bo tez juz o tym zaczelam ostatnio myslec. Skoro 2 miesiace tak szybko zleciały to kolejne dziesięć...co to jest; echhhh porażka.
Iwonka wg mnie sproboj wlaczyc cos z nabialu, niekoniecznie samo mleko ale jakies przetworzone produkty. Ja zzaczelam powoli co kilka dni cos wlaczac i nic sie nie dzieje. Z wagą tez juz jestem na minusie. U Ciebie obstawiam to co u nas...łojotokowe zapalenie skóry, z ciemieniuchą tez walczycie- no wszystko pasuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 17:54
Lwica lubi tę wiadomość
-
Bambi i dziewczyny moze macie racje, zaczne chyba cos z nabialu jesc na razie mam ten napoj sojowy kawa dobra z tym
lepiej i smakuje niz z kokosowym
moze ser zolty zaczne jesc bo bardzo lubie, pozniej moze jakies jogurty.
Bambi moze to i te lojotokowe zapalenie skory bo ciezko idzie z ta ciemnieniucha a twarde luski zoltawe juz na czole zauwazylam ponizej lini wlosow, ahhh -
no nam sie ta ciemieniucha z dnia na dzień rozpełzła strasznie , caly zeszly tydzien walczylam oliwka i wyczesywałam i kij to dało, było tylko gorzej, twarde, zółte i coraz więcej. Po tym kremie rewelacja, łuski zmiękły, część sama sie wypłukała przy myciu główki, reszte wyczesałam, super. Iwonka a w brwiach tez ma ciemieniuche?? bo to tez ponoc typowe dla łojotokowego zapalenia.
Ja wlaczylam maslo, dwa razy jadlam jogurt, dzisiaj uzylam troche smietany do obiadu. Na zółty ser tez sie czaje, ale to za kilka dni.
-
Moja siemiolatka mnie rozwaliła własnie. Zostawiłam ją z małą na chwilę. 5 minut jakoś, wracam i patrze a ta ją karmi z butelki. Pytam skąd masz mleko a ona "Zrobiłam. Nalałam wody do 120 i nasypałam cztery płaskie miarki mleka"
Szczęka mi opadła.Aguś86, Ksawa, lysinka, Ulka84, Militta110816, Lali, Gosha, Agusiek89, Fasia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
liwi wrote:Moja siemiolatka mnie rozwaliła własnie. Zostawiłam ją z małą na chwilę. 5 minut jakoś, wracam i patrze a ta ją karmi z butelki. Pytam skąd masz mleko a ona "Zrobiłam. Nalałam wody do 120 i nasypałam cztery płaskie miarki mleka"
Szczęka mi opadła.