Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Adaś odkrył,że potrafi piszczeć !
piszczy od rana a ja pieje z niego no niemożliwe ;]haha pierwszy pisk usłyszałam w dzień matki i potem tak nieśmiało czasem popiskiwał ale dzisiaj to jest apogeum pisków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 15:34
Aguś86, Lwica, mantissa, lysinka lubią tę wiadomość
-
jak jest zapalenie to chyba jest też temperatura
i ból straszny
spróbuj wziąć ciepły prysznic i polewać pierś mocno ciepłą wodą i DELIKATNIE masować w stronę sutka, ale bez mocnego naciskania
albo polej gorącą wodą (np. ja polewałam wrzątkiem) pieluszkę tetrową i poczekaj aż nieco ostygnie żebyś nie poparzyła rąk i przykładaj do piersi i wtedy masuj delikatnie - cel ma być taki że rozgrzejesz pierś...
współczujęmantissa lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:IDA, mój tak ma. Chyba ze spi z cycem w buzi... A tak potrafi sie jeszcze przebudzac przed tym konkretnym snem.
Wogole to czy mój Syn jako jedyny nadal robi mi pobudki co 2 godziny?
Nie moj tez:] a nad ranem co godzinę na cycka i z nim zasypia 4rano, 5 i 6:] ogólnie przesrane chodzę jak zombie... Nie mam siły na gimnastykę jakas coby kg zrzucićogólnie na nic
-
Ida wrote:A ja bym wolała żeby Franek jadł dłużej a rzadziej. Mam już dość tego że ciągle mam cycki na wierzchu a on nie najedzony...
Ja mam to samojuz sie przyzwyczaiłam ze moj ssak bez cycka nic- zasypia, relaksuje sie przy cycku jak chce walnąc kupę albo pierda;) śmieje sie, bawi
cycoch jednym słowem takie są chłopaki
)
Ida, lysinka, Fasia lubią tę wiadomość
-
Murayya ale dzien. Miałam podobna sytuacje z pieluchami. Maz kupił jakieś tanie pieluchy 2 paczki i były beznadziejne, nie chłonęły, sztuczne na maxa i miąlam wrażenie ze Nikos w nich czuł sie jak w worku plastikowym z siuskami, i postanowiłam druga nie otwarta paczkę oddać. Poszłam do obsługi klienta i mowię ze chciałabym wymienić na Pampersy i babka ok. Wymieniłam i włożyłam do wózka. Ale przypomniało mi sie ze muszę jeszcze cos kupić No to wróciłam sie do sklepu. Ipo zakupach ochroniarz sie mnie spytał skąd mam te pampersy bo widział ze za nie nie zapłaciłam
Eeee poczułam sie głupio i powiedziałam ze wymieniłam je wcześniej w obsłudze ....ale pare dni nie chodziłam do tego sklepu... -
Mantissa - moja polozna wlasnie mocno ugniatala, tak, ze wylam z bolu... u mnie oklepywanie nic by nie dalo, pewnie bym szla do ciecia gdyby nie te jej masaze... ale mialam bardzo gleboko w piersi te zastoje... moja przyjaciolka tak samo miala i tez taki masaz poloznej pomogl...