Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej. Ja nawet rozmawiałam wczoraj na temat snu z peditrą i ona mówiła, że niepokojące jest jedynie jeśli takie małe dziecko nie śpi dłużej niż 12 godzin bez żadnej, nawet 5 minutowej drzemki. W ogóle zdziwiła się, że Nina jest taka silna, że leżąc na płasko na plecach sama głowę podnosi, że na brzuszku super sztywno już główkę trzyma, ale od razu zaznaczyła, że nie ma w tym nic niepokojącego lub niezwykłego, bo każde dziecko rozwija się w swoim indywidualnym tempie.
Anka1501, Lwica lubią tę wiadomość
-
A wiecie co? Się ciesze jak debil.
Ja młodą trochę dokarmiam mm i do tej pory karmiłam humaną Ale zawsze był problem z kupą. Robiła się cała czerwona,łzy w oczach. Tak sie strasznie męczyła, potem był płacz. Zmieniłam mleko i od dwóch dni pije enfamil i dziś zauważyłam ze zrobiła kupę dopiero jak zaczęło śmierdzieć. Nic się nie męczyła. Mam nadzieje ze to nie przypadek i zmiana mleka jej pomoże.Lwica, mantissa, Ida, lysinka, Gosha, Fasia lubią tę wiadomość
-
Fizjoterapeutka na badaniu bioderek zauważyła ze syn ma minimalnie spłaszczona głowę po prawej stroni i kazała kłaść na lewej cześciej...
I zaczęłam to robić, i moj syn wykumal ze cos nie tak, bo teraz kiedy próbuje położyć go na lewa stronę to jest ryk...
Dzis rano chciałam go karmić po lewej i ryk a prawa szczęśliwy i zasnal:((((
Pół nocy męczyłam sie żeby zasnal na lewej wkoncu padł ze zmęczenia po 4godzinach!
Spi na prawej teraz bo juz nie mialąm siły na ryk od rana, strach go przekręcić teraz:(((Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 09:15
-
Lwica, chyba na odwrót
Psotka, u mnie mała w wieku Dominika przesypiała niemal cały dzień i całą noc. Obecnie też dużo śpi. Leniucha urodziłam, jak już wcześniej pisałam.
Syn mojej kuzynki już jak miał 3 tyg. spał bardzo mało. Miał w ciągu dnia tylko jedną ok 30-minutową drzemkę. Teraz ma 13 m-cy i jest baaaardzo pobudzonym dzieckiem -
Liwi nam enfamil poleciła przy Gabi alergolog dziecięca, bo właśnie on jest podobno super przez brzuszki tolerowany. Cena nie najfajniejsza, ale jeśli się tylko dokarmia, to nie jest to jakoś bardzo odczuwalne
-
Lysinko, witam i tobie również dziekuję za miłe przyjęcie.
Psotka, mój synek też od pewnego momentu bardzo mało śpi w dzień, max 1-2 godz. Za to w nocy jest ok, bo ja zasypia ok 20-21:30 to budzi się dopiero o 5 rano i po zjedzeniu zasypia znowu, tym razem już z nami w łóżku i śpimy do 8, czasem 9. Tylko jak pogoda pochmurna i deszczowa jak wczoraj to w dzień pośpi dłuzej. -
My mamy właśnie enfamil i chwale sobie to mleko
od urodzenia Karolina miała moze z 5 razy problem z kupka. Kolek zero. Jedynie jak moim ją karmilam i cos zjadłam i ja brzuszek bolal. Kupki u nas po tym mleku sa 2 albo 3 dziennie
najczęściej jest to rano z nocy w dzien i czasami(rzadko) na wieczór
-
nick nieaktualny