Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno i po usg wg pani doktor MMartyna ma dobrze w główce poukładane
no i torbiel znikł
ulgę poczułam
mantissa, Anka1501, CzaryMary, Ida, Aguś86, Ksawa, sylvia007, liloe, Amy_, liwi, AlicjaaA, mf, Eweliśka, KasiaKwiatek, lysinka, Gosha, Agusiek89, Fasia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Moja mała zjadła, ponosiłam ją chwilę, potańczyłyśmy razem, popatrzyła na karuzelkę i znów śpi,
Ida, na pewno dasz radę karmić piersią,
ale jak będziesz odciągać to też będzie ok
każdy dzień jest cenny ...
a ja podzielę się z Wami że przyszła do mnie dziś paczka z Gemini a w niej mój nowy laktator.
Dziewczyny na FB bardzo chwaliły zwykły ręczny laktator z Aventu no i po pierwszym użyciu potwierdzam, że jest fajny.
od początku ściągałam medela mini electric i jest mocny i dobry ale wkurzało mnie to jego brzęczenie jak traktor i tempo, a w tym ręcznym cichutko i do tego można szybciej albo wolniej.
no i ilość mleka - może to przypadek ale bez problemu ściągnęłam 120 ml a medelą 100 - 110 a 120 to sukces był.
no, mam nadzieję że będzie dobrze służył
Aguś86, mantissa, Angela89, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ksawa wrote:ooo,
shimmer, dawno Cię tu nie widziałam
tu koleżanka z forum gazetowego
chyba już tam nie zaglądasz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 13:47
Ksawa lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Dziewczyny, czy duża jest różnica pomiędzy smoczkami z przepływem 1, 2 i 3? Chcę kupić z większym i zastanawiam się który, czy 2 czy od razu 3.
A z przepływem x szybko leci?Ida lubi tę wiadomość
-
Witaj Angela, super, że badanie wyszło dobrze
Co do laktatorów to też zaczynałam od medela mini electric i on mi wogóle uruchomił laktację, bo mleka nie miałam aż do 5 dnia po porodzie. Ale te buczenie, szczególnie w nocy mnie dobijało. Mąż kupił mi ręczny z canpola i jestem z niego bardzo zadowolona. rzadko ściągam, ale wcale nie jest to takie męczące ręcznie i mi ściągał dużo więcej mleka niż medela.
Byli właśnie u mnie rodzice. Tata pierwszy raz wziął małego sam z łóżeczka na ręce, a ten taki ryk, jakby go ze skóry obdzierali. Tata się wystraszyłJak ja go wzięłam to od razu przestał. Myślałam, że za wcześnie, żeby dziecko tak rozpoznawało kto je nosi. Teraz taka maruda, że odłożyć się nie da..
Angela89 lubi tę wiadomość