Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweliśka wrote:4500 w 3 tyg przybrała ponad kg. Głównie chodziło o to że daje jej 10 razy na dobę po 90 ml i że to może być za wiele dla jej brzuszka
teraz już się nie daje
-
MłodaDama wrote:A ja nie mam pojecia w koncu ile dawac tej wit d i k tzn do kiedy. W niedziele Adaś bedzie mial 3 miesiace to już koniec czy dawac do 21lipca kiedy bedzie mial 4 miesiace?? Pogubilam sie czy dawac do 3 miesiaca czy do konca 3 miesiaca xd
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Tak z butli, no właśnie ona zawsze je jak jej daje nie wiedziałam że to za dużo bo jak płakała to nerwowo ciągnęła smoka myślałam że z głodu a to prawdopodobnie z bólu..
-
Amy_ wrote:Witam nową mamusię
Twoja historia jest smutna ale wiedz ze nie jestes sama z takim doswiadczeniem. Na szczęście już wszystkie tulimy nasze dzieciaki
Ula jak piersi????
Amy wszystko wróciło do normysą mieciutkie i oklapnięte
Amy_ lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
mi chyba pokarm zanika, drugi dzien mi wisi na cycku maly, próbowałam ściagac to ledwo 90ml udało mi się z obu piersi, masakra jakas, nie wiem czy to przez nerwy czy jakos przez te plesniawki mniej pokarmu mam, nie wiem a chce karmic buuuu
sciagam dodatkowo zeby pobudzic moze jeszcze laktacje ale ie wiem czy to sie uda...
-
Ulka84 wrote:ja też witam nową mamę, rodziłyśmy w tym samym dniu
No właśnie, też 16 kwietnia..to w tym samym dniu cierpiałyśmy z bólu i miałyśmy radość po ujrzeniu naszych maluchów;)
Dobrze, że ten zator ci przeszedł, bo u mnie jakieś dwa tyg po porodzie skończyło się na antybiotyku jak zator przeszedł w zapalenie piersi.Ulka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymantissa wrote:A kleik to można do swojego mleka dodawać?
Ida, a ty nie kupowałas smoczkow wtedy na allegro?
Można do swojego, tylko aby się bardziej było treściwe to musisz dać trochę wiecej ponieważ kleik nie gęstnieje w mleku matki. Ja daje już 3 łyżeczki.
A dziś na noc dałam 2 łyżeczki kaszy malinowej smakowało tak że oczy jej wychodziłymantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://www.1000dni.pl/1000-dni-zywienia-dziecka/0-6-miesiecy/23-schemat-zywienia-dzieci-w-1-roku-zycia
To może nie dokładny ten sam link ale ten sam schematWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 19:41
-
nick nieaktualnya co do linków ostatnio byl ten temat poruszany http://www.mama-trojki.pl/2015/06/nalezy-zakazac-przekuwania-uszu-dzieciom.html?m=1