Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja, czyli widze że znasz ten straszny ryk medeli, ja musze uciekać do kuchni bo wszystkich budzę w nocy,
dziecko po zapachu poznaje matkę, a takie 3 miesięczne to już widzą lepiej i doskonale wiedzą kto z nimi rozmawia
ja uśmiecham się do małej, gadam z nią i ona do mnie się uśmiecha ale tak delikatnie - bo ja ciągle jestem to po co się wysilać
ale wystarczy że mój mąż podejdzie i słówko do niej powie to od razu wielki uśmiech małej - normalnie zazdrosna jestem, a mała już kupiła męża tym uśmiechem ...AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsawa wrote:co o usg główki - wszystkie chodzicie na to USG czy macie jakieś konkretne wskazania czy tak dla swojej wiedzy ?
ja z synkiem byłam a teraz z małą nie i zastanawiam się czy iść czy nie,
moja pediatra nic nie sugerowała jak pytałam,
a jaki teraz sprzet kupilas?
amy mnie juz nie badaja bo lekarstwa na moja glowe nie znaleźliAmy_ lubi tę wiadomość
-
Ksawa, na fb wrzucamy zdjęcia a na drugim forum mały ruch. Tam nie ma lajków.
My na usg główki mamy zalecenie ze szpitala.
Ja też ma ten ręczny aventa, na początku nic nie mogłam nim uciągnąć, ale zdjęłam tą silikonową nakładkę i ładnie ciągnie, jak zachodzi potrzeba.Ale że synuś się obraził na butelkę to póki co nie ściągam.
Jeśli chodzi o gadanie do "obcych" to Julek uwielbia rozmawiać z dziadkiem. Non stop się cieszy i gaduli. Chociaż przecież ja o wiele częściej z nim gadam. Zazdrosna jestem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 14:12
Ksawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Ja też używam TT i do kazszek mają z Y. Tylko tam już jest konkretna dziura.
Mój denerwuje się przy piersi i czasem daję butlę, a ostatnio zauważyłam że i przy niej się wscieka, dlatego chcę wymienić. -
nick nieaktualny
-
Witam nowe mamusie
ja po 4 mies przylazlam do fryzjera
mała z mamą i siostrą, dziś przejechała 160 km i może z 10 minut płakała
byłam na konsultacji u innej pani doktor która stwierdziła że problemy brzuszkowe Marysi mogą wynikać z przekarmienia że ją upaslam
Lwica, Angela89, AlicjaaA, Gosha lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:4500 w 3 tyg przybrała ponad kg. Głównie chodziło o to że daje jej 10 razy na dobę po 90 ml i że to może być za wiele dla jej brzuszka
Ja myslalam ze maluchy same wiedza kiedy chcą i kiedy dosc..ja karmie małego na zadanie, jak pójdziemy na spacer i odciagnelam mu 150ml zje tyle i jeszcze cycka pozniej.. -
A ja nie mam pojecia w koncu ile dawac tej wit d i k tzn do kiedy. W niedziele Adaś bedzie mial 3 miesiace to już koniec czy dawac do 21lipca kiedy bedzie mial 4 miesiace?? Pogubilam sie czy dawac do 3 miesiaca czy do konca 3 miesiaca xd