Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIda wrote:Właśnie nie wiem.
Mary, a Iwo zawsze się tak załatwia czy potrafi też sam?
Potrafi:) teraz jest znowu poprawa . Kupki czasami są nawet 2 dziennie bez wspomagania.
Wczoraj peirwszy raz uzylismy kataterka. z tym, ze było to juz po kupce i po mega ryku. Troszeczke jeszcze gazów poszło ale niewiele.
powiem Wam,że u nas kolki są zawsze po spacerze w wietrzny dzien. Moze stwierdzicie, że to mądrości babć ale u nas naprawdę to się sprawdza. Podobno maluch wtedy lyka to powietrze i pozniej cierpi. mielismy 3 razy "kolkę" i 3 razy własnie po spacerze na wietrze .. -
Mf ja nie daje malego osobom ktore nigdy w zyciu dzieci na rekach nie mialy ale bardziej chodziolo mi wlasnie o ciotki, kuzynki itd
Iwonka tylko zdjecia. Album sobie sami bedziemy robic. Dorzucimy zdjecia z restauracji i bedzie
Eweliska ja parowki jem prawie codziennie
Alicjaa witam serdecznie) ja chcialam ubrac szmizjerke, bo to jedyna sukienka ktora byla na guziki ale, ze bylo zimno w sobote to ubralam czarne skorzane spodnie, biala bluzke i czarny zakiet. Bluzka bez rozpiecia. Nakarmilam malego przed kosciolem, a tak sie zlozylo ze nad restauracja w hotelu nocuje moj brat wiec karmilam u nich w pokoju bez swiadkow. Takze nie musialam miec rozpinanej
Mary musze zaobserwowac te wietrzne dni a humory Julka, moze cos w tym jest..
Eweliśka, CzaryMary, AlicjaaA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Któraś używała czopków glicerynowych u dziecka?
Ja użyłam 2 razy. Są specjalne czopki glicerynowe dla dzieci. I nie dawałam całego a tylko kawałeczek malusi. Pomogło.
U nas kupy się unormowały są zazwyczaj 2 dziennie. Jak nie ma to i tak żadnych bólów brzusia nie zaobserwowałam.Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa własnie odebrałam becikowe
I już nima
Kupiliśmy małej szafę bo komoda nie starcza a dzielić się garderobą nie będę
Sylwia po co ci kierowniczka do becikowego ? Wszystko co potrzebujesz jest w pit-cieliwi, mantissa, AlicjaaA, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliwi wrote:Moja mi dziś prosto między cycki ulała. I to leżałyśmy obie. Nie wiem jak ona to zrobiła.
Matkę szlak trafia. Tylko się nie śmiejcie ze mnie. http://ifkaicik.blogspot.com/
nooo suuuperświetna pamiątka !! Pisałam dzisiaj na fb coś o tym
liwi lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Ja własnie odebrałam becikowe
I już nima
Kupiliśmy małej szafę bo komoda nie starcza a dzielić się garderobą nie będę
Sylwia po co ci kierowniczka do becikowego ? Wszystko co potrzebujesz jest w pit-ciejestem pracownikiem socjalnym.
Ja znalazłam sukienki do karmienia w TK Maxx i tylko tam. Bylam w niej na weselu i teraz nie wiem, czy kupować coś na chrzciny (widziałam fajną bluzkę w h&m taką, w ktorej spokojnie mogłabym karmić) czy iść w tej sukience.
Co do diety, to ja nie jadlam jeszcze tylko bialej kapusty, a tak jem wszystko, parówki teżAlicjaaA lubi tę wiadomość
-
Hejka:) sto lat mnie nie było. Mam wrażenie, że cały ten czas siedziałam na żelazku. 130zł za prąd w tym miesiącu.Kto to zapłaci?
Musiałam przyszykować kolejny rozmiar bo z 62 już Arturek wyrasta.
Apropo wielkości. Ledwo dźwigam mojego smoka. Jest szczupły z wyglądu, ale strasznie długi. Waży 7 kg. Wasze 2 miesięczne bobaski też takie rosłe? -
Noszenie tej kruszynki po karmieniu staje się dla mnie nomen omen ciężkie.Zastanawiałam się nad chustą, ale wolę wózek
Cycka mu daję, słowo daję, żadnych dopalaczyCzyli faktycznie jakiś wielki jest.
Olałabym prasowanie, ale moja pralka gniecie. Nie wiem, czy temperatura zła, za duże wirowanie, czy za dużo ładuję do bębna. Piorę zwykle na 60 st wirowanie 800. A Ty Ida?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 13:51
AlicjaaA, Aguś86, mimka84, lysinka lubią tę wiadomość