Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc jestem i Dziewczyny przegladac fb napotkalam sie na ta mala dziewczynke ,
http://www.corinfantis.org/podopieczni/60-planowe-zabiegi/497-michalina-baranek-ta-hipoplazja-komory-prawej-i-tetnicy-plucnej-vsd-i-etap
ma wade serduszka i potrzebuje pieniazkow na opreracje. Prosse jesli ktoras moglaby rej chociaz pare groszy przeslac. Ja wyslalam tyle ile mogla. Teraz siedzeo rycze jak glupia, bo nie moge patrzec na to zdjecie tej malej slicznotki, tyle jeszcze przed nia bolu i cierpienia. Pomozy jej, by mogla dalej zyc -
nick nieaktualny
-
mf wrote:Fasia, KasiaK jak chrzciny? Wpadacie na ciacho?
A gdzie avatar? :>
Chrzciny fajnieczesc Julek przespal, pozniej grzecznie siedzial u meza na rekach, a na koncowce lekko pomarudzil. Ale bylam szczesliwa, ze obylo sie bez histerycznego placzu w wykonaniu mojego dziecka
jakie ciacho? Co gdzie? -
A u mnie przed blokiem na lace rozlozyl sie cyrk zalewski
nie bylam w cyrku od dziecka! Poszlabym ale mam wizje, ze jak wyjda tygrysy lub lwy to wydostana sie do publicznosci i zjedza wszystkich, a pozniej zaczna biegac po osiedlu i atakowac ludzi,,,
Psyche mam zryta na maxa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 08:25
-
Iwonka zwrocilo sie dwukrotnie czego sie nie spodziewalam
nerwow troche tez bylo, bo przy placeniu okazalo sie, ze maz zaplacil o 180zl wiecej. Poszlam spytac skad ta cena. Menadzer zle nam podliczyl koszty. Maz odpuscil, a ja jak to ja musialam sie troche powyklucac. Kasy niezwrocili ale dali bony na jedzenie na ta nadplacona przez nas kwote. Lepsze to niz nic.
ogolnie chrzciny bardzo udanepod koniec tyg bede miec zdjecia to pokaze. Udalo nam sie na ostatnka chwile fotografa zalatwic