Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej , a my dzis idziemy na imieniny babci Alicji i przy okazji Alicja zgarnie prezenty bo ma dzis imieniny
nie wiem jak radzić sobie z ciociami które noszą mała, a gdy zaczyna płakać to każą mi siedzieć " bo nie mozna przyzwyczajać" , uspokajają ja a mi serce pęka
ze taka cipa ze mnie
Ida lubi tę wiadomość
-
Hwesta_ wrote:Hej , a my dzis idziemy na imieniny babci Alicji i przy okazji Alicja zgarnie prezenty bo ma dzis imieniny
nie wiem jak radzić sobie z ciociami które noszą mała, a gdy zaczyna płakać to każą mi siedzieć " bo nie mozna przyzwyczajać" , uspokajają ja a mi serce pęka
ze taka cipa ze mnie
Hwesta to TWOJE dziecko. Niech sobie swoje zrobią i wychowują po swojemu. Nawet jak ja nauczysz to przecież TY ja będziesz nosić nie one.
Ja zawsze mówię ze po to mam rok macierzyńskiego żeby ją nosić. A jak będzie miała rok to sie nauczy chodzić i nosić się już nie będzie chciała.Ulka84, Hwesta_, Ida, AlicjaaA, mantissa, Anka1501, lysinka, Fasia lubią tę wiadomość
-
A ja polecam płyn dzidziuś do butelek. Jest aki gęsty żel, nie spływa. Myję w nim nakładki do karmienia bo tylko w nich karmię przez płaskie brodawki i płyn się super sprawdza przy wszystkich akcesoriach dziecka. Na allegro ok 8-10 zl
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlka84 wrote:ja myłam w zwykłym, ale odkąd używam więcej mm to kupiłam taki specjalny z nuka za 22 zł. Niewiem na ile jesy wydajny bo dopiero wczoraj byłam w sklepie
Nie jest super wydajny, ja przeszłam na frosch baby jest tańszy bo około 14 zł kosztuje ten jest wydajniejszy ale i tak trochę drogawo wychodzi i zastanawiam się nad zwykłym płynem. -
nick nieaktualny
-
Co do pościeli i ochraniaczy od natali to po poleceniach u was też zamawiałam i przyznam szczerze, że super, jestem zadowolona. Jakby co to mój zestaw jest u niej w galerii taki zielony w głowy kotków bo ja wielka kociara
Mam w domu białego brytyjczyka długowłosego. Uszyła mi też poduszkę w kształcie głowy kota identycznego jak na pościeli.
Hwesta, ja mam o tyle szczęście, że u mnie nikt się raczej sam nie wyrywa do brania na ręce chyba, że sama zaproponuję czy chce. Za to takich głupich rad i komentarzy też nie znoszę. Moja teściowa ma bzika na punkcie tego, że małemu na pewno zawsze zimno. Cały czas na siłę przykrywa mi dziecko aż po uszy, a on nie znosi mieć schowanych rączek. Ostatnio w upalny dzień kocem go zaczęła okręcsć to już nie wytrzymałam, zerwałam ten koc, że to już chyba przesada i zaraz cały w potówkach będzie. To teściowa wzięła pieluchę tetrową i znowu go okryła bo przecież koniecznie czymś wg niej okryty musi być wrrr...Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez się zastanawiam nad plynem specjalnym do mycia butli, bo raz dziennie podaje malemu moje ściągnięte mleko z nocy w butli.
Dzisiaj Adaś ma juz 3 miesiąceleci ten czas oj leci.
Adas marudny okrutnie od kilku dni nie wiem o co chodzi straszny przychlast sie zrobil . Rano po nocy zawsze jeszcze drzemal a od tych kilku dni wstanie o 7 i do popołudnia ani sni mu sie zasnąć a ja jestem juz wykonczona...ehh
ciekawa jestem o co biega czy to skok rozwojowy czy zeby albo cholera wi co heheWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 13:37