X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , a my dzis idziemy na imieniny babci Alicji i przy okazji Alicja zgarnie prezenty bo ma dzis imieniny :) nie wiem jak radzić sobie z ciociami które noszą mała, a gdy zaczyna płakać to każą mi siedzieć " bo nie mozna przyzwyczajać" , uspokajają ja a mi serce pęka :( ze taka cipa ze mnie :(

Ida lubi tę wiadomość

• Ulka84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja myłam w zwykłym, ale odkąd używam więcej mm to kupiłam taki specjalny z nuka za 22 zł. Niewiem na ile jesy wydajny bo dopiero wczoraj byłam w sklepie

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • liwi Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też używam zwykły płyn. A miałam właśnie o proszek dla dzieci zapytać. Kiedy planujecie przejść na zwykły?

Murraya lubi tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta_ wrote:
    Hej , a my dzis idziemy na imieniny babci Alicji i przy okazji Alicja zgarnie prezenty bo ma dzis imieniny :) nie wiem jak radzić sobie z ciociami które noszą mała, a gdy zaczyna płakać to każą mi siedzieć " bo nie mozna przyzwyczajać" , uspokajają ja a mi serce pęka :( ze taka cipa ze mnie :(

Hwesta to TWOJE dziecko. Niech sobie swoje zrobią i wychowują po swojemu. Nawet jak ja nauczysz to przecież TY ja będziesz nosić nie one.
    Ja zawsze mówię ze po to mam rok macierzyńskiego żeby ją nosić. A jak będzie miała rok to sie nauczy chodzić i nosić się już nie będzie chciała.

Ulka84, Hwesta_, Ida, AlicjaaA, mantissa, Anka1501, lysinka, Fasia lubią tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Ulka84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf ale te twoje cycki produkuja ;) zazdrosze :P ja tak nie miałam :(

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja polecam płyn dzidziuś do butelek. Jest aki gęsty żel, nie spływa. Myję w nim nakładki do karmienia bo tylko w nich karmię przez płaskie brodawki i płyn się super sprawdza przy wszystkich akcesoriach dziecka. Na allegro ok 8-10 zl

Fasia lubi tę wiadomość

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liwi wrote:
    Ja też używam zwykły płyn. A miałam właśnie o proszek dla dzieci zapytać. Kiedy planujecie przejść na zwykły?
    Ja przez przypadek do prania małej dałam zwykły i wyszła nam wysypka. Więc jak na razie płyn dla dzieci będziemy używac

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulka84 wrote:
    ja myłam w zwykłym, ale odkąd używam więcej mm to kupiłam taki specjalny z nuka za 22 zł. Niewiem na ile jesy wydajny bo dopiero wczoraj byłam w sklepie

Nie jest super wydajny, ja przeszłam na frosch baby jest tańszy bo około 14 zł kosztuje ten jest wydajniejszy ale i tak trochę drogawo wychodzi i zastanawiam się nad zwykłym płynem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz piorę w zwykłym, dwa razy płukanie stosuje ;) i póki co jest ok

• Ida Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 16:21

mantissa, sylvia007, Hwesta_ lubią tę wiadomość

• AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do pościeli i ochraniaczy od natali to po poleceniach u was też zamawiałam i przyznam szczerze, że super, jestem zadowolona. Jakby co to mój zestaw jest u niej w galerii taki zielony w głowy kotków bo ja wielka kociara :-) Mam w domu białego brytyjczyka długowłosego. Uszyła mi też poduszkę w kształcie głowy kota identycznego jak na pościeli.

Hwesta, ja mam o tyle szczęście, że u mnie nikt się raczej sam nie wyrywa do brania na ręce chyba, że sama zaproponuję czy chce. Za to takich głupich rad i komentarzy też nie znoszę. Moja teściowa ma bzika na punkcie tego, że małemu na pewno zawsze zimno. Cały czas na siłę przykrywa mi dziecko aż po uszy, a on nie znosi mieć schowanych rączek. Ostatnio w upalny dzień kocem go zaczęła okręcsć to już nie wytrzymałam, zerwałam ten koc, że to już chyba przesada i zaraz cały w potówkach będzie. To teściowa wzięła pieluchę tetrową i znowu go okryła bo przecież koniecznie czymś wg niej okryty musi być wrrr...:-/

Rudzia lubi tę wiadomość

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 16:22

• AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A piorę w loveli cały czas i raczej puki co nie zmieniam. Nawet nasze dokładam razem jak w pralce mało.

Fasia lubi tę wiadomość

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę i zamierzam być asertywna! :)

sylvia007, liwi, mantissa, Anka1501, AlicjaaA, Murraya, lysinka, Fasia lubią tę wiadomość

• liwi Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez się zastanawiam nad plynem specjalnym do mycia butli, bo raz dziennie podaje malemu moje ściągnięte mleko z nocy w butli.

Dzisiaj Adaś ma juz 3 miesiące :) leci ten czas oj leci.
    Adas marudny okrutnie od kilku dni nie wiem o co chodzi straszny przychlast sie zrobil . Rano po nocy zawsze jeszcze drzemal a od tych kilku dni wstanie o 7 i do popołudnia ani sni mu sie zasnąć a ja jestem juz wykonczona...ehh
    ciekawa jestem o co biega czy to skok rozwojowy czy zeby albo cholera wi co hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 13:37

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda Damu gratuluję 3miesięcy Adasiowi:-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeby to człowiek wiedział, czemu te nasze maluchy płaczliwe. Życie byłoby o wiele łatwiejsze. :)

Najlepszego dla Adasia!

Ksawa lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adaś najlepszego!!

• AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla Adasia i kciuki za Hwestę by wytrwała w asertywności :-)

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
‹‹ 4907 4908 4909 4910 4911 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ