Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hwesta super że było ok. Imieninowy buziak dla Alicji.
Aguś miłego pobytu.
Jejku ale nudy.
Nosi mnie już. Zaczyna mi się nudzić.Szlak mnie trafia, że nic nie robię.
Zawsze robiłam jakieś pierdoły. Czapki na szydełku, biżuterie składałam. A teraz od dłuższego czasu mnie robię nic i zaczyna mnie to wkurzać.
Może bloga założę?
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Hwesta, gratuluję asertwności. Możemy sobie z twoją Alicją przybić piątkę bo ja też dziś zgarnęłam prezenty hi hi
Liwi, widzę, że zainteresowania z podobnej dziedziny mamy. Ja uskuteczniam haft krzyżykowy, uwielbiam to. Od już prawie dwóch lat wyszywam obraz metr na 60 cm taki wielki dla siostry do nowego domu, jeszcze kawałek mi zostało do końca. Będzie naprawdę piękny. Całe szczęście, że remont im się bardzo przedłuża bo teraz przy dziecku mam na to niewiele czasu.. -
nick nieaktualnyIda wrote:To można myć butelki w płynie? Ja myje tylko w wodzie bo bałam się detergentu...
Jest specjalny płyn do butelek i ogólnie do naczynek dla dzieci. Nuk który jak pisałam drogi jest nawet do 27 zł nie raz można znaleść teraz kupiłam frosch baby za 14 zł ale zastanawiałam się czy można w normalnym płynie myć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Jest specjalny płyn do butelek i ogólnie do naczynek dla dzieci. Nuk który jak pisałam drogi jest nawet do 27 zł nie raz można znaleść teraz kupiłam frosch baby za 14 zł ale zastanawiałam się czy można w normalnym płynie myć.
Ida, Aguś86, Angela89, Ksawa lubią tę wiadomość
-
Julia Ewa ochrzczona
aniolek jak zawsze
wszyscy zachwyceni Juleczka
Dostala mate edukacyjna i pieniazki... wygladala pieknie
mala ksiezniczka... jedzenia zostalo full-goscie jeszcze na wynos dostali
Ale musze przyznac, ze gdyby nie tesciowa i moja mama, to z dzieciem na cycu, mimo pomocy meza, nie dalabym rady...
A co do ilosci mleka Ula-po tym jak poodciagalam sie, to Jula jeszcze chciala dojesc i jadla, lecialo ciurkiem z obu cyckow... tak mi dziecie pobudza produkcje od samego poczatku...
A nie mam avatara, bo chcialam zmienic i z telefonu nie dalam rady, a na kompie dawno nie bylam...
Aaaaaa ostatnio gemini dalo dupy z zamowieniem, bo sie sporo spoznili, za to teraz sie zrehabilitowali, bo wyslali przesylke jakies 18h po zamowieniuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 21:57
AlicjaaA, mantissa, Ida, Aguś86 lubią tę wiadomość