Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam 5 rodzajow ciacha
zostalo z chrzcin... moja Mama miala zrobic 1, a zrobila 2, a tesciowa miala 2 zrobic, a zrobila 3... byly 3 rodzaje miesa, rozne surowki zrobilysmy, salatki na kolacje i talerz wedlin... taniej i smaczniej niz w restauracji i jedzenie jeszcze mamy na 2 dni my, moi rodzice i moj brat z rodzinka...szwagry nie chcieli
ciacho za to wszyscy dostali a jeszcze mnostwo zostalo
-
Nam zostalo bardzo duzo jedzenia z restauracji. Bedzieny teraz przez tydzien jesc
Pozwalacie ciotkom, babkom i innym nosic Wasze dzieci? Bo i na chrzcinach i wvzoraj na urodzinach meza chrzesniaka moje dziecko bylo ciagle albo u jednej albo u drugiej ciotki na rekach, a ja mialam czas zeby pogadac albo zjesc -
Anka1501 wrote:Dziewczyny jak mam wyliczyć składkę ZUS ubezpieczenie zdrowotne do becikowego bo nie po drodze mi do ZUSu a widzę, że można napisać oświadczenie
ja też już złożyłam nawet decyzję pozytywną mam do końca lipca mam mieć kasę na koncie
-
Fasia to super nam aż dwukrotnie to nie ale też sporo kasy synu dostał, my też mieliśmy fotografa ale na zdjęcia min tydzień jeszcze muszę czekać... A same fotki bierzecie czy album też jakiś zamawiacie od razu??
-
nick nieaktualnyHello
Dzięki MF chrzciny super. Miki w kościele grzeczny,nie spał ale ładnie się zachowywał i obserwował całą ceremonię. Zresztą super ksiądz wszystko poprowadził. Było aż 9 chrztow w tym bliźniakipiękna podniosła ceremonia.
Obiad w restauracji przepyszny, tort rewelacja.
Miki zgarnął kupę kasy plus mate edukacyjną, szczeniaczka uczniaczka, lampkę duszka i album foto do samodzielnego ozdabiania. Mój K zakłada Mikiemu konto i odkładamy całą kasę plus co miesiąc będziemy mu wpłacaćAnka1501, CzaryMary, Ksawa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Któraś używała czopków glicerynowych u dziecka?
ehhh dzisiaj kiepski u nas dzien. co chwila mlody sie budzi i marudzi. widac, ze jest zmeczony ale spac nigdzie poza moimi rekami nie chce. nic zrobic nie moge. no trudno...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 11:19
-
MłodaDama wrote:Ja tez się zastanawiam nad plynem specjalnym do mycia butli, bo raz dziennie podaje malemu moje ściągnięte mleko z nocy w butli.
Dzisiaj Adaś ma juz 3 miesiąceleci ten czas oj leci.
Adas marudny okrutnie od kilku dni nie wiem o co chodzi straszny przychlast sie zrobil . Rano po nocy zawsze jeszcze drzemal a od tych kilku dni wstanie o 7 i do popołudnia ani sni mu sie zasnąć a ja jestem juz wykonczona...ehh
ciekawa jestem o co biega czy to skok rozwojowy czy zeby albo cholera wi co hehehttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
nick nieaktualnyIda wrote:Franek ostatnio rzadziej robi kupy. Raz na dwa dni. Widać że chciałby, że ciśnie ale nie idzie. Wszelkie sposoby które stosowałam wcześniej nie działają, czyli masaż, rowerek itp. Zastanawiam się więc nad czopkiem. Ty nie dajesz całego, prawda? U Iwa się zawsze sprawdza?
trzymam w palcach i teraz juz wkladam prawie cały ale nie zostawiam w dupce. wkladam i wyjmuje. Efekt 100% i blogi spokój na twarzy mojego dziecka.Ida lubi tę wiadomość