Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyziolko wrote:hej dziewczyny
wieki mnie nie było i teraz też wpadam pewnie tylko na moment bo moje dziecko jest bardzo absorbujące i śpi bardzo mało w ciągu dnia
Powiedzcie mi czy wszystkie chrzcicie dzieciaczki w tym roku? bo my planujemy w przyszłym, mimo nezadowolenia babć...
I jeszcze jedno- czy któraś z Was ma zgrubienie na piersi, które nie znika dłuższy czas? ja mam już od miesiąca duże zgrubienie na piersi, lekarz mówi, że nic się z tym nie da zrobić, mam czekać, aż się rozejdzie... tylko że to cholernie boli. Może macie jakieś sposoby na takie problemy?
My chrzcimy 3 stycznia i chyba Rudzia też później chrzci. -
Mf dzięki za info.
Angela, no to ładna grupka pracowników socjalnych nam się tu uzbierała. Jeśli cię to interesuje to praca w zawodzie jest bardzo ciekawa. Ja ją lubię naprawdę. Ale często też nieprzewidywalna i niebezpieczna, dlatego m.in. jak tylko dowiedziałam się o ciąży to poszłam na zwolnienie bo praca w terenie i często stresie mi się w tym stanie nie uśmiechała.Angela89 lubi tę wiadomość
-
Ja też lubię pracę jako pracownik socjalny, mam 3 zawody pracownik właśnie, psycholog i doradca zawodowy. Po studiach bardo chciałam pracować jako doradca lub w zzl, ale doradztwo było wtedy zawodem licencjonowanym i dupa z tego wyszła, bo ciężko licencję było zdobyć. Teraz myślę, że jak odchowam
Ninę trochę, to jednak będę szukać czegoś w ZZL, bo to mnie chyba bardziej kręci niż praca socjalna.
Angela89, AlicjaaA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela trzymam kciuki i poganiam- do roboty koleżanko!!
Sylvia ja wybierając kierunek studiów zastanawiałam się między pracą soc a doradztwem zawodowym właśnie. To mnie bardziej jednak "kręciło"Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 17:57
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AlicjaaA wrote:Angela trzymam kciuki i poganiam- do roboty koleżanko!!
Sylvia ja wybierając kierunek studiów zastanawiałam się między pracą soc a doradztwem zawodowym właśnie. To mnie bardziej jednak "kręciło"mam nadzieję, że teraz kiedy juz nie trzeba licencji, uda mi się gdzieś załapać, nawet do OHP mogę iść do pracy, byleby zdobyć doświadczenie w zawodzie
AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy po cc mogę już pójść na fitness? Chciałabym na TBC, bo czytałam, że się nadaje na po porodzie. Moje ciało wygląda nieciekawie. Uda jakieś takie galaretowate, tłuściutkie boczki i brzuch bez mięśni lekko odstający. Niby 3 kg na plusie, a czuję się jakbym miała z 15 kg nadwagi.
A druga sprawa jest taka. Czy Wy też jesteście ciągle głodne? Co jecie w takich chwilach? Ja po chrzcinach 2 tyg ciągle sięgałam po słodkie, bo w domu zapasy ciast, a teraz chciałabym coś zdrowszego. Ale jakieś tam jabłuszko, czy jogurt nie są w stanie mnie nasycić. Co jeść, co jeść?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 19:15
-
Angela89 wrote:o nie
mogłaś tego nie pisać
Anka1501, Angela89, Fasia, lysinka lubią tę wiadomość