Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny, ja polecam taniec... biore mala na rece, wlaczam muzyke i tancze przy okazji robie jakies lekkie przysiady czy inne cwiczenia na nogi... humor poprawia sie, bliskosc z mala a przy okazji wzmacniam nogi, tak samo robilam przy starszaku i szybko wrocilam do formy
mantissa, haneczka lubią tę wiadomość
-
Widze temat prasowania byl ;P.
Ja z zelazkiem nigdy nie mialam wiele do czynienia. Nie osze rzeczy ktore sie gniota i tyle. Prasuje pare razy do roku i to po jednej rzeczy. Nawet bym ie wpadla na to zeby rzeczy dziecka prasowac ;P.
A jak ktos chce miec miekkie rzeczy po praniu to polecam suszarke!
haneczka lubi tę wiadomość
-
Witamy się przy karmieniu
Udało nam się nadrobić weekend, my już po weselu. Tosia po 22 padła i spała do 3:30, później budziła się praktycznie tylko na karmienie. Do 15 była aktywna chyba tylko nieco ponad godzinę. Może wyczuła, że źle się czułam i dała mi odpocząć - coś mi zaszkodziło i muliło mnie cały dzień, do tego bolała mnie głowa
Ja prasuję tylko te ubranka, które są bardzo pogniecione, np. sukienki, szkoda mi czasu na wszystko.
Haneczka Arturek to spory chłopak już
Ja pytałam lekarza o ćwiczenia po cc i powiedział, że lekki wysiłek jest wskazany. Ja myślałam o zumbie i ćwiczeniach na kręgosłup na początek, do tego przysiady i wykroki, typowo na brzuch dopiero po wakacjach. Też denerwuje mnie brak tyłka i ogólny brak jędrności.
Jutro rano jedziemy nad morze, a pogoda narazie nie nastraja do urlopowania, zobaczymy jak będzie.
Ja nie mogę się doczekać rozszerzania diety, bo Tosia długo je i trudno mi to robić poza domem.
Miłego dnia mamuśkihaneczka lubi tę wiadomość
-
My się karrmimy, a raczej śpimy przy cycku hehe
Fasia dobrze to ujelas plaskodupie to właściwie określenie niestety niby non stop w ruchu jestem a wszystko wygląda jak flakiu Marcela chyba na mleko uczulenie jednak bo piłam kokosowe było ok później mi się skończyło i wróciła szorstkosc skóry później sojowe piłam ale nie widziałam poprawy od jutra znów kokosowe i zobaczę co będzie...
Co wy dziewczyny jjecie że nie chudniecie???poradzcie mi chudzinie a i Fasia i hwesta pewnie nie pogardzi wiedzamy tu chyba najchudsze poniżej 50 kg ja już 43 waze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u nas moze wreszcie bedzie lepiej . Wczoraj usypialam malego i byla to chwila a nie jak przedwczoraj 2h . Spal o 23-5 myslalam ze sie zastrzele ale po mleku zasnal na 3h ufff teraz sie karmimy ; P
Po ostatnich truskawkach Adaskowi nic nie bylo wiec wczoraj zjadlam kaszke manna z musem z truskawek i bananem hihi pyyyychaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 09:29
-
Witam wszystkich
My się pakujemy i jedziemy parę ulic dalej do moich rodziców z prezentem na dzień taty. Tomuś też ma prezent dla swojego taty- nowe kapcie hehe, taki typowy tatusiowy prezent mama pomogła mu kupić
Ach, jak fajnie, trochę się po lenię jak babcia wnusiem się zajmie:-)
Miłego dnia:-)CzaryMary, Eweliśka, MłodaDama, Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Iwonka ja ważę 30kg więcej od Ciebie
masakra, idę sobie łeb przytrzasnac drzwiami
Mary no dostapilam zaszczytu i ja w twoim śnie hehe