Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój się budzi w nocy co 2 godziny i nie daje spać matce,a już standardem jest gadka Marcela o 5 nad ranem, dziś mówię do niego ze dałby matce pospac a on mi szeroki uśmiech posyła
i jak się tu gniewac na skarba?? Matka kawę strzeli jakoś będzie chodzić hehe
Fasia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Moja mała zasnęła około 20:30 obudziła się o 5 rano , zjadał i spała do 8:30 takie noce moge miec zawsze
My w niedziele chrzcimy , boję się czy mała nie bedzie płakać i najgorsze bo nie mam jeszcze sukienki ..
dziewczyny ile wasze dzieciaczki ważyły jak miały 2 miesiące ? bo moja waży 4200 i lekarka powiedziała ze za mało i za mam ją dokarmiac mm skoro na samej piersi tak mało przybiera . co myślicie ? -
Ustronanka mój 4800 na 2 miesiące, a przy porodzie 2740. Z kolei córka przy porodzie 2000, a na 3 miesiące 3750
Wszystko moim zdaniem zalezy od wagi wyjsciowej i od dziecka. A ile przybrała w czasie między ważeniem a kolejnym ważeniem? Norma to minimum 150g tygodniowo do 3 miesiąca życia, czyli 600g miesięcznie.
-
u nas noc dobra- jak zawsze jedna pobodka, tylko mielismy akcje bo nie zdazylam sciagnac mleka
mala obudzila sie glodna o 3 a ja z nia i szybko za laktator
obudzilam meza i ja szybko sciagalam a maz dawal po trochu, odbijal, zagadywal ...
no udalo nam sie,
i znow musze pochwalic moj nowy laktator Avent bo dal szybko rade, medela w zyciu nie sxiagnelabym tak szybko
-
nick nieaktualny
-
Ustronianka moja Mała przy praktycznie identycznej wadze urodzeniowej, jak miała 2 miesiące i 3 dni ważyła 4700.
My w nocy karmimy co 3 - 4 godziny, a bywało już co 5,5; mam nadzieję, że te czasy powrócą, bo jedno karmienie z odbijaniem i usypianiem trwa około godziny. Córcia standardowo od 5:30 aktywna
Jedziemy nad morze i pogoda masakra, szaroburo i co jakiś czas padabędziemy spacerować w deszczu najwyżej
-
Angela89 wrote:w 3 minuty 100ml kiedy to było marzenia ja teraz w poł godziny ściągam po 120-140 przy dobrych wiatrach bo nie raz po 80 niestety sie udaje i wtedy mm idzie w ruch
Ja mam mnie mleka staram się pobudzać ta metoda ale nie wie czy nie za późno już,a po jakim czasie ściągania ta metoda będzie efekt??? -
Czesc Laseczki
)
Ja od wczoraj pije herbatke Bocianek i mam wrazenie, ze w piersiach wiecej mleka
Iwonka Ty to jestes szczypiorek) ja juz dawno na wadze nie stalam. Ostatni raz bylo 47kg czyli 2kg wiecej niz przed ciaza. Boje sie wazyc, bo jak sie okaze, ze jest jeszcze mniej to pojde skoczyc z balkonu...
Lysinka udanego urlopu i pogody zycze! Moze sie rozpogodzi
lysinka lubi tę wiadomość