Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój się budzi w nocy co 2 godziny i nie daje spać matce,a już standardem jest gadka Marcela o 5 nad ranem, dziś mówię do niego ze dałby matce pospac a on mi szeroki uśmiech posyła
i jak się tu gniewac na skarba?? Matka kawę strzeli jakoś będzie chodzić hehe
Fasia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry

Moja mała zasnęła około 20:30 obudziła się o 5 rano , zjadał i spała do 8:30 takie noce moge miec zawsze
My w niedziele chrzcimy , boję się czy mała nie bedzie płakać i najgorsze bo nie mam jeszcze sukienki ..
dziewczyny ile wasze dzieciaczki ważyły jak miały 2 miesiące ? bo moja waży 4200 i lekarka powiedziała ze za mało i za mam ją dokarmiac mm skoro na samej piersi tak mało przybiera . co myślicie ? -
Ustronanka mój 4800 na 2 miesiące, a przy porodzie 2740. Z kolei córka przy porodzie 2000, a na 3 miesiące 3750
Wszystko moim zdaniem zalezy od wagi wyjsciowej i od dziecka. A ile przybrała w czasie między ważeniem a kolejnym ważeniem? Norma to minimum 150g tygodniowo do 3 miesiąca życia, czyli 600g miesięcznie.
-
u nas noc dobra- jak zawsze jedna pobodka, tylko mielismy akcje bo nie zdazylam sciagnac mleka
mala obudzila sie glodna o 3 a ja z nia i szybko za laktator
obudzilam meza i ja szybko sciagalam a maz dawal po trochu, odbijal, zagadywal ...
no udalo nam sie,
i znow musze pochwalic moj nowy laktator Avent bo dal szybko rade, medela w zyciu nie sxiagnelabym tak szybko
-
nick nieaktualny
-
Ustronianka moja Mała przy praktycznie identycznej wadze urodzeniowej, jak miała 2 miesiące i 3 dni ważyła 4700.
My w nocy karmimy co 3 - 4 godziny, a bywało już co 5,5; mam nadzieję, że te czasy powrócą, bo jedno karmienie z odbijaniem i usypianiem trwa około godziny. Córcia standardowo od 5:30 aktywna
Jedziemy nad morze i pogoda masakra, szaroburo i co jakiś czas pada
będziemy spacerować w deszczu najwyżej
-
A jakim sposobem teraz sciagasz?? Dalej 775533 ???Angela89 wrote:w 3 minuty 100ml kiedy to było marzenia ja teraz w poł godziny ściągam po 120-140 przy dobrych wiatrach bo nie raz po 80 niestety sie udaje i wtedy mm idzie w ruch
Ja mam mnie mleka staram się pobudzać ta metoda ale nie wie czy nie za późno już,a po jakim czasie ściągania ta metoda będzie efekt??? -
Czesc Laseczki
)
Ja od wczoraj pije herbatke Bocianek i mam wrazenie, ze w piersiach wiecej mleka
Iwonka Ty to jestes szczypiorek
) ja juz dawno na wadze nie stalam. Ostatni raz bylo 47kg czyli 2kg wiecej niz przed ciaza. Boje sie wazyc, bo jak sie okaze, ze jest jeszcze mniej to pojde skoczyc z balkonu...
Lysinka udanego urlopu i pogody zycze! Moze sie rozpogodzi
lysinka lubi tę wiadomość

mam zamiar wybrać się do nich na dłużej