Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia, całkiem smaczny ten bocianek, nie? Wydaje mi się, że lepiej smakuje niż pozostałe.
Kurczę, ktoś mi dziecko podmienił. Już dawno nie było problemów z usypianiem po nocnym karmieniu. Odkładałam, pogadał sam do siebie i zasypiał sam. A od kilku dni marudzi i popłakuje w łózeczku. Wczoraj musiałam go nosić od 2 do 3 :30. ;/ -
iwonka1077 wrote:A no widzisz przypomnialas mi o przysiadach
bo chodzenie po schodach i pod górkę z wózkiem nie pomaga coś....
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Fasia zaraz skakac z balkonu, odkujemy sie jak przestaniemy karmic, jak juz pisalam ja wtedy przytylam po corce mam nadzieje ze i teraz tez tak bedzie,
ponawiam pytanie co tam jecie dziewczyny ze nie chudniecie?????podkreslam ze nie pije mleka.....jakies pomysly na sycace posilki o wiecznie glodna jestem....a niczym sie niczym sie najesc nie moge.... -
iwonka1077 wrote:ten caly wasz sklapel to na YT jest???????????? podrzuccie linka zobacze czy to dla mnie
hehe
https://www.youtube.com/watch?v=iq6LM0CD18Q -
nick nieaktualny
-
Ida, nie karmię piersią tylko odciągam mleko i karmie butelką...
niestety, mimo że zaraz po cc dostałam dziecko do piersi i ładnie ssało
to przez jedną panią doktor, której nazwiska nie wymienie, musiałam dokarmić małą już w szpitalu i tak zostało ... w skrócie były święta wielkanocne, chcieli pozbyć się jak największej liczby dzieci więc wypisali nas z dużą żółtaczkę fizjologiczną i musieliśmy z nią walczyć sami w domu. -
a ja się musze pochwalić że Antoś robi postępy
coraz mniej płacze i jest pogodnym dzieckiem
udało mu się nawet dwa razy zasnąć samemu
potuliłam go chwile i odłożyłam do łóżeczka. Troche pomarudził, pooglądał i zamknął oczka
Super... takie macierzyństwo to ja lubie
mimka84, Angela89, Fasia, Ksawa, Ida, mantissa, lysinka, Aguś86, Rudzia lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:A jakim sposobem teraz sciagasz?? Dalej 775533 ???
Ja mam mnie mleka staram się pobudzać ta metoda ale nie wie czy nie za późno już,a po jakim czasie ściągania ta metoda będzie efekt???
Ja już ściagam 15 minut z jednej i 15 minut z drugiej u mnie laktacja sie ustabilizowała więc nie wycisnę wiecej. A jeżeli chcesz zwiększyć trochę ilość mleka to polecam PP to powinno pomóc tak przez 2-3 dni i będzie ok.Ksawa, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:ja tez
kuwa. ale cwicze i mam nadzieje szybko zobaczyc efekty
A co cwiczysz? Ja nie moge robic przysiadow, bo tak mi kolana strzelaja, ze mam wrazenie ze pekna, maz tego sluchac nie moze... -
Mantissa bardzo smaczny ten bocianek, lactosan tez byl fajny ale ta jest smaczniejsza
Iwonka ja nie licze na to, ze przytyje jak skoncze karmic. Nigdy mi sie to nie udawalo wiec i teraz bedzie klops -
nick nieaktualnyStrzele sobie kulkę w łeb. Martyna od 5 rano nie śpi. Ciągle chce być na rękach jak zamkneła oczy to ją odłożyłam i 10 minut pospała bo lada moment oczy otworzyła to nawet nie było spanie. Moje dziecko nienawidzi takiej pogody, z resztą ja też. I jak ja mam się nauczyć do obrony ? Mąż mówi abym zaniosła ją teściowej ale ja nie chce wczoraj z nią spędziła pół dnia bo my załatwialiśmy sprawy.. Czekam na męża i o 15 na rehabilitacje po niej zasiąde do nauki.. tylko 45 pytań mam do ogarnięcia..
-
nick nieaktualnyUlka84 wrote:kurcze angela myślałam im dzieciaczki starsze tym będzie łatwiej
współczuje, dobry sen to podstawa...
Nieeee ja nie wierze w to że dziecko jest łatwiejsze po 3 miesiacu. Za nie długo zęby się zaczną wtedy zacznie się jazda.. Ja nie powinnam narzekać bo nie wiem co to kolka ani dziecko które co wieczór musi być noszone itp Ona marudzi tylko jak jest brzydko za oknem a pech chce że teraz potrzebuje spokoju aby móc cokolwiek poczytać. Ale mam nadzieje że w końcu zaśnie ze zmęczenia.
Ksawa lubi tę wiadomość