Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja uzywam glownie pieluch dada. Ostatnio kupilam z babydream, bo mi sie skonczyly a akurat bylam w rossmannie. A z tesco zamowilam, bo musialam dobic zamowienie do odpowiedniej kwot.
Te z tesco gruboscia sa jak dada 3. Cienkie. Tez dobrze chlona. Nam ogolnie sie nie zdarzalo zeby pieluchy przeciekaly no chyba, ze byla mega kupa. Te z tesco sa sliczne
zaraz wrzuce na FB zdjecie -
Ja obecnie pampersy 2 bo dupine ma mała synuś
pomimo tego że waży ponad 6 kg już ale mam karton 3 dada, pake pampersow pampersa i jedną normalna dada
ale są jeszcze za duże trochę ale jak już mam to może zuzyje
-
nick nieaktualny
-
Ida moj maz wraca codziennie 21-22 do domu. Ja malego kapie o 20, pozniej karmie i jak on wraca to maly juz spi... w niedziele jak ja usypiam to on robi kolacje, no i jakos tak schodzi
Obcinaniem paznokci to akurat ja sie nie zajmuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 22:14
Ida lubi tę wiadomość
-
Ida udalo sie, udalo
ale jak maly zaczal na poczatku plakac to widzialam, xe jest zrezygnowany, i ze sie boi ze jednak nie uda mu sie go uspac. No ale sie udalo
Iwonka no moj tez tak wraca. O ktorej wychodxi? Bo moj 7.30 oub 6.30 dwa razy w tygodniu...Ida lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ida udalo sie, udalo
ale jak maly zaczal na poczatku plakac to widzialam, xe jest zrezygnowany, i ze sie boi ze jednak nie uda mu sie go uspac. No ale sie udalo
Iwonka no moj tez tak wraca. O ktorej wychodxi? Bo moj 7.30 oub 6.30 dwa razy w tygodniu...
ze nie wspomne ze maz jeszze pampersa nie zmienial malemu -
nick nieaktualny
-
Agus, nasze dzieci zlapaly jakies synchro
u nas teraz kolejne jedzenie, po 3h snu (ja po 2)-lewa piers prawie pekla... uchronilo ja tylko to, ze przeciekla i zmoczyla wszystko-przemoczyla wkladke itd. Ta lewa jest biedna, zawsze ona musi dluzej wytrzymac przy tych nocnych drzemkach...
Moj maz wraca 17-18, czasem 20 stara sie byc juz wtedy z nami, choc pomaga w remoncie tesciom-przez to cale weekendy tez pracuje...Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Fajnie ze w koncu mozecie troche pospac
Sofii od wczoraj zaczela piszczec ze szczescialezy w lozeczku bawi sie misiami i cieszy sie piszczy az cala chodzi po tym lozeczku
slodkie to
mf, Fasia, CzaryMary, Ewelcia, Aguś86, liwi, lysinka, Murraya, Ksawa, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość