Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Teraz mam box 3 i je zuzyje to kupie baby dream. Iwonka u mnie jest to samo Karolina wazy 6 kg a ma dupke chuda 3 trzeba do samego konca scisnac zeby bylo ok a 2 znowu widac ze ja uciskaja.. Dlatego skonczylam 2 i juz przeszlam na 3.
Boze ale ja jestem dzis nie ogarnieta.. Zrobilam sobie kawe i w drugim kubku fervex bo mnie cos grypa bierze i sypie do kawy fervex zamiast do wody.. Troche na szczęście tylko sypnelam ale i tak czuc smak cytryny
My dzis bylismy na morfologi w glowke mala kuli az mi sie plakac chcialo -
Liwi a moze nie bedzie tak zle? Ja pamietam jak poszlam do gimnazjum, moja wychowawczyni miala opinie ostrej wrednej kobiety ktora nie lubi dzieci a okazala sie chyba najlepsza w szkole, wyluzowana i bardzo fajna
-
Cześć,
Dziewczyny budujące - wiem że jest Wam ciężko ale budujecie domy,
to przejściowe a później będziecie miały więcej miejsca i ogródek i kocyk na trawce
ja całe życie w bloku więc mega Wam zazdroszczę tej perspektywy
mój mały jeszcze w przedszkolu do końca lipca a w sierpniu będę z nim w domu - też boję się jak to będzie cały dzień dwójkę maluchów garnąć
co do szkoły - też byłam na spotkaniu w szkole i akurat nam trafiła się całkiem fajna pani - zagaduje do dzieci, uśmiechnięta - dobrze się zapowiaca
mamy klase integracyjną więc jest też pani wspomagająca i też jest okliwi, Fasia lubią tę wiadomość
-
i mam do Was pytanie
mała zaczęła ślinić się strasznie i wpycha rączki do buzi
przez co cały dekolt mam mokry - co Wy robicie w takim przypadku - zostawiacie mokre, zakładacie śliniaki ?
ja już nie wiem - bo jak zostawię to będzie jej tak niemiło z mokrym ...
napiszcie plizzz