Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mf wrote:Dziewczyny - może któraś się zna... do becikowego potrzebuję z US zaświadczenie o dochodach za 2013, z ZUS o opłaconych składkach faktycznych i wiem, że jeśli zmieniałam pracę w 2014, to coś od pracodawcy... ale ja już nie mam pracodawcy - umowę miałam do dnia porodu... co w takim wypadku?
Ja nie potrzebowałam nic od pracodawcy, tylko umowę o pracę. Najlepiej się przejść i dopytać, bo jedni chcą to a inni co innego. ;mf lubi tę wiadomość
-
Dobrze ci Fasia, ja tam nic na siebie nie mogę znaleść buuu
Ostatnio tylko z biedry sobie strój kąpielowy kupiłam i bluzkę w croppie a wcześniej dżinsy e outlecie ale muszę zobaczyć czy dobre bo schudlo mi się -
CzaryMary wrote:Ale się matka obkupilas!!! Z Julkiem bylas na szoppingu ?
Of korsna koncowce juz marudzil, w miedzyczasie dwa razy przewijanie i dwa razy karmienie ale dalismy rade
Znowu wchodze w rozmiar xs... ehhh ze tez jak czlowiek chcalby miec wiecej kg na wadze i wiecej centymetrow w obwodach to jest zawsze na odwrot
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 18:56
-
Fasia wrote:Of kors
na koncowce juz marudzil, w miedzyczasie dwa razy przewijanie i dwa razy karmienie ale dalismy rade
Znowu wchodze w rozmiar xs... ehhh ze tez jak czlowiek chcalby miec wiecej kg na wadze i wiecej centymetrow w obwodach to jest zawsze na odwrot -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:A ja kupiłam ostatnio pampersy z babydream i z Tesco loves baby. Te drugie są śliczne z sówką
-
mf wrote:A jak chlona? Ja mam babydream, ale te w bialej paczce i jak dla mnie nie roznia sie od innych zbytnio, wrecz wkurzajace sa te strzelajace kulki wkladu chlonacego, jedyne co, to maja dluzsze te skrzydelka przednie i to jest ok
Ja mam te w zoltej paczce. Sa dosc grube. Moim zdaniem fajnie chlona. Rzepy sa inne niz w dadach czy w tesco. Fajnie trzymaja z tylu, ladnie przylegaja do pleckow. -
Babydream ma z tyłu taka jakby falbanke z gumka
My uzywamy trojek. A te z Tesco też mieliśmy i ok. Ja juz miałam tyle roznych pieluch, ze szok. Nie bylam tylko zadowolona z pomaranczowych pampersow (dno totalne) i kiedyś dla Zuzi tesciowie kupili jakies chyba w Netto i tez były niefajne. Reszta marek wg mnie ok