Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rety, Anka, to przeżyłaś przez tą noc. Współczuję, ale też cieszę się że wszystko ok. To musiała być ciężka noc.
Co do spania, to u mnie mały zasnął ok 21 i pobudka na karmienie o 4.30. Potem znowu spanie juz z nami i śpi do terazAnka1501, Ksawa lubią tę wiadomość
-
Anka, lubię za to, że się znalazł. Faceci, kurczę, mają takie podejście, że przecież wiesz, że nic im się nie stało. Niby skąd masz wiedzieć!
Ewelcia, gratuluję przespanej nocki!
U nas dziś fatalnie, ale nie tragicznie, Młody od 2.30 budził się co 1-1,5 h na jedzenie i przzytulenie. Na szczęście potem momentalnie zasypiał. I tak do 8.Anka1501, Ksawa, Murraya, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUff Anka co za noc! Też bym świrowała. Mój zawsze dzwoni albo pisze jak jest poza domem w delegacji. W takiej sytuacji jak całą noc by nie dał znaku życia tez bym panikowała! A dziś dostałby porządnego kopa w dupę!
Miki spał od 20.30 do 8 z przerwami o 2 i 5 na jedzonko na śpiochaprzewinęłam pieluchę z kupą ważącą tonę, zjadł pogadal i zasnął znowu o 9.30 i śpi
-
Hej.
Ania współczuję przeżyć. Ja, ile razy mąż wychodzi do pracy, martwię się czy wróci, bo wiem że jednak praca 700 m pod ziemią bezpieczna nie jest.
A i pytanko, kiedy możemy składać zamowienia na dzieciowe rzeczy spod nowiutkiej maszynu???
Ja mam kiepski dzień dzisiaj bardzo, bo po pierwsze wczoraj zmarła bliska mi osoba i jakoś nie potrafię się jeszcze z tym pogodzić, a dodatkowo wkurwiła!!!! mnie moja ciotka. Jej córka ma być chrzestną Ninki i jest w ciąży. Dzisiaj z rana ciotka dzwoni do mnie z pracy i mi mówi, że jakaś koleżanka powiedziała jej, że kobieta w ciąży nie może być chrzestną. No i ciotka do mnie, że może. ta jej córka nie powinna godzić się na bycie chrzestną. Nosz kurwa, że ludzie to wierzą w takie glupoty! Myślę, że to tylko ciotki takie przemyślenia, bo w końcu ta moja siostra się zgodziła. Zadzwoniła bym do niej i zapytała, no ale w pracy jest. Dzisoaj się z nią będę widziała i mam nadzieję, że nie zmieni zdania pod wpływem swojej matki, bo jeśli tak to się wkurwię jeszcze bardziej!
Ps. Przepraszam za niecenzuralne słownictwo -
mf wrote:Sylvia-mnie te zabobony tak wkurzaja... niby ludzie wierza w Boga, bo w wiekszosci dzieci chrzcza, a w takie idioctwa wierza...
-
o polecam te ćwiczenia na uda
Iwonka ty chciałaś prawda?
https://www.youtube.com/watch?v=7ox61vrNmto
właśnie je skończyłam robić choć wcale nie chciałam pracować nad udami, ale chciałam przetestować czy wart polecenia, więc POLECAM
nie należy do łatwych jeśli ktoś nie ćwiczył wcześniej, a jak ktoś ćwiczył to z palcem w tyłku zrobimoże mi pośladki wrócą jak porobię ten zestaw przez jakiś czas. Boję się tylko rozbudowania ud.. no zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 11:09
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Boziu koszmar z ulicy wiązów. Moja teściowa też taka zabobonna jest dlatego nie pozwalam jej wchodzić do pokoju jak mała płacze bo odrazu leciała z jęzorem oblizywać jej czoło kretynka , bo napewno ją zauroczyli. Ile się też nasłuchałam przez całą ciąże...... kuźwa ludzie jednak mają nasrane w głowach.
Kuzynka niech się nie da omamić. Mam nadzieję , że wsio będzie dobrze.
Anka jaka jazda z twoim mężem. Zabiłabym , zatłukła i opierdoliła na końcu.
Ewelcia ja słyszałam , że ciężarna nie może świadkować bo panna młoda będzie bezdzietna!Ewelcia, Aguś86, mf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem wam, że ja gdyby to nie była moja ciotka, to chyba bym ją wysmiała, a tak to powiedziałam jej tylko, że ludzie wierzący w zabobony nie wierzą, bo to GRZECH!!! Ale ja, jak to ja i tak już sie stresuję, że może ta siostra zrezygnuje, choć wydaje mi się, że nie powinna. Chrzest 11.07 wiec już naprawdę niewiel czasu zostało
mf lubi tę wiadomość