Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela, wielkie dzieki za wklejenie zdjecia i za info.
u nas z lezeniem na brzuszku niby nie ma problemu bo nie placze ale rece jej sie rozchodza na boki, wtedy podtrzymuje, przy czym zauwazylam ze duzo lepiej jej sie lezy na piankowyxh puzzlach na podlodze niz na materacu na lozku.
moja mala od urodzenia zasypia sama, odkladam ja 5 minut i spi
najlepiej wyjsc z pokoju bo zauwazylam ze jak jestem obok to zaczepia mnie i patrzy sie i to ja rozprasza. A jak jeszcze zostawie jej misia obok to popatrzy na niego 5 min i juz zamykaja jej sie oczka. to plus karmienia butelka -
Ksawa wrote:Angela, wielkie dzieki za wklejenie zdjecia i za info.
u nas z lezeniem na brzuszku niby nie ma problemu bo nie placze ale rece jej sie rozchodza na boki, wtedy podtrzymuje, przy czym zauwazylam ze duzo lepiej jej sie lezy na piankowyxh puzzlach na podlodze niz na materacu na lozku.
moja mala od urodzenia zasypia sama, odkladam ja 5 minut i spi
najlepiej wyjsc z pokoju bo zauwazylam ze jak jestem obok to zaczepia mnie i patrzy sie i to ja rozprasza. A jak jeszcze zostawie jej misia obok to popatrzy na niego 5 min i juz zamykaja jej sie oczka. to plus karmienia butelka
I moja obecność go rozprasza .
Wychodzę z pokoju po chwili patrzę spi
A tak jak bym była koło niego to by się śmiał do mniehihi
Ksawa lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Krystyno dobrze że jednak zdecydowałaś się szczepić, ale lepiej zapytaj o zdanie męża, bo może on jednak nie chce?
Kurde on przeciwny jest ale mów że te podstawowe mu damy .
Na Rota i pneumokoki nie był szczepiony i nie będzie.