Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek - dobranoc
Angela - kurcze ja się ciągle zastanawiam czy jest mi on potrzebny ... wiem, że dałby mi niesamowity spokój ale za kilka tygodni już będę czuć ruchy dziecka więc chyba sobie odpuszczę, chociaż kusi
Ja też mam truskawki, tato wczoraj kupiłmniam!
Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry:) Ja też już wstałam ale ja się akurat cieszę z tego która jest godzina bo to mój rekord ostatnio. Dawno nie wstałam tak późno
Amy, jak dziecko teraz Cię budzi to co będzie za kilka tygodni?! Chyba, że może trzeba się z tym uczuciem oswoić i nie będzie Cię budziła o takich nieludzkich godzinachKrysti, Amy lubią tę wiadomość
-
Witam Kochane
i ja na nogach
Młodzi mają przyjechać po dekoracje na ślub [nie ten co idę]a raczej sam Pan Młody, wiadomo w tym dniu ma więcej czasu
Poszłam spać o 24 a obudziłam się o 8 w sumie wyspana, ciekawe ile na weselu wytrzymam
Amy fajną pobudkę miałaś
Krysti, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć Kobietki
a ja dziś nie pospałam dobrze, mój K była wczoraj na męskim wieczorze, wrócił przyzwoicie bo przed północą i tylko lekko podchmielony, w roześmianym humorze. A w nocy myślałam, że mnie szlag trafi...tak chrapał!!! No tak mnie wk...wił, że teraz rano zła na niego jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 09:51
Krysti lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ... Amy zazdroszczę takiej pobudki
Ja miałam koszmarną noc. Nie mogłam spać. Było mi za gorąco. Przewracałam się z prawego boku na lewy i takim sposobem miałam kilku godzinną przerwę w spaniu. Dramat ..
Za oknem OKROPNIE ! Pada, jest zimno, pochmurno i ciemnonic tylko schować nos pod kołdrę i nie wychodzić aż do jutra ..
Poranek też miałam fatalny, bo wymiotowałam
Do końca I trymestru męczyły mnie mdłości, odkąd weszłam w II trymestr męczą mnie wymioty .. boję się co będzie w IIIAmy lubi tę wiadomość