Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Rudzia czujesz ruchy dzidzi czy jeszcze niee
Nie ja niestety jeszcze nie czuje... pewnie w 20 tyg poczujeehh juz bym chciala ale to pierwsza ciaza wiec wszystko pozniej nastepuje i rozumiem tp
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Sylvia ja mieszkam aktualnie z rodzicami
niestety..
Rudzia lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Ale Ty w Szwecji jesteś? Myślałam, że Ty tam sama mieszkasz. Rodzice jacy są tacy są, ale lepiej ich mieć niż nie mieć
Kilka stron temu Rudzia pisała :
"Ja tu w Szwecji jestem na stale juzprzyjechalam tu za gowniarza z rodzicami, w Polsce sprzedalismy dom, ale zostalo nam jeszcze mieszkanie w razie w
ale nie planuje wracac do Polski.. teraz rodzice chca kupic dom na polnocy Szwecji przy granicy z Norwegia wiec pewnie przeniose sie z Nimi
tym bardziej ze tata chce zebym pomogla mu w prowadzeniu firmy
"
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Kilka stron temu Rudzia pisała :
"Ja tu w Szwecji jestem na stale juzprzyjechalam tu za gowniarza z rodzicami, w Polsce sprzedalismy dom, ale zostalo nam jeszcze mieszkanie w razie w
ale nie planuje wracac do Polski.. teraz rodzice chca kupic dom na polnocy Szwecji przy granicy z Norwegia wiec pewnie przeniose sie z Nimi
tym bardziej ze tata chce zebym pomogla mu w prowadzeniu firmy
"
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:oj Fasia, ja to zamotana jestem, ale tego wpisu to akurat nie widziałam
Tutaj temat zmienia się co kilka minut, jest nas tyle i produkujemy kilka stron na minutę więc nie ma się co dziwić, że conieco uciekasylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
misia nie ma się co stresować. U każdej z nas jest inne tempo wzrostu tak samo jak każda z nas inaczej tą ciążę znosi
jedne mają wielki brzuch u innych jeszcze niewiele widać. Najważniejsze, że nasze małe robaczki w brzuszkach są zdrowe
))
Krysti lubi tę wiadomość