Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaKwiatek wrote:cześć Kobietki
a ja dziś nie pospałam dobrze, mój K była wczoraj na męskim wieczorze, wrócił przyzwoicie bo przed północą i tylko lekko podchmielony, w roześmianym humorze. A w nocy myślałam, że mnie szlak trafi...tak chrapał!!! No tak mnie wk...wił, że teraz rano zła na niego jestemna szczęście mój nie chrapie i raczej by wylądował w salonie na nierozkładanej sofie
Krysti lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Cześć dziewczyny ... Amy zazdroszczę takiej pobudki
Ja miałam koszmarną noc. Nie mogłam spać. Było mi za gorąco. Przewracałam się z prawego boku na lewy i takim sposobem miałam kilku godzinną przerwę w spaniu. Dramat ..
Za oknem OKROPNIE ! Pada, jest zimno, pochmurno i ciemnonic tylko schować nos pod kołdrę i nie wychodzić aż do jutra ..
Poranek też miałam fatalny, bo wymiotowałam
Do końca I trymestru męczyły mnie mdłości, odkąd weszłam w II trymestr męczą mnie wymioty .. boję się co będzie w III
A co do pogody, masakra... u nas też deszczowo, pochmurno, mokroteż mi się nie chce nigdzie wychodzić... a tu to wesele... wcześniej na 13 mam fryzjera, więc przynajmniej będę uczesana dobrze, byleby mnie deszcz nie dorwał
AAA i dziś wg OM zaczęłam 16 tydz, a wg usg 17Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 09:54
-
nick nieaktualny
-
Ja na szczęście nigdzie dzisiaj nie wychodzę. Nawet sprzątać mi się nie chce a tym bardziej gotować ...
Justinka może dzięki temu weselu jakoś się rozruszasz
Wymioty to jakaś masakra! Plus z nich taki że od razu robi się lepiej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzytalam sobie w komplikacjach jak dziewczyna miala z Nt az mnie przerazilo to co musiala przejsc w 12 tyg miala mniejsze w 13 i bodajrze jeszcze wiecej wyszlo nt co ona przeszla pappa niskie i w dodatku aminopunkcja .Oh boziu ile stresu zjadla ja chyba psychiatryk by mnie czekal !
-
iwonka1077 wrote:U mnie dzis nie pada ale zachmurzone że się nie chce nigdzie wychodzić....
dziewczyny a ma ktoraś takie cieple leginsy ciążowe???które by normalnie po praniu wyglądały?????szukam takich właśnie....
Ja zamówiłam ostatnio takie z allegro : http://allegro.pl/ocieplane-ciazowe-legginsy-jesienno-zimowe-getry-s-i4636482194.html
Jakieś super jakościowo nie są ale bardzo wygodne, natomiast nie wiem jakie będą po praniu. -
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:U mnie dzis nie pada ale zachmurzone że się nie chce nigdzie wychodzić....
dziewczyny a ma ktoraś takie cieple leginsy ciążowe???które by normalnie po praniu wyglądały?????szukam takich właśnie....
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:krysti no fajne te leginsy nie za tanie ale jak te tanie maja sie "pokulkowac" po praniu to moze lepiej drozsze??????
Najlepiej jakby się wypowiedział ktoś kto takie ma. Ja się już nauczyłam, ze nawet te droższe nie oznacza lepsze (aczkolwiek często tak jest). Może są tam jakieś opinie na stronie ?
Jak swoje wypiorę - te tanie, z allegro to dam znać czy się zeszmaciły -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i odespałam trochę,a mój K chodzi jak myszka i taki usłużny
powiedział oj widzę że zła jesteś lepiej zejdę Ci z drogi...i poszedł z psem na długi spacer
a ja leżę w wannie. Wiem,że nie wskazane w ciąży długie kąpiele ale muszę się zrelaksować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 13:00
Krysti lubi tę wiadomość