Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio fajne kombinezony widziałam w H&M :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) pobudka dzisiaj faktycznie byłą wyjątkowa, ale tylko rano czułam małą, na razie cisza ;D może czeka do 4 nad ranem ;)

Postanowilam dzisiaj z mężem i rodzinka pomyśleć nad imieniem dla córy. Nie wiedziałąm, że to będzie takie trudne. Z poprzednią ciążą nie było problemu ALEKSANDRA :) ale niestety drugi raz nie damy tak dziecku na imię.
    Padało wiele propozycji niestety żadna mi nie odpowiadała. Myślimy o Oldze :) ale nagle mamusia (czyli ja) wpadłam na inny pomysł ADRIANNA :D i siedzi mi ta Ada w głowie od kilku godzin. Mężowi odpowiada :D więc jeśli zostanie Niunia to pewnie Adriannka o ile mi się nic nie odmieni, ale niestety nie podobają mi się w większości imiona damskie, a jak mi się podobają to już dokołą pełno dzieci o tym imieniu :)

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooooo!! czuję małą :D może jej imię przypadło do gustu :P

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o tak mi dzisiaj wywaliło brzuch :D śmiesznie to wygląda, bo tylko dól brzucha jest jakoś widoczny jak leżę, niestety po sikaniu się wszystko spłaszczyło, ale na pełny pęcherz pięknie widać gdzie maluszek jest :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 18:02

misia83, Rudzia, nick nieaktualny, Fasia, Robotka1 lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj mowilam ze mam ochote na szarlotke nic mamie nawet o tym nie mowilam przyszla dzis z pracy i mi oznajmila ze robi szarlotke :P mniaaaam <3

Amy ale Ci zazdroszcze tych kopniakow :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ci zazdroszczę szarlotki :D

Kopniaki to są rzaaaaaaaaaaadko :P teraz dopiero mnie waliła a generalnie siedzi cicho ;) zbiera siły na 4 nad ranem na pewno ;P

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Kobitki mam jeszcze pytanie. W przyszłym tygodniu idę do znajomej, która miesiąc temu urodziła chłopczyka. Zapytałam co chce dla małego i powiedziała, że "jakiś ciuszek typu kombinezonik miśkowaty z kapturem". Znalazłam dwa, ale nie wiem który wybrać. Dodam, że to taka wyższa pierdolencja i nie chcę kupić czegoś tandetnego.
    A może miały byście inne propozycje? Mnie się osobiście bardziej podoba ten pierwszy, niestety 100% poliester. Tylko czy znajdę coś lepszego?
    oka78l.jpg
    156z42v.jpg
    Misia ten drugi fajowy:) taki cieplutki akurat na zime do wózka :))

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:32

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:19

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:32

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Dziewczyny, udało mi się pokonać lenia i ruszyć 4 litery:) Zbierałam się chyba od tygodnia, ale koniec obijania. Od poniedziałku mam zamiar chodzić na zajęcia A9M.
    I super kochana :))a co to za zajecia A9M !

• Fasia Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja się mam dziś fatalnie .. zrobiłam sobie pyszną kolację, która w całości wylądowała w kibelku :( śniadanie też ... dwa razy wymioty w ciągu dnia ? tego jeszcze nie grali .. załamuje mnie coraz gorsze samopoczucie, myślałam że po pierwszym trymestrze gorzej być nie może, a tu proszę niespodzianka :(((

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    I super kochana :))a co to za zajecia A9M !
    Aktywne 9 miesięcy:)

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A ja że jestem osobą która kocha wyprzedaże i różne okazje :D dziś wyłapałam na fb że dziewczyna oddaje łóżeczko Drewex hippo z opuszczanym bokiem za winko to od razu po nie pojechaliśmy :) Twierdząc że jeżeli będzie w złym stanie to poprostu oddamy koleżance której się słabo powodzi ale jak zobaczyłam stan to pytałam 3 razy czy tylko za wino. Stan łóżka idealny jak się okazało syn cały czas sypiał z nią łóżeczko w ogóle nie używane :) Interes życia :D
    To ci się trafił very good deal :)) ja tez będe patrzec na uzywane może trafie tez coś dobrego tu w Szkocji dbają więc po szperam na ebay jak nie to kupie nowe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 20:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Aktywne 9 miesięcy:)
    Aha to takie zajecia dla kobiet w ciązy super :)tez bym chciala na takie chodzic az podpytam tu umnie czy coś takiego organizują :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 20:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja też chciałam kupić nowe bo nawet sobie oglądałam Klupusia no ale jak zobaczyłam taka okazje to tylko do mojego P. pytam czy pojedziemy a on bardzo niechętny jest to takich rzeczy aby dziecko miało coś po kimś kogo on nie zna no ale jak zobaczył to sam stwierdził że te łóżeczko nie jest używane w ogóle.
    To super trafilaś ,wierz mi ze jak znajde tez łózeczko w perfekt stanie to biorę uzywke ,przeciwz to maluch zaraz wyrośnie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz 3 talerze rosołu zjadlam taki pycha ;)wiadrami mige jesc rosół :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:20

• misia83 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też rozglądam się za używanym, materac oczywiście będzie nowy więc dla mnie to nie problem.

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
‹‹ ‹ 499 500 501 502 503 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ