WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio fajne kombinezony widziałam w H&M :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) pobudka dzisiaj faktycznie byłą wyjątkowa, ale tylko rano czułam małą, na razie cisza ;D może czeka do 4 nad ranem ;)

Postanowilam dzisiaj z mężem i rodzinka pomyśleć nad imieniem dla córy. Nie wiedziałąm, że to będzie takie trudne. Z poprzednią ciążą nie było problemu ALEKSANDRA :) ale niestety drugi raz nie damy tak dziecku na imię.
    Padało wiele propozycji niestety żadna mi nie odpowiadała. Myślimy o Oldze :) ale nagle mamusia (czyli ja) wpadłam na inny pomysł ADRIANNA :D i siedzi mi ta Ada w głowie od kilku godzin. Mężowi odpowiada :D więc jeśli zostanie Niunia to pewnie Adriannka o ile mi się nic nie odmieni, ale niestety nie podobają mi się w większości imiona damskie, a jak mi się podobają to już dokołą pełno dzieci o tym imieniu :)

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooooo!! czuję małą :D może jej imię przypadło do gustu :P

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o tak mi dzisiaj wywaliło brzuch :D śmiesznie to wygląda, bo tylko dól brzucha jest jakoś widoczny jak leżę, niestety po sikaniu się wszystko spłaszczyło, ale na pełny pęcherz pięknie widać gdzie maluszek jest :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 18:02

misia83, Rudzia, Krysti, Fasia, Robotka1 lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj mowilam ze mam ochote na szarlotke nic mamie nawet o tym nie mowilam przyszla dzis z pracy i mi oznajmila ze robi szarlotke :P mniaaaam <3

Amy ale Ci zazdroszcze tych kopniakow :)

Krysti lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ci zazdroszczę szarlotki :D

Kopniaki to są rzaaaaaaaaaaadko :P teraz dopiero mnie waliła a generalnie siedzi cicho ;) zbiera siły na 4 nad ranem na pewno ;P

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Kobitki mam jeszcze pytanie. W przyszłym tygodniu idę do znajomej, która miesiąc temu urodziła chłopczyka. Zapytałam co chce dla małego i powiedziała, że "jakiś ciuszek typu kombinezonik miśkowaty z kapturem". Znalazłam dwa, ale nie wiem który wybrać. Dodam, że to taka wyższa pierdolencja i nie chcę kupić czegoś tandetnego.
    A może miały byście inne propozycje? Mnie się osobiście bardziej podoba ten pierwszy, niestety 100% poliester. Tylko czy znajdę coś lepszego?
    oka78l.jpg
    156z42v.jpg
    Misia ten drugi fajowy:) taki cieplutki akurat na zime do wózka :))

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:32

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:19

Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:32

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Dziewczyny, udało mi się pokonać lenia i ruszyć 4 litery:) Zbierałam się chyba od tygodnia, ale koniec obijania. Od poniedziałku mam zamiar chodzić na zajęcia A9M.
    I super kochana :))a co to za zajecia A9M !

• Fasia Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja się mam dziś fatalnie .. zrobiłam sobie pyszną kolację, która w całości wylądowała w kibelku :( śniadanie też ... dwa razy wymioty w ciągu dnia ? tego jeszcze nie grali .. załamuje mnie coraz gorsze samopoczucie, myślałam że po pierwszym trymestrze gorzej być nie może, a tu proszę niespodzianka :(((

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    I super kochana :))a co to za zajecia A9M !
    Aktywne 9 miesięcy:)

Krysti lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A ja że jestem osobą która kocha wyprzedaże i różne okazje :D dziś wyłapałam na fb że dziewczyna oddaje łóżeczko Drewex hippo z opuszczanym bokiem za winko to od razu po nie pojechaliśmy :) Twierdząc że jeżeli będzie w złym stanie to poprostu oddamy koleżance której się słabo powodzi ale jak zobaczyłam stan to pytałam 3 razy czy tylko za wino. Stan łóżka idealny jak się okazało syn cały czas sypiał z nią łóżeczko w ogóle nie używane :) Interes życia :D
    To ci się trafił very good deal :)) ja tez będe patrzec na uzywane może trafie tez coś dobrego tu w Szkocji dbają więc po szperam na ebay jak nie to kupie nowe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 20:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Aktywne 9 miesięcy:)
    Aha to takie zajecia dla kobiet w ciązy super :)tez bym chciala na takie chodzic az podpytam tu umnie czy coś takiego organizują :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 20:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:19

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja też chciałam kupić nowe bo nawet sobie oglądałam Klupusia no ale jak zobaczyłam taka okazje to tylko do mojego P. pytam czy pojedziemy a on bardzo niechętny jest to takich rzeczy aby dziecko miało coś po kimś kogo on nie zna no ale jak zobaczył to sam stwierdził że te łóżeczko nie jest używane w ogóle.
    To super trafilaś ,wierz mi ze jak znajde tez łózeczko w perfekt stanie to biorę uzywke ,przeciwz to maluch zaraz wyrośnie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz 3 talerze rosołu zjadlam taki pycha ;)wiadrami mige jesc rosół :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:20

Krysti lubi tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też rozglądam się za używanym, materac oczywiście będzie nowy więc dla mnie to nie problem.

Krysti, Angela89 lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
‹‹ 499 500 501 502 503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ