Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
pobudka dzisiaj faktycznie byłą wyjątkowa, ale tylko rano czułam małą, na razie cisza
może czeka do 4 nad ranem
Postanowilam dzisiaj z mężem i rodzinka pomyśleć nad imieniem dla córy. Nie wiedziałąm, że to będzie takie trudne. Z poprzednią ciążą nie było problemu ALEKSANDRAale niestety drugi raz nie damy tak dziecku na imię.
Padało wiele propozycji niestety żadna mi nie odpowiadała. Myślimy o Oldzeale nagle mamusia (czyli ja) wpadłam na inny pomysł ADRIANNA
i siedzi mi ta Ada w głowie od kilku godzin. Mężowi odpowiada
więc jeśli zostanie Niunia to pewnie Adriannka o ile mi się nic nie odmieni, ale niestety nie podobają mi się w większości imiona damskie, a jak mi się podobają to już dokołą pełno dzieci o tym imieniu
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo tak mi dzisiaj wywaliło brzuch
śmiesznie to wygląda, bo tylko dól brzucha jest jakoś widoczny jak leżę, niestety po sikaniu się wszystko spłaszczyło, ale na pełny pęcherz pięknie widać gdzie maluszek jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 18:02
misia83, Rudzia, Krysti, Fasia, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
A ja wczoraj mowilam ze mam ochote na szarlotke nic mamie nawet o tym nie mowilam przyszla dzis z pracy i mi oznajmila ze robi szarlotke
mniaaaam
Amy ale Ci zazdroszcze tych kopniakowKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:Kobitki mam jeszcze pytanie. W przyszłym tygodniu idę do znajomej, która miesiąc temu urodziła chłopczyka. Zapytałam co chce dla małego i powiedziała, że "jakiś ciuszek typu kombinezonik miśkowaty z kapturem". Znalazłam dwa, ale nie wiem który wybrać. Dodam, że to taka wyższa pierdolencja i nie chcę kupić czegoś tandetnego.
A może miały byście inne propozycje? Mnie się osobiście bardziej podoba ten pierwszy, niestety 100% poliester. Tylko czy znajdę coś lepszego?
)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a ja się mam dziś fatalnie .. zrobiłam sobie pyszną kolację, która w całości wylądowała w kibelku
śniadanie też ... dwa razy wymioty w ciągu dnia ? tego jeszcze nie grali .. załamuje mnie coraz gorsze samopoczucie, myślałam że po pierwszym trymestrze gorzej być nie może, a tu proszę niespodzianka
((
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:A ja że jestem osobą która kocha wyprzedaże i różne okazje
dziś wyłapałam na fb że dziewczyna oddaje łóżeczko Drewex hippo z opuszczanym bokiem za winko to od razu po nie pojechaliśmy
Twierdząc że jeżeli będzie w złym stanie to poprostu oddamy koleżance której się słabo powodzi ale jak zobaczyłam stan to pytałam 3 razy czy tylko za wino. Stan łóżka idealny jak się okazało syn cały czas sypiał z nią łóżeczko w ogóle nie używane
Interes życia
) ja tez będe patrzec na uzywane może trafie tez coś dobrego tu w Szkocji dbają więc po szperam na ebay jak nie to kupie nowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 20:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja też chciałam kupić nowe bo nawet sobie oglądałam Klupusia no ale jak zobaczyłam taka okazje to tylko do mojego P. pytam czy pojedziemy a on bardzo niechętny jest to takich rzeczy aby dziecko miało coś po kimś kogo on nie zna no ale jak zobaczył to sam stwierdził że te łóżeczko nie jest używane w ogóle.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny