Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Fasia trzymaj się, ja ostatnio długo nie wymiotowałam a 3 dni temu jak mnie wzięło to z 4 razy latałam
Teraz odpukać znów spokój. Za to od przedwczoraj mam wrażenie że ktoś mi jakby w piersi wkładał jakiś śrubokręt i mi żyły powiększał - nie wiem jak dokładniej to opisać.
Mnie w I trymestrze wymioty zdarzyły się chyba z 2-3 razy. Odkąd weszłam w II trymestr, dosłownie w tym samym dniu zwymiotowałam pierwszy raz i z dnia na dzień czułam się coraz gorzej .. dziś jest apogeum ..
Oby nam przeszło, bo do końca ciąży jeszcze trochę zostało .. -
nick nieaktualnyFasia wrote:Dziewczyny a ja się mam dziś fatalnie .. zrobiłam sobie pyszną kolację, która w całości wylądowała w kibelku
śniadanie też ... dwa razy wymioty w ciągu dnia ? tego jeszcze nie grali .. załamuje mnie coraz gorsze samopoczucie, myślałam że po pierwszym trymestrze gorzej być nie może, a tu proszę niespodzianka
((
Ojej... przykro mi, że się musisz męczyć. Mnie lekarz tez ostrzegał, że mdłości wcale mi nie muszą przejść po I trymestrze, że czasem męczą nawet do końca ciąży.. Mnie mdłości póki co odpuściły ale apetytu nie mam co kilka dni.. Ale powiem szczerze, ze wolałam rzyganie, bo brak apetytu sprawia że nie jem a jak nie jem to boli mnie głowa a jak boli głowa to już wiadomo... KONIEC ŚWIATA... przynajmniej dla mnie.
Oby Ci powoli przechodziło -
nick nieaktualnyhttps://www.facebook.com/video.php?v=10203579119251122&fref=nf
Tak jak HH nie lubię to ten utwór ma przesłanie - ostrzegam mocne.
http://www.srokao.pl/2013/01/analiza-chusteczki-nawilzane.html
Bardzo fajna analiza chusteczek która pokazuje że orginalne i droższe nie znaczy że lepszeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 00:10
-
nick nieaktualnyCześć
a ja się witam w 15 tygodniu! Czekam z wytęsknieniem na pierwsze ruchy...pewnie już niedługo...
Sokowirówka działa bez zarzutu, świetnie odsącza wiórki, sok pycha! Cicha jest, wymiar akurat, że może stać na blacie w kuchni.
Dzisiaj składamy łóżeczko-chcemy sobie popatrzeć, dwa trzeba skontrolować zakup, trzy do szuflady pochowam ciuszkishimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda, na pewno na dniach poczujesz..
ja wq usg jestem już w którymś dniu 18 tygodnia może dlatego juz poczułam
Ale niektore kobiety czuja ruchy dopiero w 20 tygodniu, nei ma reguły.
Poza tym może maluch jest ułożony tak że nei odczuwasz kopniaków. Ja też non stop nie czuję, chyba że mała sie przewali (podejrzewam że nogi ma lewej strony i leży jakoś w poprzek jak mnei wali, bo wyraźnie czuję miejsca. teraz czuje je na dole nad spojeniem łonowym. Ale ogólnie siedzi cichoNajbardziej sie wierci wieczorem i rano
przed chwilą mnei okładała ładnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 09:31
Ida, KasiaKwiatek, Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej słoneczka
Ja znów ledwie żyje , od 3 w nocy nie śpie bo młody dostał takiego ataku kaszlu , że szkoda aż go było. Wczoraj i dzisiaj rano zwymiotował antybiotyk , boje się , że będziemy musieli skorzystać z zastrzyków.
Mnie od tego wszystkiego macica się stawia , twarda jak kamień nospa ledwie daje rade.
Pogoda u mnie też dosyć słoneczna aczkolwiek zimno 6 stopni narazie. Czekam na gości dzisiaj , mąz wczoraj miał imieniny i moja matula z rodzinką się mają zjechać. Dawno się nie widzieliśmy także będzie fajnie
Miłego dnia kobietki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie.Przesyłam słoneczko z pod łódzkiej miejscowości ponieważ jesteśmy u rodziców.
Ja też mam schiz że nic nie czuję no ale cóż tak jak Pani dr powiedziała w pierwszej ciąży to i w 22 tyg.dopiero można poczuć ruchy więc znów trenujemy cierpliwość.Wczoraj zaszalałam na Szafingu dla mam czyli mamy sprzedają ubranka mamom i jedną reklamówkę kupiłam ciuszków a jedną dostałam w gratisieWyprawka ubrankowa rośnie w oczach a do tego kupiliśmy w Home&You kocyk z misiem też dla dziecia.Szał zakupowy trwa ale teraz stopujemy.Za tydzień 27.10 usg i moze się w końcu dowiemy czy syn czy córa.Uda ego dnia kobietki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 10:57
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Ida wrote:Dziewczyny, ja jestem w połowiw 17 tyg i jeszcze nic nie czuję...
jak po 20 tygodniu (skończonym nie zaczętym) nic nie będę czuła to się zacznę martwić
luzik Ida
Ida lubi tę wiadomość