WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    https://www.facebook.com/video.php?v=10203579119251122&fref=nf

Tak jak HH nie lubię to ten utwór ma przesłanie - ostrzegam mocne.

http://www.srokao.pl/2013/01/analiza-chusteczki-nawilzane.html
    Bardzo fajna analiza chusteczek która pokazuje że orginalne i droższe nie znaczy że lepsze :)
    Hej :)
    to porównanie już wrzucałam i cała strona mi się bardzo podoba :) A jak macie jakieś fajne linki to wklejajcie w tą naszą listę żeby ich nie zgubić. Jest w pierwszym poście Robotki :)

Angela89 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Hej :)
    to porównanie już wrzucałam i cała strona mi się bardzo podoba :) A jak macie jakieś fajne linki to wklejajcie w tą naszą listę żeby ich nie zgubić. Jest w pierwszym poście Robotki :)

Stronka bardzo fajna, myślałam że nie było wrzucane więc wrzuciłam :D taki mały babol :)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Stronka bardzo fajna, myślałam że nie było wrzucane więc wrzuciłam :D taki mały babol :)
    To normalne, ze czasem coś się zdubluje :) ja też nie zawsze mam czas żeby nadrobić wszystko :) dlatego mi się ta tabeleczka podoba bo nic nie ginie i wszystko jest w jednym miejscu :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy poza Krysti jest któraś zainteresowana tym radyjkiem:
    http://www.radio4baby.pl/
    Nie chciała bym zaśmiecać listy.

Po wypłacie muzę zakupić słuchawki, żeby fasolkowi muzykę puszczać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 12:00

KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Dziewczyny, czy poza Krysti jest któraś zainteresowana tym radyjkiem:
    http://www.radio4baby.pl/
    Nie chciała bym zaśmiecać listy.

Po wypłacie muzę zakupić słuchawki, żeby fasolkowi muzykę puszczać.
    Kochana Ty się nie martw zaśmiecaniem. Wolę żeby było z czego wybierać niż żeby coś przepadło w tych tysiącach stron które jeszcze wyprodukujemy :) To jest moje zdanie :)
    A to radio nawet jeśli w tym momencie interesuje kilka z nas to za pare tygodni zainteresuje następnych kilkanaście :)
    A od kiedy dziecko słyszy głosy?

KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku dziewczyny tez Was boli brzuch tak jakby na @? Tak ciagnie troche? Ja juz mam tak 3 dzien z rzedu ... :(

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Ulka84 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, mam do was pytanie. Dzisiaj po kąpieli zauważyłam lekki wyciek z sutków:biała maź. Dosłownie mała kropeczka. Czy któraś z was tak miała?

Co do bólów brzucha to ja Rudzia nie miałam, ale moja gin już mnie uprzedzała, że mogą wystąpić. Powiedziała żeby brać wtedy apap - nawet 2 tabletki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 12:51

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • Ulka84 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja znajoma, która jest teraz w 6 miesiącu też tak miała. Przez okres 3 tyg pobolewał ją brzuch i co się okazało.. po tym czasie brzuch przesłał boleć ale za to bardzo urósł :) Nie martw się będzie dobrze ;)

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Jejku dziewczyny tez Was boli brzuch tak jakby na @? Tak ciagnie troche? Ja juz mam tak 3 dzien z rzedu ... :(
    A pewnie ze boli :) ale nie wiem ile bo nie liczylam. Ale to nie jest ciagly bol. Poboli i przestaje.. za pare dni znow boli i znow przestaje. Ja np nie mam w ogole ciagniecia w pachwinach.. w ogole od poczatku ciazy nie mialam takiego ciagniecia. Jedynym bolem byl bol a'la miesiaczkowy

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wlasnie myslalam ze to moze jest spowodowane powoekszaniem sie macicy itd. Fakt brzuch zrobil sie troszke wiekszy.. Mam nadzieje ze to to :) w sumie serducho Dzidziola bije jak dzwon :)

Amy lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulka84 wrote:
    hej dziewczyny, mam do was pytanie. Dzisiaj po kąpieli zauważyłam lekki wyciek z sutków:biała maź. Dosłownie mała kropeczka. Czy któraś z was tak miała?

Co do bólów brzucha to ja Rudzia nie miałam, ale moja gin już mnie uprzedzała, że mogą wystąpić. Powiedziała żeby brać wtedy apap - nawet 2 tabletki.
    Ja nie wiem. Wycieku w sensie kropli czegoś nie mam ale od jakiegoś czasu jak wieczorem się rozbieram to mam na samych sutkach jakby białawy nalot. Tego nie jest dużo i ogólnie mam wrażenie że mam błyszczące sutki :) jakby tłuste były :) ale nie wydaje mi sie żeby to bylo coś złego.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja raczej wstalam po odkurzałam sobie bo moja mloda soneczka leni się a bialą siersc widać niestety :/ jezeli chodzi Rudzia o ból brzusia to mnie nie boli nic czasem boki ale nie mocno więcej mnie ostatnio bolał krzyż ale przestało, czuje się jak nie cięzarna prócz ze cyce pobolewają :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 13:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah i pogoda sloneczna się zrobila :))dobrze bo za miasto jedziemy :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia mnie boli, no spa ledwo daje rade, dziś w nocy po kolacji wymiotowalam i straszny ból brzucha mnie obudził, ale po wymiotach poprawilo się więc pewnie żołądkowe to bylo... okropnie, dobrze że we wtorek mam kontrolę

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ode mnie pozdrowionka z nad morza :-) wcinam gofry i jest pieknie :-)

hwesta, Krysti, kluska, Fasia, Lali lubią tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    a ode mnie pozdrowionka z nad morza :-) wcinam gofry i jest pieknie :-)

O nie! Ale mi na gulu zagrałaś :P gofry nad morzem... Mmm...

Ja za to dopiero co wróciłam z działki. Mieliśmy pojechać tylko parę rzeczy zabrać z altanki przed zimą a siedzieliśmy w słoneczku ponad 4 godziny więc dotleniona idę się teraz zdrzemnąć :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://netmoda.pl/product-pol-3824-NOWA-PLASZCZYKO-KURTKA-PIKOWANA-PARKA-HIT.html

jak myślicie czy taka kurtka będzie dobra na zimowy brzuszek ciążowy? jest regulacja ale czy da rade??:)

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://netmoda.pl/product-pol-3670-NOWA-LONG-BLUZA-TUNIKA-Z-KAPTUREM-SUWAKI.html

http://netmoda.pl/product-pol-3735-NOWA-FANTASTYCZNA-BLUZA-DLUGA-KAPTUR-KWIATY.html

http://netmoda.pl/product-pol-3671-NOWA-LONG-BLUZA-TUNIKA-Z-KAPTUREM-SUWAKI.html

http://netmoda.pl/product-pol-3763-NOWA-LONG-BLUZA-TUNIKA-DUZY-KAPTUR-STOJKA-.html

nad tymi bluzami jeszcze myśle którą wybrac i czy przynajmniej do pewnego momentu brzuszek się zmeści

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia super te bluzy :) ja bym jednak wolała przymierzyć bo szkurdę nosiłam eSki a zaraz jak mi bardziej brzuch wywali to L będzie może i dobre w brzuchu ale w ramionach utonę. Szkoda że to nie typowo ciążowe bluzy bo by nie było problemu z doborem

KASIAB lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    O nie! Ale mi na gulu zagrałaś :P gofry nad morzem... Mmm...

Oj nie chciałam :)

Powiem Wam że ludzi nad morzem jakby normalnie sezon był :) po gofry musieliśmy w kolejce stać.

Dziewczyny spokojnej nocki Wam życzę ja już chyba zbytnio się dotleniłam bo oczka mi sie zamykają :*

‹‹ 502 503 504 505 506 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ