X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Niech wali śnieg :D ja się już nie mogę doczekać BIAŁEJ zimy! :D

Alle ja nie mam kurtki jeszcze!:D

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny i ja się witam po intensywnym weekendzie, widze że już intensywnie drukujecie. W tzw miedzyczasie postaram sie nadrobic zaleglosci : )

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Alle ja nie mam kurtki jeszcze!:D

Ja mam starą, ale pewnie będą problemy z zapięciem jej ;) ale chyba kupowanie sobie odpuszczę... jeszcze wytrzyma z miesiąc ;) a później zwolnienie, więc byle co na siebie włożę później ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie nie, połówkowe później pewno bo mój prowadzący lekarz skieruje mnie na nie, a to jest dodatkowe u tego samego lekarza, który robił nam genetyczne, bo powiedział, że za 4 tygodnie odczyta nam płeć :) więc idziemy do niego
    żeby było śmieszniej to w tą środę mam w końcu wizytę na nfz w szpitalnej przychodni :)
    a z moim prowadzącym też 6.11 wizytę kontrolną z badaniami więc mały natłok mi się zrobił w ciągu 2 tygodni

Eweliśka lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was :) Ja mam wizytę dzisiaj o 15:40 i już od wczoraj się denerwuję i nie mogę doczekać, ciekawe czy poznamy płeć, już przyznam się że bym chciała :)

Lali, malinka1984, Krysti lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    nie nie, połówkowe później pewno bo mój prowadzący lekarz skieruje mnie na nie, a to jest dodatkowe u tego samego lekarza, który robił nam genetyczne, bo powiedział, że za 4 tygodnie odczyta nam płeć :) więc idziemy do niego
    żeby było śmieszniej to w tą środę mam w końcu wizytę na nfz w szpitalnej przychodni :)
    a z moim prowadzącym też 6.11 wizytę kontrolną z badaniami więc mały natłok mi się zrobił w ciągu 2 tygodni
    lepszy natłok niż zastój :P
    to już w 19 tygodniu będzie pewnie ładnie widać, chociaż mój stwierdził, że mimo że usg pokazuje 18 tydzień to płeć jeszcze nie jest jednoznaczna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Witam Was :) Ja mam wizytę dzisiaj o 15:40 i już od wczoraj się denerwuję i nie mogę doczekać, ciekawe czy poznamy płeć, już przyznam się że bym chciała :)

Jak masz dobrego doświadczonego lekarza w odgadywaniu płci to na pewno już coś zobaczy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie mała PUKA :P

Eweliśka lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w środe po południu normalna wizytę i sie zastanawiam czy nie wziąć z tydz może dwa zwolnienia i troche odpocząć, wstaje do pracy 5.30 wracam ok 17 nie mam siły na nic, wracam śpię tylko wstaje się umyc i znów spać

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Ja mam w środe po południu normalna wizytę i sie zastanawiam czy nie wziąć z tydz może dwa zwolnienia i troche odpocząć, wstaje do pracy 5.30 wracam ok 17 nie mam siły na nic, wracam śpię tylko wstaje się umyc i znów spać

A pewnie że idź na zwolnienie :)
    ja byłąm też ponad miesiąc jak mnie mdłości męczyły ale już wróćiłam. Pierwsz dwa tygodnie były trudne ale już przywykłam. Lekarz mnie na każdej wizycie wysyła na zwolnienie, ale wytrzymam. CHyba że rwa kulszowa będzie mi uprzykrzać życie to szybciej pójdę niż od 27.11 - wtedy już do końca ciąży będę miałą labę :D

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Myślałam, że was nadrobię, ale mi się nie udało. Przez 2 dni nie zaglądałam, bo w sobotę w końcu udało mi się wyrwać na zakupy i do kina, a wczoraj najpierw byliśmy u moich rodziców, bo moja siostra zjechała z Włoch na 2 tyg, a później u siostry mojego męża, bo obchodzili z mężem 20-lecie małżeństwa. Udało mi się kupić spodnie w H&M całkiem fajne, takie gumkowe jeansy za 99zł, trochę w nich pochodziłam i są całkiem wygodne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 09:06

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty się nawet Eweliśka nie zastanawiaj, jak masz takie myśli znaczy TRZEBA!
    przełożyłam wizytę z moim ginem na 4.11 może da mi skierowanie od razu na połówkowe.
    tak, że 22.10 nfz, 4.11 mój gin, 6.11 specjalista od usg odczytanie płci...no mam nadzieję :) to będzie 18 tydzień więc już dojrzy, chyba że Groszek się tyłkiem wypnie

Amy lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliska idź na zwolnienie:) ja byłam dwa tygodnie właśnie jak się źle czułam:) i zastanawiam się czy teraz tez nie iść:) w ogole nie mogę się na niczym skupić, coraz wiecej rzeczy mi wisi w robocie;/

olka30 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokusiłam się na rurkę z kremem. Ale krem był tak nasączony spirytem że aż się czerwona zrobiłam. Małej się spodobało bo teraz się tak rozbija jakby do "domu" trafić nei mogła :D:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 09:12

Eweliśka, KasiaKwiatek, Lali, Angela89 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    P.S. kupiłam ostatnio na ciuchach nowy otulaczek:D i booooody kremowe :D
    Kochana to jak wrocilas to dopisz mnie do listy na pierwszej stronie :-) 10 kwietnia moj dzien zaglady :-)

KasiaKwiatek, Robotka1 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEj słoneczka ale dzisiaj pospałam prawie do 9. Ale jaki miałam sen..... więcej takich nie chce. Obudziłam się zestresowana bo śniło mi się , że urodziłam dzieciątko dziewczynke i wróciłam do domu. Po 3 dniach zadzwonili do mnie i powiedzieli , że moge odebrać już dziecko , więc pojechałam po nie i zestresowałam się bo ja nic w domu nie miałam , ani pampersów ani husteczek nic kompletnie. I zostawiłam to dziecko w domu latałam z moim brzuchem po sklepach i okazało się , że nadal w ciązy jestem tylko , że teraz jako mamka dla tej dziewczynki będę funkcjonować bo mama jej gdzieś poszła i nie wróciła. Ja pierdziu jak wstałam to byłam aż spocona z nerw.
    Ja mam w środę wizyte i USG. Wczoraj byłam u kuzynki która rodziła z tym lekarzem co do niego chodze. Wychwalała go pod niebiosa, mówiła , że on jest zawsze w szpitalu jak jego pacjentka rodzi bo mieszka na wprost szpitala. Jakoś mnie do niego zaczęła przekonywać. I do rodzenia w Nowym Mieście a nie w Łodzi. No więc ciekawa jestem co tam z dzidkiem się dzieje, czy wsio ok i czy może rozkraczy te swoje kopyta by pokazać co ukrywa się między nogami :) A żeby w środe było za słodko mamy z mężem maraton bo mamy jeszcze wizyte młodego u laryngologa i alergologa i praktycznie wszystko nakłada się na jedną godzine. Ehhh

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Ja od rana w wampirowni byłam a nawet dwóch, jedne badania w Medicover na pakiet:mocz,krew-morfoliogia,toxo a w przychodni NFZ -TSH i antygen HBS, wolę kłucie dwa razy niż płacenie :P 
    Dokładnie za tydzień zobaczymy Naszego maluszka, cuudnie.
    W weekend dostaliśmy już pieniążki na wózek od rodziców więc jak tylko będzie okazja dobra to kupujemy.
    Udanego dnia i przesyłam słoneczko z Łodzi.

Krysti lubi tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyciągnełam w weekend męża do świata dziecka, obejrzałam sobie wózek numerem jeden pozostaje mutsy evo nomad:D
    oglądałam też ubranka spioszki kaftaniki itp i dokładnie takie same można kupić na allegro tylko oczywiście o kilka pln taniej

malinka1984, Justinka lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer_lips, teraz jest nowa lista, działa każdemu, więc można się samemu wpisywać. ;)

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) a ja dziś pospalam do po 10 :) i dopiero jem śniadanie :) dziś w nocy bez rewelacji żadnych bolowych,czyli to było żołądkowe najwidoczniej, uffff

‹‹ 504 505 506 507 508 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ