Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:mimo wszystko ja bym się już dawno zgłosiła do lekarza.. nawet jakbym nie miała podejrzeń ciąży to martwiła bym się o swój stan zdrowia
Dziwna kobieta.... musi być strasznie nieszczęśliwa skoro ją tak stresujecie co chwile nowym wydarzeniemzwolnijcie bo nie wyrobi
póki co jest w połowie specjalizacji
no ale nie zdziwi mnie że to że dowiedziała się teraz o ciąży to jest śpiewka dla nas.. bo już nie raz tak było, że mydliła oczy...
A ja jej wcale nie każe nas naśladowaćmy mamy takie tempo od początku i cóż lubimy jak się coś dzieje
i tak jeden rok mieliśmy bez większych atrakcji
daliśmy jej odpocząć
Amy lubi tę wiadomość
-
Jaga wrote:Justinka Ty mentorze szwagierki
Pamiętaj to ona na Tobie się wzoruje nie ty na niej , zawsze jesteś pierwsza i nie masz czym się przejmować. Pamiętam jak zaszłam w pierwszą ciąże (jestem 9 lat młodsza od siostry) jak jej powiedziałam to usłyszałam tekst : Super świetnie , jak zwykle musisz być we wszystkim pierwsza. ( Ślub też wzięłam pierwsza).
A skoro ona wzoruje się na Tobie znakiem tego , że bardzo jej się podoba twój styl rozumowania. -
Dzień dobry
Ale sobie dziś pospałam, jak nigdy do 10:30! W szoku byłam że tyle wytrzymałamNiby późno poszłam spać i rano mąż mnie obudził jak się szykował do pracy ale to i tak niezły wyczyn.
Dostaliśmy 2 kartony ubranek od koleżanki K. z pracy. Niestety, mało w tych pudłach nadających się moim zdaniem rzeczy. Kobitka ma synka a u nas ma być córa póki co i w pudłach było kilka rzeczy dla dziewczynki, które są najfajniesze bo są jak nowe
Justinka, ależ z Ciebie wzorowa kobieta!Nic tylko się cieszyć że takim autorytetem walisz jej po oczach
ale z drugiej strony zdaje sobie sprawe jakie to musi być wkurrr...rzające
Miłego dnia DziołszkiU nas fajne słoneczko - szkoda ze ja dalej przeziębiona bo może poszłabym na dłuższy spacer (pewnie tak mówie bo nie moge
)
hwesta, Justinka lubią tę wiadomość
-
malinka1984 wrote:shimmer_lipkażda z Nas inaczej to czuję i kiedy indziej u każdej z Nas przychodzi czas na zakupy itd.
My już tak mamy że lubimy mieć wszystko dość szybko. Oczywiście cd. wyprawki ubraniowej zrobimy jak poznamy płeć ale z mężem stwierdziliśmy iż lepiej kupować w każdym miesiącu coś niż potem na hurra wydać full pieniędzy.
W listopadzie kupimy komodę do pokoju dziecia ponieważ nie mam za bardzo miejsca na ubranka w swojej szafie. Czekamy też na ekipę remontową od dewelopera ponieważ mają naprawiać pęknięcia w ścianach więc wszystko poczeka na czas po remoncie.ja tez wole miec wszystko wczesniej. Nie wiem co sie ze mna dzieje. Moze to dlatego ze ten dzieciak mi tak daje w kosc. Moze to zle samopoczucie od tak dawna zabralo mi radosc z ciazy. Nie wiem. Przeciez widzialam ta corcie i mam ja nawet na filmie ale dalej nie czuje sie w ciazy. Dziwne to wszystko.
-
Ja też bardzo często nie czuję się że jestem w ciąży
Póki co kupiłam jedno maleńkie ubranko.. tak to czekam jak poznamy płeć, ponieważ po synku mam sporo ubranek, więc nie wiele bym musiała dokupić... a jak dziewczynka to wiadomo ciut więcejno i jakiś kocyk bym chciała, pościel [łóżeczko, wózek mam] więc ja raczej jakieś drobiazgi, kosmetyki które i tak w przyszłym roku... bardziej teraz to zakupy na zasadzie przyjemności
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:KRYSTI super ten wózeczek:D a co was skłoniło do zmiany zdania??
ten jest bardzo podobny do Graco Evo:)
AMY no właśnie:D ja miałam tak przy córce i tak trochę z rezerwą spogladam na swój instynkt ktory jest do bani:D
ejj to super:) wspomnisz moje słowa jak Twoj mąż nie bedzie mógł sie oprzeć córeczce:) będzie jego oczkiem w głowie:DRobotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Krysti, śliczny! Jak się nazywa?
Ja dzisiaj idę do pracy na 10 i niestety do 18mdli mnie znowu. Kiedy to się w końcu skończy?
-
nick nieaktualny
-
Tak czytam o tych waszych ubrankach i się zastanawiam czy czasem na góre nie skoczyc i nie przebrać ubranek na 56 i 62 cm i nie znieść ich na dól do szafki.Wtedy miałąbym ogląd czy i ile tego jest. Ale z 2 strony dla mnie to jeszcze chyba za wcześnie. Kazałam mamusce mojej łóżeczko Marcela złozyc i w listopadzie zwieziemy je tutaj.
I w międzyczasie wlazłąm tam i zniosłam worek próżniowy ciekawe na jaki trafiłam .........Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaga wrote:Tak czytam o tych waszych ubrankach i się zastanawiam czy czasem na góre nie skoczyc i nie przebrać ubranek na 56 i 62 cm i nie znieść ich na dól do szafki.Wtedy miałąbym ogląd czy i ile tego jest. Ale z 2 strony dla mnie to jeszcze chyba za wcześnie. Kazałam mamusce mojej łóżeczko Marcela złozyc i w listopadzie zwieziemy je tutaj.
I w międzyczasie wlazłąm tam i zniosłam worek próżniowy ciekawe na jaki trafiłam .........Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 12:04
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W piątek pół godziny spędziłam w TKmaxxie gapiąc się na maleńkie mokasyny chłopięce za 29,99 zł
Były cudowne ale postanowiłam, że jeszcze nic nie kupię. Nie wiem, jakoś boję się zapeszyć chyba. Jeszcze nie mam ani jednej rzeczy dla dziecka. Ale to chyba normalne, co nie?
Pozdrawiam mamuśki!Krysti, mantissa lubią tę wiadomość
Nikoś -
nick nieaktualny
-
88macola wrote:W piątek pół godziny spędziłam w TKmaxxie gapiąc się na maleńkie mokasyny chłopięce za 29,99 zł
Były cudowne ale postanowiłam, że jeszcze nic nie kupię. Nie wiem, jakoś boję się zapeszyć chyba. Jeszcze nie mam ani jednej rzeczy dla dziecka. Ale to chyba normalne, co nie?
Pozdrawiam mamuśki!Moja mama straszy mnie tym zapeszaniem, więc czekamy do połówkowego
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny