Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amy i tak kupie jedną bo przynajmniej póki co myśle, że wejdę,a po urodzeniu będzie jak znalazł na spacerki:)
smacznego dziewczyny, a moje Dziecko chyba bardzo lubi delicje, czekoladki z galaretką pomarańczową i kisiel pomarańczowy, najlepiej same zupki warzywne,a gotowane ziemniaki i ogólnie mięspo na obiad bleeeAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór
My dziś mieliśmy wyjazd do Wrocławia do mojej Przyjaciółki do szpitala .. Pospacerowaliśmy dość dużo, chyba za dużo bo brzuszek później bolał i zrobił się jak kamień .. No ale już jesteśmy w domku i odpoczywamypogoda była cudowna więc aż żal nie skorzystać
Jutro na 9.40 mam wizytę u lekarza na NFZ. Postaram się wydębić skierowanie na badania na toxo, różyczkę, hiv i wirusowe zapalenie wątroby. Zobaczymy czy się uda. Będę walczyćnajważniejsze, że sprawdzi czy z Maczkiem wszystko dobrze, bo już minęły 3 tyg od wizyty i się stresuję .. a u mojej lekarki wizyta dopiero 30.10 ..
idę się napić mleczka i do łóżeczkadobranoc! Trzymajcie jutro kciuki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć,
Fasia trzymam kciuki, walcz Kobieto!
Krysti współczuję, ależ Wy się męczycie z tymi mdłościami, wymiotami...kurcze ja miałam jakiś miesiąc w pierwszym trymestrze te mdłości, ale nie wymiotowałam nigdy, w żadnej ciążyWspółczuję bo wiem, że się męczycie
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Cześć,
Fasia trzymam kciuki, walcz Kobieto!
Krysti współczuję, ależ Wy się męczycie z tymi mdłościami, wymiotami...kurcze ja miałam jakiś miesiąc w pierwszym trymestrze te mdłości, ale nie wymiotowałam nigdy, w żadnej ciążyWspółczuję bo wiem, że się męczycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 08:27
-
bryyy:)
a ja sie witam po udanym weekendzie:)
wesele hm...udane:D ale sie wyszalałam:D hehe nic mnie nie bolało ani nie kuło:) skusiłam się na łyk szampana i na kilka łyków wina:) ale mi nie smakowało.
AMY czy ja dobrze czytam? będzie córa?? jak to sie stało ??co z Twoimi przeczuciami??
:D:D
hehe myslę że u mnie może byc baaardzo podobnie:D
ja mam identyczną piłeczkę rano przed siusiu:D
i nie wiem co jeszcze bo nadrobiłam tylko ostatnie 4 strony:DKasiaKwiatek, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:
AMY czy ja dobrze czytam? będzie córa?? jak to sie stało ??co z Twoimi przeczuciami??
:D:D
hehe myslę że u mnie może byc baaardzo podobnie:DI myślałam że tak będzie
Nie wiem czy córka, bo lekarz powiedział "nie widzę nic między nogami" więc ja to zinterpretowałam jednoznacznie - dziewczynka
6.11 się okaże czy moja interpretacja była słusznaMąż wierzy że siusiak urośnie do tego czasu
-
KRYSTI super ten wózeczek:D a co was skłoniło do zmiany zdania??
ten jest bardzo podobny do Graco Evo:)
AMY no właśnie:D ja miałam tak przy córce i tak trochę z rezerwą spogladam na swój instynkt ktory jest do bani:D
ejj to super:) wspomnisz moje słowa jak Twoj mąż nie bedzie mógł sie oprzeć córeczce:) będzie jego oczkiem w głowie:DAmy, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyha Amy czyli mamy nadzieję tego samego dnia się dowiedzieć kto siedzi w środku
ja też mam wizytę 6.11
moje ciulowe przeczucie mówi natomiast, że to chłopczykna poprzedniej wizycie lekarz powiedział, że: "z tego może być antenka" i podobnie jak Ty zinterpretowałam po swojemu, że to chłop!
ciekawe co się okażeAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:AMY no właśnie:D ja miałam tak przy córce i tak trochę z rezerwą spogladam na swój instynkt ktory jest do bani:D
ejj to super:) wspomnisz moje słowa jak Twoj mąż nie bedzie mógł sie oprzeć córeczce:) będzie jego oczkiem w głowie:D
dla faceta syn to jak zdobycie jakiegoś trofeum. Nie rozumiem w ogóle podejścia, skoro córę kochać będzie tak samo jak syna (chociaż nie wiem czy nie bardziej)
MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:ha Amy czyli mamy nadzieję tego samego dnia się dowiedzieć kto siedzi w środku
ja też mam wizytę 6.11
moje ciulowe przeczucie mówi natomiast, że to chłopczykna poprzedniej wizycie lekarz powiedział, że: "z tego może być antenka" i podobnie jak Ty zinterpretowałam po swojemu, że to chłop!
ciekawe co się okaże
heheeh no ciekawe czy wstęne diagnozy się sprawdząja mam wizytę dopiero o 18.30 po pracy
więc ty już pewnie dawno będziesz po
też masz wtedy połówkowe? -
nick nieaktualny
-
Byłam w piątek na usg. Dzidziuś cały i zdrowy policzyłam nawet paluszki:D
Podobno tydzień młodszy ale chyba poprostu jest malutki bo nie ma opcji żeby był młodszy ( mąż był na szkoleniu):pKasiaKwiatek, Lali, malinka1984, MartaAlvi, Krysti lubią tę wiadomość