Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na kolację sałatka gyros. Tak mnie jakoś naszło....

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jem mace z zakazanym serem plesniowym i zielonymi oliwkami :P

kluska, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy i tak kupie jedną bo przynajmniej póki co myśle, że wejdę,a po urodzeniu będzie jak znalazł na spacerki:)
    smacznego dziewczyny, a moje Dziecko chyba bardzo lubi delicje, czekoladki z galaretką pomarańczową i kisiel pomarańczowy, najlepiej same zupki warzywne,a gotowane ziemniaki i ogólnie mięspo na obiad bleee

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A po ciąży to pewnie w sam raz :) bluzy się prezentują super :)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :)
    My dziś mieliśmy wyjazd do Wrocławia do mojej Przyjaciółki do szpitala .. Pospacerowaliśmy dość dużo, chyba za dużo bo brzuszek później bolał i zrobił się jak kamień .. No ale już jesteśmy w domku i odpoczywamy :) pogoda była cudowna więc aż żal nie skorzystać

Jutro na 9.40 mam wizytę u lekarza na NFZ. Postaram się wydębić skierowanie na badania na toxo, różyczkę, hiv i wirusowe zapalenie wątroby. Zobaczymy czy się uda. Będę walczyć :D najważniejsze, że sprawdzi czy z Maczkiem wszystko dobrze, bo już minęły 3 tyg od wizyty i się stresuję .. a u mojej lekarki wizyta dopiero 30.10 ..

idę się napić mleczka i do łóżeczka :D dobranoc! Trzymajcie jutro kciuki! :D

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieñ Dobry Kobietki ,u mnie dzieñ zaczoł siè od wymiotôw dwa razy az z samego rana masakra jakaś :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Fasia trzymam kciuki, walcz Kobieto! :)
    Krysti współczuję, ależ Wy się męczycie z tymi mdłościami, wymiotami...kurcze ja miałam jakiś miesiąc w pierwszym trymestrze te mdłości, ale nie wymiotowałam nigdy, w żadnej ciąży :/ Współczuję bo wiem, że się męczycie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Cześć,
    Fasia trzymam kciuki, walcz Kobieto! :)
    Krysti współczuję, ależ Wy się męczycie z tymi mdłościami, wymiotami...kurcze ja miałam jakiś miesiąc w pierwszym trymestrze te mdłości, ale nie wymiotowałam nigdy, w żadnej ciąży :/ Współczuję bo wiem, że się męczycie :(
    Kochana juz 3 raz nie mogę zjesc nic bo wymiotuje ,ja w pierwszym trymestrze się ok czulam ale co jak teraz w drugim i moze nawet do konca tak bedzie kto wie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 08:27

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bryyy:)
    a ja sie witam po udanym weekendzie:)
    wesele hm...udane:D ale sie wyszalałam:D hehe nic mnie nie bolało ani nie kuło:) skusiłam się na łyk szampana i na kilka łyków wina:) ale mi nie smakowało.

AMY czy ja dobrze czytam? będzie córa?? jak to sie stało ??:) co z Twoimi przeczuciami??:D:D:D
    hehe myslę że u mnie może byc baaardzo podobnie:D

ja mam identyczną piłeczkę rano przed siusiu:D

i nie wiem co jeszcze bo nadrobiłam tylko ostatnie 4 strony:D

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nasz wózeczek :) juz na 100% http://naforum.zapodaj.net/thumbs/11558cf4d964.jpg

nick nieaktualny, Robotka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

AMY czy ja dobrze czytam? będzie córa?? jak to sie stało ??:) co z Twoimi przeczuciami??:D:D:D
    hehe myslę że u mnie może byc baaardzo podobnie:D
    hahah moje przeczucie było w ciul życzeniowe. Mąż cały czas pieprzył SYN, SYN,SYN więc i ja przyswoiłam tą myśl :P I myślałam że tak będzie :P
    Nie wiem czy córka, bo lekarz powiedział "nie widzę nic między nogami" więc ja to zinterpretowałam jednoznacznie - dziewczynka :D
    6.11 się okaże czy moja interpretacja była słuszna :P Mąż wierzy że siusiak urośnie do tego czasu :D

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KRYSTI super ten wózeczek:D a co was skłoniło do zmiany zdania??
    ten jest bardzo podobny do Graco Evo:)

AMY no właśnie:D ja miałam tak przy córce i tak trochę z rezerwą spogladam na swój instynkt ktory jest do bani:D
    ejj to super:) wspomnisz moje słowa jak Twoj mąż nie bedzie mógł sie oprzeć córeczce:) będzie jego oczkiem w głowie:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti, śliczny! Jak się nazywa?

Ja dzisiaj idę do pracy na 10 i niestety do 18 :( mdli mnie znowu. Kiedy to się w końcu skończy? :(

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P.S. kupiłam ostatnio na ciuchach nowy otulaczek:D i booooody kremowe :D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha Amy czyli mamy nadzieję tego samego dnia się dowiedzieć kto siedzi w środku :) ja też mam wizytę 6.11
    moje ciulowe przeczucie mówi natomiast, że to chłopczyk :) na poprzedniej wizycie lekarz powiedział, że: "z tego może być antenka" i podobnie jak Ty zinterpretowałam po swojemu, że to chłop!
    ciekawe co się okaże :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    AMY no właśnie:D ja miałam tak przy córce i tak trochę z rezerwą spogladam na swój instynkt ktory jest do bani:D
    ejj to super:) wspomnisz moje słowa jak Twoj mąż nie bedzie mógł sie oprzeć córeczce:) będzie jego oczkiem w głowie:D
    Też tak myślę :P
    dla faceta syn to jak zdobycie jakiegoś trofeum. Nie rozumiem w ogóle podejścia, skoro córę kochać będzie tak samo jak syna (chociaż nie wiem czy nie bardziej :P )

MartaAlvi lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczynki w poniedziałek, nie ma nic gorszego niż poczatek tygodniaw pracy:P i pada
    a na czwartek telefon mi mówi - snieg!

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    ha Amy czyli mamy nadzieję tego samego dnia się dowiedzieć kto siedzi w środku :) ja też mam wizytę 6.11
    moje ciulowe przeczucie mówi natomiast, że to chłopczyk :) na poprzedniej wizycie lekarz powiedział, że: "z tego może być antenka" i podobnie jak Ty zinterpretowałam po swojemu, że to chłop!
    ciekawe co się okaże :)

heheeh no ciekawe czy wstęne diagnozy się sprawdzą :D ja mam wizytę dopiero o 18.30 po pracy :) więc ty już pewnie dawno będziesz po :D
    też masz wtedy połówkowe?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Witajcie Dziewczynki w poniedziałek, nie ma nic gorszego niż poczatek tygodniaw pracy:P i pada
    a na czwartek telefon mi mówi - snieg!

Niech wali śnieg :D ja się już nie mogę doczekać BIAŁEJ zimy! :D

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w piątek na usg. Dzidziuś cały i zdrowy policzyłam nawet paluszki:D
    Podobno tydzień młodszy ale chyba poprostu jest malutki bo nie ma opcji żeby był młodszy ( mąż był na szkoleniu):p

nick nieaktualny, Lali, malinka1984, MartaAlvi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
‹‹ 503 504 505 506 507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ