Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
OGŁASZAM KWIETNIÓWKOWE ZAPISY NA KOLEJNĄ DZIDZIĘ! SPIESZCIE SIĘ, LICZBA MIEJSC OGRANICZONA
KWIETNIÓWKI STARAJĄCE SIĘ
1. haneczka czeka na pierwszą miesiączkę
2. Amy chciałaby zobaczyć 2 kreski
3. Polarisa90 przezwycięży PCOS
4. Fasia między kwietniem a wrześniem najpewniej spotkasz ją w sypialni
5. Lwica oczekuje na okres
CZŁONKOWIE HONOROWI
1. Jaga też zapragnęła, lecz z bzykanka nici
KWIETNIÓWKI PONOWNIE W DWUPAKU
1. zgredka czerwcówka 2016
2. Klaudia90 sierpniówka 2016
3. Angela89 wrześniówka 2016
4. weronika86 wrześniówka 2016
5. Robotka1 wrześniówka 2016
GRATULUJEMY!!!
weronika86, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:Pięknie Aguś! Ja wróciłam do wagi sprzed ciąży, ale ostatnie 4 kg zrzuciłam tylko dzięki diecie bezglutenowej. Polecam
Weronika, super, że się udało z Sarcią i teraz znowu. Moja siostra ma podobny problem i od kilku lat nie może zajść Może powiem jej o tej diecie. Skąd masz info, że takie postępowanie pomaga przy PCOS?haneczka lubi tę wiadomość
-
O jaki tu ruch ostatnio. Super. Gratulacje dla ciezarowek. Spokojnej ciazy zycze Wam wszystkim.
Widze ze nie jestem sama- tez nie mam jeszcze miesiaczki, a nie wyglada na to zeby Emi chciala zrezygnowac z cycusia. My chcemy sie zaczac starac po polowie roku. Moze do tego czasu @ wroci. Haneczka a Ty jestes z wroclawia? Mf czy Jula
juz je cos innego?
-
Haneczka, ja 50km od Wrocka
Annika, Julka je coraz chętniej, choć papek nie tknie... Ostatnio je to co ja, więc jak coś jej gotuję, to muszę też jeść Mamy książkę alaantkowe blw i póki co z niej korzystamy... Rzecz, która najbardziej jej smakuje to twarożek choć warzywa czy owoce też poskubie i co mnie cieszy -lubi wodę, a nie soki... Bo ja się wodę nauczyłam pić dopiero jakoś 2-3 lata temu... Macie może jakieś ciekawe przepisy? Ja ostatnio robiłam placuszki z kaszki manny i banana dla Julki i sami je chętnie jedliśmyannika, haneczka lubią tę wiadomość
-
To jestesmy prawie sasiadki. Ja Wroclaw. Mf a Jula juz tak ladnie gryzie i placuszki wcina? Mojej jeszcze trzeba drobic widelcem choc miekkie typu chrupek jablko miekkie zje sama.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 13:01
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wow mf 8 zebali??? wow moja ma 3 na dole i jedne na gorze hahaha gargamel idzie druga jedynka teraz
a ja siedze w studiu od 9 rano...dziadek oorposil czy moze wziac mala do siebie..nakupil zabawek, wzial Sarusie o 11 a jest po 14.00 u nas a ja tesknie zadzwonilam sorawdzic co u nich a tam smiechy chichy i ochy...
ZDRAJCA!!!!! -
iwonka1077 wrote:Alicjaa ja mam cichą maszynę do szycia z Lidla silvercrest , jak na moje potrzeby wystarczająca bo nie mam kiedy szyć.... Ale pościel dla Marcela na zmianę uszylam
Iwonka, właśnie widziałam, że bardzo dobre opinie są o tych z lidla maszynach i że ciche, ale niestety one są rzadko i ostatnio jak się po świętach dowiedziałam, że były, to już w żadnym naszym lidlu nie było, bo specjalnie objechalam w poszukiwaniu.
Wczoraj w końcu w ramach wypróbowania uszylam dziecięcą czapkę, ale miałam tylko różowy materiał. Wyszła fajnie, założyłam Tomkowi, a ten jak się w lustrze zobaczył to dostał ataku głośnego śmiechuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 17:09
-
Adam ma 4 zebolki juz na wierzchu i za kilka dni przebija sie juz gorne dwojki obie na raz wiec lada chwila bedzie 6zabkow )))
Alicja sliczny ,pocieszny chlopaczekWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 18:22
AlicjaaA, Aguś86 lubią tę wiadomość