Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak mnie mój syncio rano budzi. Przewraca się na brzuszek drepcze do tyłu i wygląda zza komody na moje łóżko i wbija główkę w szczebelki. Czasem woła przy tym mama!
Na pewno nie przejdziecie obojętnie obok mojego łóżeczka, dlatego dodam, że Arturek nawet w nim nie siada, a już na pewno nie wie co to znaczy wstawać. Ale pewnie niedługo będę musiała obniżyć go na maxa.Amy_, AlicjaaA, Krysti ~~>, weronika86, mimka84, Aguś86, Robotka1, iwonka1077, misia83 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:polarisa ja tez mam mega pcos...mialam moze z 6 naturalnychm miesiaczekw moim zyciu! zaszlam teraz znow w pierwszym cyklu na metforminie, tak jak z sarcia ale dieta tez bardzo wazna! trzymam kciuki!
haneczka lista wypasiona..najbardziej podoba mi sie kalendarz pod fasiowka
W sensie komentarz?weronika86 lubi tę wiadomość
-
AlicjaaA, świetny pomysł z maszyną. Będziesz szyła Tomkowi zbroje dla rycerzy. A i doskonale rozumiem Twoją potrzebę posiadania "czegoś swojego" w sensie zajęcia, które pozwoli trochę odetchnąć od pieluch i ciągłego siedzenia w domu. Przynajmniej ja miałam taką potrzebę i zaczęłam pisać bloga w związku z organizacją wesel. To mnie odpręża i czuję, że robię coś dla siebie. Szkoda tylko, że maszyna jest głośna, bo nie poszyjesz, jak młodziak śpi.
A tak przy okazji to zapraszam Was na mojego bloga Większość z Was to już mężatki, ale może ktoś z Waszego otoczenia będzie potrzebował inspiracji lub pomocy w organizacji .
Blog Weddingerki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 08:58
AlicjaaA, Krysti ~~>, weronika86, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:polarisa ja tez mam mega pcos...mialam moze z 6 naturalnychm miesiaczekw moim zyciu! zaszlam teraz znow w pierwszym cyklu na metforminie, tak jak z sarcia ale dieta tez bardzo wazna! trzymam kciuki!
haneczka lista wypasiona..najbardziej podoba mi sie kalendarz pod fasiowka
Wiem, bo obserwuje twój wykres bardzo się ciesze jak nie uda nam się do marca to pojedziemy do lekarza , żeby mnie stymulować , ostatnio udało się zajść w ciążę za pierwszym razem teraz jestem na diecie ,ćwiczę ale metformina nie biorę bo nie mam zresztą boje się na własną rękę brać. Ale pije inofem zobaczymy jak to będzie
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Haneczka, u nas pobudka w łóżeczku wygląda podobnie, tylko że Tomek jeszcze wspina się na kolana i opiera o barierkę.
Bardzo fajny ten twój blog ślubny. Ciekawe inspiracje Widzę, że jakieś wyróżnienie dostałaś za niego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 11:26
haneczka lubi tę wiadomość
-
Polarisa90 wrote:Wiem, bo obserwuje twój wykres bardzo się ciesze jak nie uda nam się do marca to pojedziemy do lekarza , żeby mnie stymulować , ostatnio udało się zajść w ciążę za pierwszym razem teraz jestem na diecie ,ćwiczę ale metformina nie biorę bo nie mam zresztą boje się na własną rękę brać. Ale pije inofem zobaczymy jak to będzie
-
AlicjaaA wrote:Haneczka, u nas pobudka w łóżeczku wygląda podobnie, tylko że Tomek jeszcze wspina się na kolana i opiera o barierkę.
Bardzo fajny ten twój blog ślubny. Ciekawe inspiracje Widzę, że jakieś wyróżnienie dostałaś za niego? -
haneczka wrote:Dziękuję Ano dostałam wyróżnienie od innego blogera. Ktoś mnie docenił. To miłe.
Moja mama mówiła wczoraj, że ja jako dzidziuś stałam wiecznie w łóżeczku i obgryzałam farbę z barierki.haneczka lubi tę wiadomość
-
Wera, jak mówię do Juli "dawaj ją", albo "zaraz Cię złapię" to spierdziela aż się za nią kurzy tak śmiesznie wywija tyłkiem przy tym
Alicja- ja niedawno kupiłam maszynę, ale póki co tylko przeróbki drobne, jakieś poduszki i odbojniki sówki do drzwi... Aaaa i jeszcze mini poduszki metkowce na więcej póki mieszkamy z Teściami nie mam weny
Ja też łóżeczka nie mam do samego dołu obniżonego raz, że Jula w nim nie wstaje ani nie siada, a dwa, że gdzieś od północy jest u nas w łóżku, bo często cyca w nocy i nie mam siły do niej wstawać... Byłabym Mombie...
Fasia... Czyżbym nie tylko ja miała cycoholiczke? Julek też cycus mamusin jak widzę... Może coś w tym imieniu jest?
-
Wera, jak mówię do Juli "dawaj ją", albo "zaraz Cię złapię" to spierdziela aż się za nią kurzy tak śmiesznie wywija tyłkiem przy tym
Alicja- ja niedawno kupiłam maszynę, ale póki co tylko przeróbki drobne, jakieś poduszki i odbojniki sówki do drzwi... Aaaa i jeszcze mini poduszki metkowce na więcej póki mieszkamy z Teściami nie mam weny
Ja też łóżeczka nie mam do samego dołu obniżonego raz, że Jula w nim nie wstaje ani nie siada, a dwa, że gdzieś od północy jest u nas w łóżku, bo często cyca w nocy i nie mam siły do niej wstawać... Byłabym Mombie...
Fasia... Czyżbym nie tylko ja miała cycoholiczke? Julek też cycus mamusin jak widzę... Może coś w tym imieniu jest?
-
mf chyba wszystkie julie, Julki tak maja dmiakysmy sie na facebooku ,ze powinno byc to napisane przy wyborzr tego imienia chyba sa 3 julki u nas a kazdy cycusiek
co do uciekania to krzycze to samo co ty hahha smiesznie to wyglada..prawie sie zanosi ze smiechu jak spierdziela heheheh
polarisa bralam tylko metformine. tryzmalam sie kalorycznosci pod swoja wage, nie jadlam chleba, ziemniakow, slodyczy ani nic slodzonego czy nizdrowego. Mieso gotowane. wystarczylo mi trzymac diete od 1dc do owulacji, wydaje mi sie ze wtedy spokojnie moje jajeczka rosly zamiast blokowac mi jajniki..jajniki mialam tak pozatykane bez metforminy ze moglam je wyczuc palcem.
z Sara metformine wzielam w 1dc 5ego lipca....31ego lipca mialam juz test pozytywny....
tym razem szczerze nie wiem..mialam 3 dniowe plamienie, obeszloby sie nawet bez wkladkiod spirali, ktora wyciagnelam tego samego dnia..zaznaczylam to jako krwawienie jako 1dc...owulacje mialam 39dc i sie udalo choc moim zdaniem to nie byla miesiaczka pierwsza owulacja po porodzie i sie udalomisia83 lubi tę wiadomość
-
co do dawek..ja waze sporo..ze sarka biorac metformine wazylam 86kg. biorac 1000mg dziennie nic sie nie dzialo wogole. dopiero biorac 1500,1700 w zaleznosci czy mialam 500mg tabsy czy 850mg dopiero sie ruszalo.
drugim razem weszlam od razu na dawke 1500 i ruszylo
ja zaryzykowalam, mialam dosc choc wiem ze nie bylo to odpowiedzialne..ale zrobilabym to znowu patrzac na moja sarkemf, Polarisa90 lubią tę wiadomość
-
Pięknie Aguś! Ja wróciłam do wagi sprzed ciąży, ale ostatnie 4 kg zrzuciłam tylko dzięki diecie bezglutenowej. Polecam
Weronika, super, że się udało z Sarcią i teraz znowu. Moja siostra ma podobny problem i od kilku lat nie może zajść Może powiem jej o tej diecie. Skąd masz info, że takie postępowanie pomaga przy PCOS?
-
weronika86 wrote:co do dawek..ja waze sporo..ze sarka biorac metformine wazylam 86kg. biorac 1000mg dziennie nic sie nie dzialo wogole. dopiero biorac 1500,1700 w zaleznosci czy mialam 500mg tabsy czy 850mg dopiero sie ruszalo.
drugim razem weszlam od razu na dawke 1500 i ruszylo
ja zaryzykowalam, mialam dosc choc wiem ze nie bylo to odpowiedzialne..ale zrobilabym to znowu patrzac na moja sarke
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Ależ produkcja dzisiaj
Ucielo mi posta, ale napiszę raz jeszcze....
Haneczka superi lista z żartobliwym opisem
I nie martw się na pewno w końcu zobaczysz upragnione dwie kreski
I wszystkim starajacym się powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 19:01