Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Haneczka, przykro mi bardzo, ale myślę, że to kwestia krótkiego czasu A z tymi testami to na prawdę porażka jakaś...
Iwonka, mieszka się super! W sumie mam wrażenie jakbym mieszkała tu od zawsze, tak mi tu dobrze No i rodzinkę mam kilka bloków dalej, więc nie nudzimy się z Tomim sami w domu
Gratulacje Robotka
Co do Kristy to ja się nie wypowiadam, bo jestem tu stosunkowo świerzak, nic do niej nie mam i nie wiem co było.. Ja w sumie też myślałam, że ona po ślubie, ale małe ma to dla mnie znaczenie. Przyznaję, że wczoraj mi trochę szkoda jej było. Najzabawniejsze jednak jest to, że toczy się o niej dyskusja- są jej "obrońcy" i "oskarżyciele" a nie wydaje mi się, aby we wczorajszej rozmowie sama Krysti zauważyła, ze coś jest nie tak
Jaga, tekst o teściowej, że jeszcze żyje był mega hehe. Myślę, ze to będzie tekst dnia ;-)Korzystaj puki możesz z wolności od niej
Sarcia, sto lat!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 14:07
weronika86 lubi tę wiadomość
-
A tak z innej beczki. Jakiś czas temu była rozmowa o kojcach. Skusiłam się na caratero quadra, bo jest nie duży i stosunkowo tani. Ale nie wiem czy jednak nie bedziemy odsyłać, bo Tomek zachwycił się nim przez chwilę, a teraz reaguje na niego krzykiem i płaczem nie do opanowania...
No i miałam też druga wizytę kuriera- tym razem coś dla mnie Kupiłam sobie maszynę do szycia!! Mam zamiar trochę się w tym podszkolić i pobawić o ile Tomek mi na to pozwolimimka84, Robotka1, Fasia, Ulka84, weronika86, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Bry! i ja dołączam do grona wrześniówek 2016 to tak dla tych co nie wiedzą termin mam na 24 września
Wiedziałam, że ktoś po prostu zajął moje miejsce:P Haha
Żartuję oczywiście i serdecznie Ci gratuluję Tym bardziej mi szkoda, że nie będzie mnie z Wami. Założę się, że jak ja zajdę, to będę sama jak palec!Amy_, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Alicja, sądzę, że Krysti zauważyła tę sytuację, ale starała się dyplomatycznie odpowiadać do czasu. Dało się odczuć, że jest zaniepokojona falą pytań. W końcu zaczęła podejrzewać, że coś jest nie tak.
Ja osobiście nikogo nie oskarżam i nie bronię, ale serio czytając te wszystkie posty pod rząd da się wyczuć sarkazm, ironię i niechęć. Stąd moja i Ziółka reakcja. Nie wnikam w to, jakie kto ma intencje, czy ktoś chce przytrzeć Krysti nosa, czy co tam jeszcze, ale nie lubię takiej atmosfery na forum, bo to mi się kojarzy z obrzydliwym hejtem, którego nie znoszę!!!
Dzięki dziewczyny za wsparcie w staraniach. U mnie miesiączka jeszcze nie wróciła i dzisiaj przeczytałam, że tylko 5% okresów po porodzie poprzedzonych jest owulacją, więc wychodzi na to, że byłabym wielką szczęściarą, gdybym teraz zaszła. Ciekawe tylko co z moimi objawami i tak wysoką temperaturą?? No i te badziewne testy! No nic. Artur cycka już od 3 dni nie dostaje, jest szansa, że @ wróci i wszystko będzie na dobrej drodze.
A Jaga to po prostu Babajaga :* -
mimka84 wrote:Haneczka, na pewno nie zostaniesz sama. Jest jeszcze kilka kwietniówek które marzą po cichutku o kolejnym dziecku, kto wie, może się zbiegniecie z ciążami.
Zaklepuję pierwsze miejscemimka84 lubi tę wiadomość
-
Ale tu ruch
Gratuluję ciąż, Dziewczyny Powiedzcie jak znosicie ciążowe objawy (jeśli oczywiście je macie) z jednoczesną opieką nad dzieckiem? Trochę się tego obawiam przy drugiej ciąży, bo przy pierwszej cały pierwszy trymestr przespałam i wymiotowałam na zmianę.
Alicjaa, ja mam ten sam kojec i jesteśmy zadowoleni. No ale to pewnie zależy od dziecka, no i my mieliśmy go, od kiedy Młody skończył chyba 5 miesięcy, więc miał czas się z nim oswoić, kiedy nie był jeszcze tak ruchliwy. Może w tym tkwi problem.
Pochwalę się, że Michaś już właściwie stoi bez trzymania, czasami się tylko jeszcze zachwieje i chodzi ze stołkami, robiąc z nich pchaczhaneczka, Aguś86, AlicjaaA, Fasia, Ulka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:Wiedziałam, że ktoś po prostu zajął moje miejsce:P Haha
Żartuję oczywiście i serdecznie Ci gratuluję Tym bardziej mi szkoda, że nie będzie mnie z Wami. Założę się, że jak ja zajdę, to będę sama jak palec!
Ucielo tekst oOWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 15:45
-
Jod ja też się boje złe samopoczucia i opieki nad Olkiem. Ale mimo wszystko chciałabym być juz w ciąży..zresztą starania zaczęliśmy jak tylko moja blizna po nacięcia krocza się troszkę podgoila a ja nadal w jednopaku. No ale jak się nie ma okresu to ciężko zajsć
-
Alicja, ja kupiłam taki duży kojec 110x110cm Cam America i Arturek jest zadowolony w nim. Czasem siedzi, czasem raczkuje i bawi się na swój sposób tym, co mu tam nawrzucam, matą, którą przewiesiłam na ściance (z tej perspektywy jest dużo ciekawsza) i wstążką, którą przewiązałam przez ucho w kojcu - prawdziwy hit!. Ale tak maks pół godziny wytrzymuje, potem się też denerwuje. U nas ściany są z siatki przezroczyste, co uważam za duży plus. Tylko trochę śliski materac jest na spodzie, muszę czymś wyścielić, żeby łatwiej się młodemu raczkowało.
Jeśli planujesz zwrócić kojec, przemyśl jeszcze opcję drewnianych barierek, żeby troszkę ograniczyć dziecko w kącie, czy wokół dywanu. Może będzie się mniej denerwować, a Ty będziesz miała szansę coś porobić na spokojnie w domu.
Arturek najedzony śpi. Byliśmy na bilansie i waży 10 kg.AlicjaaA, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Jod ja też się boje złe samopoczucia i opieki nad Olkiem. Ale mimo wszystko chciałabym być juz w ciąży..zresztą starania zaczęliśmy jak tylko moja blizna po nacięcia krocza się troszkę podgoila a ja nadal w jednopaku. No ale jak się nie ma okresu to ciężko zajsć
A karmisz jeszcze Olka? No to jesteś nr 2 na mojej liście -
OGŁASZAM KWIETNIÓWKOWE ZAPISY NA KOLEJNĄ DZIDZIĘ! SPIESZCIE SIĘ, LICZBA MIEJSC OGRANICZONA
KWIETNIÓWKI STARAJĄCE SIĘ
1. haneczka czeka na pierwszą miesiączkę
2. Amy chciałaby zobaczyć 2 kreski
3. Polarisa90 przezwycięży PCOS
4. Fasia między kwietniem a wrześniem najpewniej spotkasz ją w sypialni
5. Lwica oczekuje na okres
CZŁONKOWIE HONOROWI
1. Jaga też zapragnęła, lecz z bzykanka nici
KWIETNIÓWKI PONOWNIE W DWUPAKU
1. zgredka czerwcówka 2016
2. Klaudia90 sierpniówka 2016
3. Angela89 wrześniówka 2016
4. weronika86 wrześniówka 2016
5. Robotka1 wrześniówka 2016
GRATULUJEMY!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 09:20
Amy_, Aguś86, AlicjaaA, Krysti ~~>, Fasia, Angela89, Jaga, Auro, Ulka84, Agusiek89, weronika86, iwonka1077, olka30 lubią tę wiadomość