Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaga, z Julci niejadek straszny nie raczkuje, ale i tak wszędzie podejdzie gdzie chce, mówi Mome, robi papa, pokazuje członków rodziny i lapie za nos jak się ja poprosi... Nadal jest na cycu, a ja nie mam okresu
A jak Twoje dzieciaczki? I tesciowa?
Fasia, Bambi, Ewelcia wywołuje Was!Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Jej, ale tu dziś ruch
Gratulacje pierwszych kroków
A ja się chwalę, że mój Tomek zaczął dziś wstawać przy kanapie i nawet ze dwa kroki przy niej zrobił
Fajne fotki dzieciaków
A mój jutro wyjeżdża na 3 dni na szkolenie i zostajemy sami, buu..Gosha, Agusiek89, weronika86, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Wszystkie to i ja
Zgredka gratki I spokojnej ciąży
Haneczka jeszcze nie gratuluję a kiedy miałaś mieć okres bo nie pamiętam albo nie doczytałam??
Krysti Ignacy jaki już duży a środki czystości schowaj, będziesz spokojniejsza.
Alicja jak się mieszka?? Super zdjęcie Tomka fajnie że robi postępy....
A u nas co?? Idą nam 4 zęby na gorze, mamy już dolne jedynki, trochę marudzi ale do przeżycia. Poza tym stoi, sam siada ładnie na dupke że stania, ładnie raczkuje w takim tempie ze nie nadążam i jak przy kanapie się porusza to jedna reka się trzyma druga mnie i boczkiem zasuwa corka zaczęła chodzić na roczek ciekawe czy on będzie szybszymf lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:hello
wszyscy sie dzisiaj melduja wiec meldujemy sie i my
Krysia no przeciez nie musicie posiadac fotek z zareczyn, to taka intymna uroczystosc, a dlaczego zdecydowaliscie sie jednak zamieszkac kolo Wroclawia?
HANECZKA gratuluje mamuska
Kubolek dzisiaj zrobil 2 KROKI, od stolu do pudla ze swoimi zabawkami, wahal sie, ale jednak sie udalo tak poza tym wszystko ok u nas
Pozdrawiamy mamusie i dzieciaczki
Jak to dlaczego?! Będzie Krysia miała bliżej do mnie. Hihi
Krysti ~~> lubi tę wiadomość
-
Jest wynik beta hcg. No i niestety NIE JESTEM W CIĄŻY. Dlatego zwracam wszelkie przedwczesne gratulacje i zatrzymajcie je na później, bo nie mam zamiaru odpuszczać.
A te 2 testy chyba powinnam reklamować!
Gosha, Agusiek i Alicja, gratuluję pierwszych kroków! U nas zdaje się, że to jeszcze daleko, ale kto wie.
Dzisiaj ruch na forum jak za dawnych czasów. No i kwietniówki to jedyny chyba wątek, który ma sześciocyfrową liczbę postów.
Dziewczyny, macie sporo racji z tymi proszkami, że są niebezpieczne na widoku, ale jakoś tak ostro naskoczyłyście na Krysti. Nie dziwię się, że ma obawy, czy to nie jakiś wywiad. Więcej empatii!Krysti ~~> lubi tę wiadomość
-
Haneczka trzymam kciuki za następny cykl, na pewno będzie twój
Co do proszków i innych to wierz mi , że mam cholerną awersje co do tego. Marcel kiedys złapał mi kapsułke do prania i szczęście w nieszczęściu , że nie wziął do buzi tylko rozgniótł w ręku. Była wysoko na półce w łązience, a jak widac złapał.
haneczka lubi tę wiadomość