Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaki ślub jaki ślub !!! Krysia przeciez Juz mężatka od dawien dawna a przynajmniej jak w ciazy była to mówiła ze mężatka. Rozwiedliscie się za ten czas ze znów ślub !!! Czy to odnowienie przysięgi !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 20:53
-
mf Sarcia sie taka puszysta ze zwalka i urodzila karmilam cycem..przestalam gdzie z 7tyg temu ale dostawala jeszcze mrozone nie trzymalam diety karmiac, mala nie miala problemow brzuszkowych wogole,
Krysti dziekuje
u nas tez duze zainteresowanie pralka uwazaj na te detergenty..tylko sie wydaje ze ich nie otowrzy..jak wyciagalam Zakupy malej udalo sie otworzyc i rozlac mleko wiec uwazaj! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wercia Sarcia cudna dziewczynka ,taaaka duża pysia
Hania , kciukasy za dzidzie
Ignaś duży chłopak i jak dzielnie rozrabia hihihi
Adam wreszcie zasnął.Od wczoraj uczymy Go spać u siebie w łóżeczku(od 4 miesięcy śpi z nami ),bo luby wrócił do pracy i się nie wysypia. Już jakiś czas prędzej dawaliśmy Go do składzika zabawek by się przyzwyczajał a od wczoraj podusia maskotki mama obok i mleko potem światełko gasimy,baje ogląda ,wierci się wczoraj popłakiwał więc Go wzięłam ale dzisiaj leżałam On się kręcił aż zasnął. Zobaczymy jaka będzie noc jak się przebudzi a tu lipa mamy taty nima ;P ale będziemy próbować do skutku tyle dobrze,że nie płacze tak jak kiedyś ledwo Go tam tylko włożyliśmy.
Po pobycie ze szpitala na szczęście już w pełni zdrowy ,teraz kontrola za 3 tyg u stomatologa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 21:32
Krysti ~~>, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Heeeeeeeeeeeeej słodziaki
Co tam słychac ciekawego? Haneczka gratuluję kreseczek , aż sama zapragnęłam ....
Zgredka tobie też gratuluję pokaźnej już ciąży. Jak się czujesz?
Krysia twoja głupota i nieodpowiedzialność mnie przeraża. Schowaj tą chemie zdala od dziecka!!!!!!!
Mf jak Julcia? -
Ja juz zaręczona od półtora roku ,zaręczyny mieliśmy w Szkocji ,zdjęc niestety nie posiadamy bo tak byliśmy podekscytowani tym dniem poza tym ja nie męzatka jestem ,choc tu dziewczyny czasem pisały ,mąż twój itp i tak się przyjeło .Kiedyś nawet pisałam na samym początku ze ja nie męzatka.Ślub planujemy na marzec ,budowa rusza w czerwcu bo tak mój tata na emeryturę się wybiera i zaczyna u nas na budowie, ale tylko tynki i elewacja ! Bo dom idzie na sprzedaż i mamy zamiar kupić dom parterowy koło Wrocławia .Takze takie owoce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 21:52
haneczka lubi tę wiadomość
-
hello
wszyscy sie dzisiaj melduja wiec meldujemy sie i my
Krysia no przeciez nie musicie posiadac fotek z zareczyn, to taka intymna uroczystosc, a dlaczego zdecydowaliscie sie jednak zamieszkac kolo Wroclawia?
HANECZKA gratuluje mamuska
Kubolek dzisiaj zrobil 2 KROKI, od stolu do pudla ze swoimi zabawkami, wahal sie, ale jednak sie udalo tak poza tym wszystko ok u nas
Pozdrawiamy mamusie i dzieciaczkiKrysti ~~>, Aguś86, iwonka1077, weronika86, haneczka lubią tę wiadomość
-
WItamy i my. Ola dziś poszła 1,5 metra Bawiły się teraz z Madzią i jak startnęła. Aleśmy się z mężem podekscytowali teraz tatus usypia bo on załatwia to w 5 min a ja się z nią męczę pól nocy.
Gratki ciężarnym - nudnej, książkowej ciązyKrysti ~~>, Gosha, Ulka84, Aguś86, iwonka1077, weronika86, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny