Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Mamuśki
Chyba wracam do gry. Od kilku dni mam tempkę powyżej 37 st C, czyli pewnie była wreszcie owulacja i mogę się spodziewać miesiączki. A najlepiej jakby wcale nie przyszła, tylko od razu druga ciąża.
Już schizuję, bo ciągle mi się odbija, od tyg pobolewa mnie podbrzusze, do tego mam wzdęcia, sny erotyczne, czyli tak jak w 1. ciąży. Ale nie robię sobie zbyt wielkich nadziei, bo to wszystko mogła wywołać siła mojej podświadomości.
Dobrej, przespanej nocki życzę.Ulka84, weronika86, Krysti ~~>, Aguś86, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:Cześć Mamuśki
Chyba wracam do gry. Od kilku dni mam tempkę powyżej 37 st C, czyli pewnie była wreszcie owulacja i mogę się spodziewać miesiączki. A najlepiej jakby wcale nie przyszła, tylko od razu druga ciąża.
Już schizuję, bo ciągle mi się odbija, od tyg pobolewa mnie podbrzusze, do tego mam wzdęcia, sny erotyczne, czyli tak jak w 1. ciąży. Ale nie robię sobie zbyt wielkich nadziei, bo to wszystko mogła wywołać siła mojej podświadomości.
Dobrej, przespanej nocki życzę.haneczka lubi tę wiadomość
-
haneczka wrote:Haha no nie wiem Wszystkie miejsca już tam pozajmowane. Widzę, że już do 21.09 macie komplet
Ale wierz mi, że chciałabym!
ja robilam 10dpo wg mnie..9dpo wg ovufienda ale 25ml...byla slabiuska kreska ale widoczna...cien cienia..na drugi dzien zrobilam 10ml i byla srednia..mozna dopiero kolo 14/15dpo ja mialam owulacje 19/20 grudnia. -
Hmm ja już zrobiłam 3 testy kilka dni temu, ale widocznie za szybko i jest z nimi związana przedziwna historia.
Z pierwszym nie wytrzymałam do rana i już w nocy zrobiłam, ale nic. Z rana patrzę na niego i w miejscu T zrobił się czerwony zaciek, więc go trochę przepłukałam paroma kropelkami. Cóż miałam do stracenia. I zaciek się rozmył, a została bladoróżowa kreska. Dla pewności nast. dnia zrobiłam dwa kolejne, ale wyszły już negatywne. Więc postanowiłam jeszcze trochę odczekać. Najgorsze jest to, że ja nie wiem kiedy miałam owulację, ale po płodnym śluzie obstawiam okolice 29 grudnia, a po bolących jajnikach 3 stycznia. Może kupię dziś kolejny i zrobię jutro z rana.
Ja z Arturkiem zrobiłam test 7 dni po owulacji i wyszedł negatywmy, więc odpuściłam sobie. A następny już 18 dni po owulacji i grube dwie krechy były. Moje serduszko skończyło dziś 9 miesięcy.
Sorki za zaśmiecanie wątku kwietniówek tymi ciążowymi rozterkami:P
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Haneczka, sto lat dla synka
Trzymam kciuki za pozytywny test. Uwielbiam testowania, to oczekiwanie i wypatrywanie cienia Mnie to puki co nie dotyczy, ale poekscytyje się twoimi testami hehe Jak zrobisz to może wrzucisz nam fotke? Może my tu pomożemy wypatrzeć krechęhaneczka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Aguś ,u nas super wszystko .Ignaś już ma 4 zęby na górze i dwa na dole ,ale widze ze dwójeczki zaczynają wychodzić na dole ,to będą 4 na górze i 4 na dole jak wyjdą dwójki .Poza tym owocnie i wszyscy zdrowi . Pozdrawiam
Haniu jutro odpal fote ! Jak będą dwie kreskiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 21:39
haneczka, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Cześć Mamusie
U mnie sytuacja znów wygląda niejednoznacznie. Dzisiaj na teście pojawiła się cieniutka i bladziutka druga kreseczka. Czy to ciąża? Nie mam pojęcia! Ale temp. mam 37,5-37,6 od kilku dni i inne objawy, być może urojone.
Kilka dni temu 08.01 na teście zrobiła się różowa plama i też cienka kreseczka. W międzyczasie 2 testy wyszły negatywne, bez śladu drugiej kreseczki.
Tu macie fotki moich bladych kreseczek:
Dzisiaj byłam w luxmedzie u gastrologa w związku z moją nietolerancją glutenu i wpadłam na pomysł, że zrobię beta hcg. Koszt 59zł!!! No to wybłagałam recepcjonistkę, żeby mnie wcisnęła do ginekologa po skierowanie, żebym miała za darmo. No i udało się. Czekam na wyniki do 2 dni roboczych i wszystko będzie jasne. A Wam jak się wydaje po tych moich nędznych kreskach?
Jak klikniecie w zdjęcie to pokaże się większy rozmiar, coś więcej będzie widać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 13:34
AlicjaaA, Aguś86, weronika86, Agusiek89, Ulka84 lubią tę wiadomość