Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Haneczka, wg mnie na tym drugim to ewidentnie widać kreseczkę Ale wstrzymam się z gratulacjami do wyników bety A testy to w zależności od firmy różnie pokazują. Czasem te z czułością 25 szybciej pokażą niż 10. No i trzymam kciuki za ładny wynik badania
Zgredka, fajnie, że teraz chłopiec bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 14:50
haneczka lubi tę wiadomość
-
mf wrote:Haneczka, moja Jula jest z takiej kreseczki a hcg miałam wtedy 50 z czymś
Mf, świetna wiadomość! Czekam z niecierpliwością na wynik bety. Tak sobie myślę, że jakby nie było ciąży, to i kreseczki żadnej by nie było. Ale staram się mimo to nie napalać, bo potem nie chcę się mocno rozczarować jakby co. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, trudno się przy Was nie napalić na drugiego bobasa Dziękuję, że jesteście i że przyglądacie się bacznie, co tam nasiusiałam Fajnie jest mieć znajome towarzystwo w ciąży lub w staraniach
Mimo wszystko gratulacji jeszcze nie przyjmuję, bo pewności nie mam.
Werka, faktycznie, Twoje kreski też były bladziutkie! Dzięki za foto:) Robisz mi nadzieję!
Angela, już tyle kasy poszło na testy, że poczekam na wynik bety. PS. Jak będzie dziewczynka, to też Martynka mi się marzyAngela89 lubi tę wiadomość