Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:Acha i jeszcze na wr mam zrobic mialyscie robione??
chyba na 2 podejscia to zrobie bo na raz tyle krwi pobrac to odlece tam:) -
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:i musze do tej kliniki znów sie na połówkowe umówić, bo moja gin na urlop idzie sobie grrrrr znów podróż,to wypada jakoś pod koniec listopada i wtedy się też dowiem pewnie płeć dziecka, jeszcze miesiąc może wytrzymam, a jak myślicie można się umówić na 19 tydz czy to 20 musi być????????
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:i musze do tej kliniki znów sie na połówkowe umówić, bo moja gin na urlop idzie sobie grrrrr znów podróż,to wypada jakoś pod koniec listopada i wtedy się też dowiem pewnie płeć dziecka, jeszcze miesiąc może wytrzymam, a jak myślicie można się umówić na 19 tydz czy to 20 musi być????????
mnie juz kuli krew trzy razy pobierali a micz oddaje co wizyte w szpitalu lub u poloznej :)mi przez węzyk pobrala dwie na pierwszej wizycie szubko i gladko poszlo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 15:08
-
Bambi85 wrote:tak mialam, WR to odczyny kiłowe, potem jeszcze raz się robi w 3 trymestrze chyba. Rob od razu, i tak jeszcze tyle razy bedziemy sie kluc, a jedno oznaczenie wiecej to wcale nie duzo wiecej krwi. Jak robilam miesiac temu taki pakiecik morfologia, wsyzstkie te przeciwciala, glukoza , tsh i grupa krwi to wyszlo 4 probowki- do przezycia
mówisz do przeżycia to może i machne za jednym zamachem, pozniej jeszcze przeciez to nielubiane test obciazenia glukoza bedzie to moze teraz i lepiej wsio na raz:) -
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:mówisz do przeżycia to może i machne za jednym zamachem, pozniej jeszcze przeciez to nielubiane test obciazenia glukoza bedzie to moze teraz i lepiej wsio na raz:)