Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:jak mnie cyce bolą o jesuśku:( normalnie chodzić nie mogę;/
JUSTINKA fajnie że weekendzik się udałmy byliśmy w domu o 2:) a o 10 już wyspani:) tez się zebraliśmy i pojechaliśmy po córę do babci:)
ale mnie przywalili robotą....kurcze nie wiem kiedy ja się odrobię....i coraz częściej myślę o jakimś tygodniowym L4....masakra niby mialo juz przejsc w drugim
-
A ja dziś poszłam na stanikowe zakupy i teraz mam rozmiar 80 F i przerażona jestem. A wydawało mi się, że biust powiększył się nieznacznie
Mierzyłam też taki ładny do karmienia, ale stwierdziłam, że jeśli mi by jeszcze cycki urosły, to niestety leżałby nieużywany.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 14:08
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa siemię Lniane pić zaraz będe ,mój mnie do dietetyka wysyła niech mi duete lekką rozpisze ;)uhhh umnie pogoda jest nie za ładna jak na wyspy dziś
w domu sobie porobilam posciel zmienilam ahh i czekam az siemię mi ostygnie . Kobietki mielony len pije się chodzi mi o te łuseczki drobne !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:http://m.sephora.com/product/P390437 zobaczcie jakie cudo!!! W Polsce nie ma chyba ;(
na basen się zapisuje i stroj ide zakupic moj chce na basen chidzić bo mówi ze mu brzuszek lekko odstaje:))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Acha i jeszcze na wr mam zrobic mialyscie robione??
chyba na 2 podejscia to zrobie bo na raz tyle krwi pobrac to odlece tam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 14:51
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:KRYSTI TWÓJ WÓZEK KOSZTUJE 6 TYSIECY???????????????
jeden a konkretny .
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dla mnie to i tak kosmiczna cena:D nawet za wózek 3w1:D
nooo ja będę kupowała osobno wszystko na pewno i nawet na połowę tego kosztu się nie nastawiam:D
IWonka rob od razu:D po co mają Cię kuć kilka razy:) lepiej za jednym zamachem:) teraz w ciąży mamy więcej krwi w krwioobiegu więc na pewno wystarczy na wszystkie badania a i sama nie poczujesz różnicy:D