Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sory dziewczyny, dopadl mnie wczoraj zly humor
a to wszystko przez to, ze jestesmy w pieknej willi z XV wieku pod FLorencja, w domu oddycha sie historia a duchy siedza w katach, kosztuje niemalo a prysznic byl kurde zimny! Moj maz jeszcze sie w cieplej wykapal a mi zimna zostala! Chcialam im dzisiaj awanture zrobic ale mi przeszlo. Poprostu trzeba poczekac miedzy jednym a drugim prysznicem zeby sie woda nagrzala ale mogli nam o tym powiedziec
.
Jedziemy zaraz sobie Florencje pozwiedzac, napewno jakie smuezum sztuki bo potem z malym dzieckiem to pewnie bedzie uciazliwe i nei na spokojnieKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:Tak sobie w nocy podrapałam sutki że miałam dzisiaj krew na sportowym staniku oO
[masochistka]
Od wczoraj swędzą jak CHOLEERAAAAAAA -
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Amy nie drap tak jak sobie poraniłaś to alantan masc polecam albo bephanten to jak sie karmi to sie tym smaruje to ci pomoze:)
-
nick nieaktualnySpoko Psotka...widzisz no już teraz Lwice w nas się odzywają i bronimy dzieci
Ja już też nie mam siły do tej szkoły chodzić,prowadzenie lekcji to dla mnie męczarnia. Od poniedziałku biorę zwolnienie i odpoczywam tydzień. Muszę wytrzymać jeszcze 2 miesiące i koniec semestruAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Tzn ja na pewno spróbuję, a ile wytrzymam to się jeszcze okaże
Jakoś żal mi pakować w te plastiki taką małą pupkę. No i dla biderek lepiej żeby było szeroko.
A co to znaczy że jest tyyle roboty to ja właśnie nie wiem, bo to moje pierwsze dzieckoJakoś póki co wydaje mi się, że dziecko jak jest takie maluśkie to ino śpi i nic poza tym więc jest dużo czasu na zrobienie prania. Pewnie mi się tylko wydaję
Zobaczymy ile wytrzymam
dawno mnie nie było
jesli chodzi o pieluchy plastikowe to mam podobne zdanie i nie chodzi tu tak bardzo o ekologie a o maleństwo, moja mama miała 6 dzieci co 2 lata i tylko tetrowe pieluchy i dała rade a nie miała pomocy od nikogo, tata non stop w delegacji, rodzice bardzo daleko, to tylko kwestia organizacji-tak mi zawsze powtarza,pewnie kupię jakieś jednorazówki ale na wyjścia i też poszukam jakiś przyjaznych dla ciała
bahttp://baranowscy.eu/wordpress/?tag=pieluchy-jednorazowerdziej- na tej stronce są swietne analizy pieluch jednorazowych
Amy, Eweliśka, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mi właśnie przyszła sukienka h&m zamówione przez internet za 59,9 a na matce cena 129 więc oszczedziłam
jest trochę szersza niż myślałam, ale przynajmniej wystarczy do końca ciąży
iwonka1077, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny !
Ja wstałam o 9 później pojechałam na uczelnie obgadać kiedy chcę sie bronić wychodzi że około lutego.
Od rana z bólem głowy chodzę teraz zaczyna łamać mnie w kościach coś czuje że coś mnie bierze - herbata z sokiem z malin i czosnkiem i koc idzie w ruch.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 11:44
-
MARTA już wczoraj się zastanawiałam co się z Tobą dzieje że sie nie odzywasz. ale dobrze że jesteś
hehe AMY już widzę zaklejone Twoje sutki czarną taśmą w formie krzyżyka:D jak erotomanka:D ale jak ma pomóc to zaklejaj:) a nie masz ani śladu na cyckach po podrapaniu? ja mam zazwyczaj popękane krwinki.
a u mnie już wyciek siary regularny, ale tylko jak docisne więc nie dociskam
martafr, Amy lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:A mi właśnie przyszła sukienka h&m zamówione przez internet za 59,9 a na matce cena 129 więc oszczedziłam
jest trochę szersza niż myślałam, ale przynajmniej wystarczy do końca ciąży
O taką sobie kupiłam, tylko mi sięga po kolana, a rękawy nie są 3/4 tylko długie.Robotka1 lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:http://m.allegro.pl/hm-mama-nowa-ciazowa-czarna-elegancka-tunika-i4721997713.html
O taką sobie kupiłam, tylko mi sięga po kolana, a rękawy nie są 3/4 tylko długie.
to była używka? -
nick nieaktualny
-
Robotka1, dziękuję za czas, który poświęciłaś na przeczytanie mojej porady
Każda mama ma prawo do własnej opinii i wyboru. Moim celem jest jedynie zwrócenie uwagi, że bez względu na markę, warto sięgać po bezpieczne produkty przeznaczone dla dzieci.
Brak widocznych objawów alergii na skórze dziecka nie oznacza, że spełnia ona swoje funkcje ochronne tak dobrze jak skóra dorosłych. Skóra dziecka rozwija się do 3. roku życia. W tym czasie jest ona przepuszczalna dla szkodliwych substancji chemicznych zawartych w zwykłych produktach (dla dorosłych). Nie widzimy tego, ale przedostają się one do krwiobiegu i przenikają w głąb organizmu malucha.
Duża część rodziców nie stosuje środków dla maluchów, ponieważ nie jest świadoma, z jakich powodów może być to ważne. Z uwagi na to we współpracy z dr Lidią Ruszkowską (ordynatorem Oddziału Dermatologii Dziecięcej Międzyleskiego Szpitala Specjalistycznego w Warszawie) stworzony został program edukacyjny „3 lata pod ochroną”, o którym pisałam i do poznania którego gorąco zachęcam
Mam jednak nadzieję, że udało mi się dostarczyć Ci kilku ciekawych informacji.
Pozdrawiam serdecznie,
Doradca Lovela
Krysti lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:fajna:) jeszcze się dopasuje jak Ci brzucho wyskoczy większy:)
to była używka? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Sory dziewczyny, dopadl mnie wczoraj zly humor
a to wszystko przez to, ze jestesmy w pieknej willi z XV wieku pod FLorencja, w domu oddycha sie historia a duchy siedza w katach, kosztuje niemalo a prysznic byl kurde zimny! Moj maz jeszcze sie w cieplej wykapal a mi zimna zostala! Chcialam im dzisiaj awanture zrobic ale mi przeszlo. Poprostu trzeba poczekac miedzy jednym a drugim prysznicem zeby sie woda nagrzala ale mogli nam o tym powiedziec
.
Jedziemy zaraz sobie Florencje pozwiedzac, napewno jakie smuezum sztuki bo potem z malym dzieckiem to pewnie bedzie uciazliwe i nei na spokojnie)i tej willi foty zrób ja się zabytkamy interesing
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 12:05
-
sylvia007 wrote:Nie nowiutka z matką, myślę jeszcze o spodniach c&a od tego sprzedawcy ma nowe za 59 zł. Tylko to nie ten sprzedawca z linku.
Ja kupowała u tego sprzedawcy.