Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
martafr wrote:U mnie problemy z babcią, coraz gorzej po chemiach,i mama do szpitala trafiła, zaniedbała cukrzycę, szkoda gadać, podglądam Was od wczoraj ale nie mam nawet siły pisać, chętnie bym gdzieś wyjechała by odciąć się na chwilę od problemów ale mąż ma nawał pracy.
Byłam wczoraj na usg genet.i przynajmniej z dzidzią wszystko ok. Chwilowo nie będę się udzielała regularnie, wzięłam trochę tłumaczeń by mnie odciągnęły od złych myśli i jak tak popracuję przy komputerze to później nie chce mi się nawet na niego patrzeć.Pozdrawiam wszystkie brzuszki. -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysti no właśnie płatki mydlane!!! zapomniałam o nich:D zakupię na pewno:)
ciul z proszkami
haha ja nie doradze bo się absolutnie nie znam
dlatego wpke mame podpytac
-
nick nieaktualnymartafr wrote:U mnie problemy z babcią, coraz gorzej po chemiach,i mama do szpitala trafiła, zaniedbała cukrzycę, szkoda gadać, podglądam Was od wczoraj ale nie mam nawet siły pisać, chętnie bym gdzieś wyjechała by odciąć się na chwilę od problemów ale mąż ma nawał pracy.
Byłam wczoraj na usg genet.i przynajmniej z dzidzią wszystko ok. Chwilowo nie będę się udzielała regularnie, wzięłam trochę tłumaczeń by mnie odciągnęły od złych myśli i jak tak popracuję przy komputerze to później nie chce mi się nawet na niego patrzeć.Pozdrawiam wszystkie brzuszki. -
MARTA trzymaj się dzielnie i w razie czego zawsze możesz do nas walić jak w dym:) pocieszymy wesprzemy jak trzeba, no i oczywiście będziemy czekać na Ciebie i Twojego Bąbelka:)
KRysti a no na weselu fajnie, choć dziwnie z jednej strony bo było w lokalu gdzie my z mężem dorabiamy;) ale za to fory mieliśmy:)
taaa wybawiliśmy sie i kulturalnie o 2 już w łóżku byliśmy:)
u mnie kolejne w maju końcem maja i to znów znajomi i to na remizie:D tak bym chciała móc pójśćno zobaczymy:)
ja też slyszałam Krysti że dużo osób pierze w płatkach mydlanych, ja te dwa proszki kupiłam na promocji w biedronce po 15złgdzie normalnie np w rossmanie kosztują 25zł, a potem albo płatki albo tak jak mówię, nasz proszek:)
siedzę sobie na necie i oglądam łóżeczka:)Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:
hehe AMY już widzę zaklejone Twoje sutki czarną taśmą w formie krzyżyka:D jak erotomanka:D ale jak ma pomóc to zaklejaj:) a nie masz ani śladu na cyckach po podrapaniu? ja mam zazwyczaj popękane krwinki.
a u mnie już wyciek siary regularny, ale tylko jak docisne więc nie dociskam
Nie mam śladu zadrapań właśnie -
Robotka1 wrote:MARTA trzymaj się dzielnie i w razie czego zawsze możesz do nas walić jak w dym:) pocieszymy wesprzemy jak trzeba, no i oczywiście będziemy czekać na Ciebie i Twojego Bąbelka:)
KRysti a no na weselu fajnie, choć dziwnie z jednej strony bo było w lokalu gdzie my z mężem dorabiamy;) ale za to fory mieliśmy:)
taaa wybawiliśmy sie i kulturalnie o 2 już w łóżku byliśmy:)
u mnie kolejne w maju końcem maja i to znów znajomi i to na remizie:D tak bym chciała móc pójśćno zobaczymy:)
ja też slyszałam Krysti że dużo osób pierze w płatkach mydlanych, ja te dwa proszki kupiłam na promocji w biedronce po 15złgdzie normalnie np w rossmanie kosztują 25zł, a potem albo płatki albo tak jak mówię, nasz proszek:)
siedzę sobie na necie i oglądam łóżeczka:)
O weselach to wy mi nic nie mówicie! Pierwsze po porodzie mam 30 maja, mojej kuzynki na które chciałabym pójść bardzo ale nie widzę tego za bardzo miesiąc po porodzie. Drugie sobie mój brat wymyślił pod koniec sierpnia na które nie tylko chcę ale i muszę iść. Nie wiem jak ja to zrobię małym dzieckiem. Tym bardziej, że nie za bardzo będę miała go z kim zostawićKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LASKA będzie tyle ciotek do wybawienia że zobaczysz nie bedzie źle:) a potem zawsze możesz sobie kogoś załatwić kto Ci zostanie z młodym albo w domu albo w hotelu w pokoju jak będzie taki przy weselu:) mówię o tym drugim w sierpniu:) dzidziaki jeszcze małe to powinny większośc czasu przesypiać
Krysti lubi tę wiadomość
-
AMY to widocznie miałaś wyciek z sutka bezpośrednio bo na piersi zostałby Ci jakikolwiek ślad po takim drapaniu.
jeśli to się nie będzie powtarzać to myślę że nie ma się co martwić.
moje też są wrażliwe, wręcz pieką jak je dotykam i ciągle mam ochotę je pocierać..
aaa ADK ja zobaczę jak będzie ale może bedzie tak ze 2 miesięczniaka odwiozę potem do mojej mamy a sama wrócę na zabawę na kilka godzin:) na pewno jakoś to rozwiążę -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:AMY to widocznie miałaś wyciek z sutka bezpośrednio bo na piersi zostałby Ci jakikolwiek ślad po takim drapaniu.
jeśli to się nie będzie powtarzać to myślę że nie ma się co martwić.
moje też są wrażliwe, wręcz pieką jak je dotykam i ciągle mam ochotę je pocierać..
-
nick nieaktualnyMoje sutki też wrażliwe, bolą czasem jak cholera, a piersi swędzą
wczoraj i brzuch mnie swędział
zamowilam legginsy ciazowe na allegro, przyszly dzis i sa super, ale tak jak Fasia jeszcze nie pralam
ale zamowilam na probe jedne, i zamowie z 4 pary jeszcze :)http://allegro.pl/leginsy-legginsy-getry-ciazowe-z-panelem-dlugie-m-i4630831809.html polecam
-
nick nieaktualnyhttp://venezia.strefamarek.allegro.pl/venezia-kozaki-a90-soft-nero.html?p=21463537 może ktoras z Was sie skusi, ja zamowilam
aaa i ten plaszczyk polecam, ja zamowilam, jest taki w trapez i na brzuszek miejsce tez bedzie
http://allegro.pl/okazja-plaszcz-welna-suwak-nowy-s-36-j554-i4698124369.html?source=mlt chodze w nim juz 2 tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 12:50
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ..
Umieram od rana .. Tracę już nadzieje, że moje samopoczucie kiedykolwiek się poprawimdłości, wymioty, ogólne osłabienie .. koszmar .. do tego doszedł dziś mega ból głowy od zatok, napieprza mnie całe czoło i oczy
dobrze, że jutro laryngolog bo inaczej się wykończę
(
Informacja co do legginsów - nic się z nimi nie stało po praniu. Są może tyci tyci ciaśniejsze. Szmatki się z nich nie zrobiły także polecam !iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
HWESTA kozaczki mam super z Lasockiego więc na kila sezonow na pewno będą
a ten płaszczyk super:D czemu taki tani??
nie wygląda na zdjęciu jak trapez:) boję się że jednak się brzucho nie zmieści potem:) on jest zimowy czy przejściowy?Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny