Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczynki
U nas też pogoda straszliwa, 6,7*C
Moja babcia ostatnio z powodu rwy kulszowej przeleżała bite 8 tygodni mając problem żeby do ubikacji wstać. Dobrze, że dziadek jest mobilny i wszystko zrobi w domu.
Ja niestety też mam mały problem z rwą. Nie jest to takie typowe pogięcie że się ruszyć nie mogę, ale czasem się zdarza i boli jak cholera, jednak nie trwa to jakoś bardzo długo, zazwyczaj na drugi dzień jest ok.
Już notuje na kartce tą rwę i jutro zapytam doktorka to to cc
Ja też czytałam same pozytywy o pieluszkach dada i też zamierzam je kupić, aczkolwiek postaram się na początku tetry używać a tylko na wyjścia pampersy dawaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 10:45
-
sylvia007 wrote:Ją dzisiaj też miałam na rogala ochotę, więc go sobie kupiłam, ale o dziwo wogóle mi nie smakował
A daj spokój! Ja wczoraj cały dzień łaziłam i marzyłam o kanapce z serem i ketchupem. Udało mi się ją dorwać dopiero koło 21. Ale była okropnaa jak ja robiłam to mi ślina prawie do kolan ciekła.
-
Eweliśka wrote:Ooo a ja własnie mam i smakuje mi bardzo, nie wiem tylko dlaczego wzięłam tylko jednego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 10:58
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
misia83 wrote:Podziwiam Was za te pieluchy wielorazowe. Jestem na nie za wygodna. Przy małym dziecku będzie tyle roboty, że nie chcę dokladać sobie pracy.
próbowałam przy młodej ale szybko się zniechęciłam:D niestety wygoda górąale nie można być we wszystkim eko:P
dobra dwie buły zjadłam:), mam tą paprykę, gruszkę i jabłko i ma mi do 17 wystarczyć -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:ja to samo:P
próbowałam przy młodej ale szybko się zniechęciłam:D niestety wygoda górąale nie można być we wszystkim eko:P
dobra dwie buły zjadłam:), mam tą paprykę, gruszkę i jabłko i ma mi do 17 wystarczyća czasami marchewki
i po 15 jem w domu albo znow zupe albo II danie
nie dLabym rady na samych owocach do 17. Podziwiam
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Popieram Ola w 100%, zwłaszcza że wymiary Twojego małżeństwa były książkowe! Szczupłe dziewczyny w 18-19 tyg mogą już regularnie odczuwać ruchy dziecka. Tak samo jak te, które już rodziły. Mogą, ale nie muszą i jak nie czują to też jest ok, bo to zależy od wielu czynników.
Psotka dzieci aż tak małe już nie są...poza tym zwróc uwagę że nie chodzi o to ile.mają do naszej skóry brzuchaunerwoną mamy Kochana macicę, wewnętrzne organy (jakim cudem czułabyś np ból brzucha? Skórą?)
Tak więc Babki wsłuchiwać się i zobaczycie na dniach poczują wszystkie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 11:14
Amy, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
ja z castingiem na wlosach siedzę w kolorze "bursztyn"
Dziś fryzjerka do mnie przychodzi i rzucam nowy kolor przed cięciem
kusi mnie na dłuższego boba...
zimno, czuć powiew zimowy już taki, rozgladam sie w necie za puchowką ciążową na spacery
-
Amy wrote:Od 11 do 17 jablko gruszka i papryka???? Ja bym sie chyba przekrecila :p ja o 6 rano jem sniadanie, w pracy o 9 jem chleb razowy z szynka plus serek wiejski o 12 odgrzewam zupe. I w razie w mam warzywa mrozone w zamrazarce
a czasami marchewki
i po 15 jem w domu albo znow zupe albo II danie
nie dLabym rady na samych owocach do 17. Podziwiam
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:eee no Amy zjadlam w domu zupę mleczną z płatkami śniadaniowymi, teraz dwie bułki to prawie na lekko do popołudnia a w domu zjem zupkę na pewno:) a potem pewnie już nic:)
mimo wszystko do 17 bym UMARŁA Z GŁODUmantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
misia83 wrote:Podziwiam Was za te pieluchy wielorazowe. Jestem na nie za wygodna. Przy małym dziecku będzie tyle roboty, że nie chcę dokladać sobie pracy.
Tzn ja na pewno spróbuję, a ile wytrzymam to się jeszcze okaże
Jakoś żal mi pakować w te plastiki taką małą pupkę. No i dla biderek lepiej żeby było szeroko.
A co to znaczy że jest tyyle roboty to ja właśnie nie wiem, bo to moje pierwsze dzieckoJakoś póki co wydaje mi się, że dziecko jak jest takie maluśkie to ino śpi i nic poza tym więc jest dużo czasu na zrobienie prania. Pewnie mi się tylko wydaję
Zobaczymy ile wytrzymamAmy lubi tę wiadomość