Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIda wrote:Jak już kiedyś tu pisałam, mam zdiagnozowaną migrenę przez neurologa i jestem pod opieką lekarza co jakiś czas. Przed ciążą brałam leki tylko na receptę, ale w ciąży są zabronione. Miałam ataki kilka razy i to po 3 dni pod rząd i nie sięgnęłam po moje leki, które są zawsze dla mnie wybawieniem, a wzięłam zwykły paracetamol. Prawie nic nie pomógł, ale nic innego nie mogłam zrobić. To trzeba po prostu przeczekać.
Aha, pomaga wypicie dużej ilości wody wysokomineralizowanej. Tak z pół litra. -
nick nieaktualnyhwesta wrote:witam się po południu
włosy skrócone, od razu lżej na włosach, blasku nabrały, ale z długości dobre 5-7 cm , także sporo
ale jestem zadowolona :)a teraz czekam na makaronik, bo nic nie zjadlam poza sniadaniem dzisiaj... zamowilam z lenistwa, tak wieje, ze nie chce sie isc do sklepu
hmmm ale mi dzień zlecial, lece na allegro polowac na czapke jakas, bo zima wieje
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Mmm, właśnie sobie piję pyszny swieży soczek - pierwszy z moich łapek.
Jabłuszka, marchewki i mandarynki.
ja na szczescie mam pomarańcze i tez je dziś wykorzystam :
bo jak się czyta ze ktoś pije az się chce tez soku
)
-
nick nieaktualny
-
Oglądałam na żywo ale jakoś te Coletto mi się nie podobały bo ciężko chodziły
Dzisiaj znów byliśmy w dużym sklepie i jesteśmy zdecydowani już w sumie na tako omega blackNie ma lepszego
Oglądałam też tutka grandera o którym rozmawiałyśmy, niby spoko, ale tej omegi chyba już mi nic nie przebije - chyba taka troche miłość od pierwszego wejrzenia
Krysti, Robotka1, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:To nie źle jej genetyczne to masz czy samoistnie ,Ja pamietam jako mala dziewczynka no nie az taka mala wiek 8 lat tak mnie tez glowa bolala szook .
-
nick nieaktualnya ja butki juz upatrzala sobie w shopie mialam dziś juz kupić:)timberland fajne
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/32a53aecff79.jpg chcem je kupic bo moj ma tez i w tym samym kolorze i skórka tez jak przy tych fajnie bedziemy wygladac ,ostatnio kurtki takie same nosim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 21:23
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Miałam robioną tomografię i wszystko ok, ale babcia ma migrenę więc lekarz powiedział, że to niestety dziedziczne i muszę to przeżyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 21:12
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Rudzia herbata w dzbanek i duzo cutryny miod i pod kolderke ,moze praca cię juz męczy .
Taa po pracy jestem polamana cala ale od kilku dni jest na dworze tak zimno i wietrznie ze wiedzialsm ze tak sie stanir -
Rudzia wrote:Taa po pracy jestem polamana cala ale od kilku dni jest na dworze tak zimno i wietrznie ze wiedzialsm ze tak sie stanir
-
Ida wrote:Powodzenia w wyleczeniu się życzę. Ja we wrześniu przez wiarę w to, że mi przejdzie o herbacie i miodzie wylądowałam na l4 z antybiotykiem...
no ja od poczstku ciazy jestem przeziebiona juz 2 raz ;/
-
nick nieaktualnyRudzia do wyrka i wyleguj się kochana ,jak Zle ci bedzie to do pracy nie idz bo się doprawisz bardziej tylko do lekarza leć.Nie stety teraz zimno juz jest tu w Szkocji to samo ja juz opatulona chodze .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 22:08