Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja zjadła obiadek kotlet schabowy, gotowane ziemniaki i surówka z kiszonej kapusty hihi, taka zachcianka. A brzuch tak mi po jedzeniu wywaliło, że na pewno już bym w tej chwili nie usłyszała tekstu, że nie widać ciąży. Stawianym wam zdjęcie, ale nie wiem jak z telefonu
Krysti lubi tę wiadomość
-
Hej, nie było mnie tu od poniedziałku i ponad 40 stron do nadrobienia, raczej nie dam rady, mam nadzieję, że nic bardzo ważnego mnie nie ominęło.
Ja chyba dzisiaj czuję maleństwo. Czuję takie szarpnięcia i jak coś się przesuwa troszkę na prawo zaraz nas spojeniem. I wyczekałam z detektorem na kolejny taki moment i przyłożyłam go w tym miejscu gdzie było to odczucie dosłownie sekundę po tym jak poczułam i od razu było słychać serducho, więc to chyba dzidziol. Jedyne co powiem to, że nie jest to wcale komfortowe uczucie choć cieszy bardzo. Wcześnie - to moja pierwsza ciąża i nie jestem szczuplakiemKrysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam się po południu
włosy skrócone, od razu lżej na włosach, blasku nabrały, ale z długości dobre 5-7 cm , także sporo
ale jestem zadowolona :)a teraz czekam na makaronik, bo nic nie zjadlam poza sniadaniem dzisiaj... zamowilam z lenistwa, tak wieje, ze nie chce sie isc do sklepu
hmmm ale mi dzień zlecial, lece na allegro polowac na czapke jakas, bo zima wieje
Robotka1, 88macola, Krysti lubią tę wiadomość
-
ja po wizycie wszystko ok co do wynikow to wszystko jest w normie nie potrzebnie sie przejmowalam
Angela89, Robotka1, Klaudia90, mantissa, 88macola, Bambi85, malinka1984, Krysti, MartaAlvi lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Nie chce zapeszać, ale póki co udaje mi się uniknąć antybiotyków. Cały dzień leżę w łóżku i już czuję się trochę lepiej. Dokładnie miesiąc temu brałam DUOMOX przez 5 dni. Boje się narażać Nikosia tak co miesiąc. A tu się nawet jeszcze sezon nie zaczął, masakra.
A tu mój dotychczasowy faworyt. (oprócz ceny ;/ )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 17:24
malinka1984, Amy lubią tę wiadomość
Nikoś -
Hej .. dwa apapy i ponad dwie godziny snu niewiele dały .. Głowa dalej boli .. Mąż wrócił specjalnie z pracy zeby zrobić mi naleśniki z nutellą, bananami i pomarańczami - zjadłam dwa. To mój pierwszy posiłek dziś .. Póki co do wc nie biegnę więc jest dobrze ale ta głowa
ja pitole ..
No i znowu mam to dziwne uczucie w sercu, od samego rana .. jakby serce zwalniało na ułamek sekundy a za chwilę uderzało ze zdwojoną siłą .. czuję takie dudnienie aż mnie w klatce zatyka .. zaczynam się martwićWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 18:08
-
Fasia wrote:Hej .. dwa apapy i ponad dwie godziny snu niewiele dały .. Głowa dalej boli .. Mąż wrócił specjalnie z pracy zeby zrobić mi naleśniki z nutellą, bananami i pomarańczami - zjadłam dwa. To mój pierwszy posiłek dziś .. Póki co do wc nie biegnę więc jest dobrze ale ta głowa
ja pitole ..
No i znowu mam to dziwne uczucie w sercu, od samego rana .. jakby serce zwalniało na ułamek sekundy a za chwilę uderzało ze zdwojoną siłą .. czuję takie dudnienie aż mnie w klatce zatyka .. zaczynam się martwić
Biednaawiem jak siw czjesz .. kilka dni temu tez tak mialam a nawet 2 dni pod rzad ;(
-
Rudzia wrote:Biednaa
wiem jak siw czjesz .. kilka dni temu tez tak mialam a nawet 2 dni pod rzad ;(
Jak jutro będzie ciąg dalszy to się chyba odpalę ! To najgorszy dzień jeśli chodzi o samopoczucie od początku ciąży, ba takiego bóli głowy nie pamiętam w całym swoim życiu .. -
Fasia współczuję Ci bardzo. Ja też miałam ostatnio takie dwa dni pod rząd z ogromnym bólem głowy i poddałam się w końcu i wzięłam jeden pyralgin. Ból odszedł jak ręką odjął. Mam nadzieję, że nie zaszkodziłam dzidzi ale nawet spać nie mogłam tak bolało. Nie wiem co Ci poradzić bo mój sposób był niezbyt.
-
nick nieaktualnyDoradcaLovela wrote:Drogie Mamy,
płatki mydlane były kiedyś bardzo popularnym produktem do prania. Osad mydlany pozostaje na elementach pralki, co może prowadzić do jej szybszego niszczenia się. Odnośnie właściwości hipoalergicznych nie stanowi to jednak przeciwwskazań do ich stosowania
Wybór produktów piorących pozostaje indywidualną sprawą każdej mamy, ważne, by wszelkie środki stosowane do prania ubranek zapewniały bezpieczeństwo skóry maluszka
Pozdrawiam serdecznie,
Doradca Lovelachoc z biegiem czasu zaczne uzywac priszku normalnego Bold
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 21:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane ja dzis caly dzien w miescie i na nogach
zrobilam drugą miskę salatki z gyrosem bo pierwsza szubko poszla a tak pyszna ze hoho :)wiec zrobilam następną ,na obiad kurczaka mialam z ziemniakami pieczonymi w piekarniku i do tego buraczki z tarte na tarce :)pychaa w domu posprzatalam i leze kupilam gazete M Jak mama i czytam
dzien energia wemnie power od ranka niewiem co zemną jest
)
-
kluska wrote:Fasia współczuję Ci bardzo. Ja też miałam ostatnio takie dwa dni pod rząd z ogromnym bólem głowy i poddałam się w końcu i wzięłam jeden pyralgin. Ból odszedł jak ręką odjął. Mam nadzieję, że nie zaszkodziłam dzidzi ale nawet spać nie mogłam tak bolało. Nie wiem co Ci poradzić bo mój sposób był niezbyt.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Pyralgina jest zakazana w ciąży. Można brać natomiast paracetamol. Ale chyba jedna tabletka nie zaszkodziła dziecku.