Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
eee to znowu mi to biały się bardzo podoba:D cudeńko:D wczoraj naczytałam się o białych ramach i ponoć gdy się zadrapie łatwiej zamalować niż na zwykłej srebrnej:)
choć sebrna ładna ale musiałaby być taka ładna srebrna a nie taka szara -
Amy wrote:kolorystyka przypadkowa, tam można wybrać inne kolory
i koła pompowane chyba też są ( zresztą teraz już mi się wszystko mięsza bo pare wózków dzisiaj przejrzałam)
podziel się -
nick nieaktualny
-
Może dziewczyny są po prostu bardzo szczupłe i dlatego mało co widać, a poza tym to przecież są przypadki że kobiety nie wiedzą o ciąży do porodu to przecież też muszą brzuszka nie mieć że się nie orientują także chyba to jest sprawa indywidualna
-
a no pewnie Ola też tak wnioskuję że muszą być bardzo szczupłe:) cały ten wątk kiedys przeleciałam bo tak mi się podobał
jeju no a to że można nie wiedzieć o ciąży, kurcze dla mnie abstrakcja:) nie poczuć że dziecko np kopie:)a nieraz porządnie kopie:)
oglądałam kiedyś taki program chyba na TLC ciąża z zaskoczenia:) -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:wejdźcie sobie na wątek"nasze brzuszki i dzieciaki" to zobaczycie jak potrafią wyglądać brzuszki w 27 tygodniu ciąży:D ostatnia strona:D
hej kwietniówki:) i co u Was czas też tak "zapierdziela"???? bo u mnie pędzi, pędzi....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 15:07
Krysti lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Kawa to nasza styczniowa chudzinka........ja tam swoim "bimbołkiem" straszyć nie chcę
hej kwietniówki:) i co u Was czas też tak "zapierdziela"???? bo u mnie pędzi, pędzi....
nooo chudzineczka ale za to jaka zgrabna:D
ojjj mogłabyś postraszyć trochę i swoim:D bo my tu Kwietniówki codziennie coś wrzucamy:D a jak nie tu do to pamiętników:D
mój bimbołek już czeka na karcie SD ale ja od przedwczoraj o niej zapominam:DMalenq lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:a ja bez powodu popłakałam się przy biurku:D szef mi kazał iść do domu myśli ze mnie cos boli:p
ja sie ostatnio o mało nie rozpłakałam bo kolega na mnie głos podniósł lekko w dyskusji:P -
Robotka1 wrote:wejdźcie sobie na wątek"nasze brzuszki i dzieciaki" to zobaczycie jak potrafią wyglądać brzuszki w 27 tygodniu ciąży:D ostatnia strona:D
Robotka1, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobuś zaglądam w Twój pamiętnik
jestem "prawie" na bieżąco..........a na "Monitoring...." uhmmmmm wiesz już średnio mi się chce........jestem na różowej na 30stkach najczęściej..........
wiesz mnie NAPRAWDĘ dopadły ciążowe myśli, ciążowy styl, ale zaglądam czasem i podczytuję...i oczywiście najbardziej 3mam kciukasy za nasze kobitki: ewik i kasiek:)
u mnie czas pędzi, 17.11 mam usg III trymestru, gin kazał do porodu szykować się od 22 grudnia - no że taki realny już czas.....ostatnio przerzucił mi z 8.01, na 5.01 termin
a jak się czujesz?
a bimbołek to taki mój prywatny, nawet małżowi zdjęć nie pozwalam zrobić, bo mi to jakoś "nie pasuje", może pod koniec ciąży...........Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MAła a ja jakoś z sentymentu tam zaglądam:) nie piszę już właściwie z nikim, czasem podczytuję na głównym cos i tyle.
też mi się już pozmieniało, wszystko mam ciążowe łącznie ze snami:D
no i za Ewika i Kasiore też trzymam kciuki, u Kaski teraz niebawem się zacznie celowanie w owulację wiec będę chciała być na bieżąco, one też pouciekały na 35+ .
a ja jak się czuję? a różnie:) przeważnie po 12 w południe mam już niemoc:) zachcianek żadnych, mdłości równieżchyba jest normalnie:) pierwsze ruchy mam już jakiś czas temu za sobą
a no pewnie co do zdjęć to indywidualna sprawa każdego:) ale pamiąteczkę sobie zrób:) choć jedno:) -
nick nieaktualnyRobuś też "podczytuje" nasz macierzysty wątek:)
aaaaaaaaaaaa jak już zrobię to wstawię i się pochwalę heheheheh
mnie męczy teraz zgaga i zaparcia, na waszym etapie miałam mdłości i niemoc totalną....teraz to jest sinusoida, jednego dnia mam wigor 15stolatki, kolejnego czuję się jak 85latka i tak w kółko...........
mała też się do tego dostosowuje, bo czasem "boksowania" nie ma końca, a innego "śpi" całą dobę hehehehRobotka1 lubi tę wiadomość