Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja raz na dwa tyg gotuje w dużym garnku taki mocno skoncentrowany wywar warzywny z indykiem i potem po odcedzeniu i wystudzeniu wlewam do woreczków do lodu i wstawiam do zamrazarki, potem gdy chce ugotować jakąś zupę wrzucam do wody kilka kostek, dobra alternatywa zamiast kostek rosołowych sklepowych
Krysti, Fasia, Bambi85, Justineska, kluska, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
MARTAFR no właśnie muszę cos takiego zrobić, bo później jak potrzeba na szybko to się nie da.
Ile czasu taki bulion może spędzić w zamrażarce ?
Dziewczyny, czy Wasze brzuszki też maleją ? Tzn powiększają się ale tak inaczej ? Bo mój mam wrażenie, że jest mniejszy .. Mąż dziś powiedział, że po prostu nie jest już wzdęty tylko robi się typowo ciążowy -
nick nieaktualnyFasia wrote:MARTAFR no właśnie muszę cos takiego zrobić, bo później jak potrzeba na szybko to się nie da.
Ile czasu taki bulion może spędzić w zamrażarce ?
Dziewczyny, czy Wasze brzuszki też maleją ? Tzn powiększają się ale tak inaczej ? Bo mój mam wrażenie, że jest mniejszy .. Mąż dziś powiedział, że po prostu nie jest już wzdęty tylko robi się typowo ciążowy
jesli chodzi o brzuszek to u mnie tak samo, raz płasko a innym razem fajnie się zaokragli, myslę że na taki prawdziwy to jeszcze sobie poczekamFasia lubi tę wiadomość
-
Witajcie a wiecie cos moze o herbacie z lipy? Tak np gdy czuje ze cos mnie bierze czy mogłabym sie takiej napic bez obaw , bo na necie na jednych zrodlach pisza ze mozna a na innych nie a czytalam ze dziala napotnie i wlasnie dobra jest przy przeziębieniu
-
Jaki tu dziś spokój i cisza, niespotykane
Objadłam się własnie sałatką makaronową z tuńczykiem, kukurydzą i papryką czerwonąwiem, że tuńczyka nie wolno w nadmiarze, bo ma dużo rtęci ale pierwszy raz w ciąży raczej nie zaszkodzi
mniam!
-
nick nieaktualny
-
ANGELA Kochana nie denerwuj się, bo dzidziuś będzie smutny! Niestety jest tak jak piszesz, że rodziny się nie wybiera. Najlepiej wychodzi się z nią na zdjęciu. Ja przekonałam się o tym wielokrotnie, najbardziej boleśnie przed moim ślubem .. To przykre gdy bliskie, najbliższe nam osoby nas ranią ..
Teraz z mężem i dzieckiem stworzycie cudowną rodzinę! Na pewno tak będziegłowa do góry :*
martafr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Hej dziewczyny ..
Mam nadzieje że macie lepsze nastroje niż ja, cały weeekend do du** mąż chory mieliśmy wyjść do znajomych ale niestety choroba dnia nie wybiera cały dzień lenistwa - niby powinnam się cieszyć ale mam go dosyć. Chętnie bym poszła do pracy no ale niestety nie moge bo w niej nie mam warunków;/ W dodatku bardzo zawiodłam się na mojej babci ( wychowywała mnie ). Nie chce z nią nawet rozmawiać choć wiem że nie powinnam tak robić. Dziś mnie tak zdenerwowałam że mąż nie mogł mnie uspokoić od płaczu tłumaczył tylko z teściową że nie mogę się denerwować dla dobra dziecka. Mam pogrzaną rodzinkę ale niestety jej się nie wybiera - mąż pociesza mnie że my przecież tworzymy właśnie rodzine - ona będzie idealna ( choć trochę). Musiałam się wygadać ehss... niech ten weeekend się już kończy.i jest będzie piękna rodzinka z was
Nie zamartwiaj się kochana to nie czas na takie smutki uśmiechnij się
-
nick nieaktualny
-
A dziewczyny jak myślicie głowa mnie rozbolała i to potwornie tak skronie i przód głowy nie pomagają okłady ani leżenie nic... brak mi już sił.A spać jeszcze nie chcę bo obudzę się za dwie h i nie bede umiala spac w nocy.
Chcialabym wziąć pół apapu ,bo wiem ze przed ciaza mi pomagał ale waham się -
nick nieaktualnyWez apap to na paracetamolu lek tylko nazwa Apap
a paracetamol mizna wziąsc wez całą tabletke .Mi tez polozna powiedziala ze moge brac co 4 godz po jednej jak bym miala ból jakiś .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 20:34
-
MłodaDama wrote:A dziewczyny jak myślicie głowa mnie rozbolała i to potwornie tak skronie i przód głowy nie pomagają okłady ani leżenie nic... brak mi już sił.A spać jeszcze nie chcę bo obudzę się za dwie h i nie bede umiala spac w nocy.
Chcialabym wziąć pół apapu ,bo wiem ze przed ciaza mi pomagał ale waham się
Bierz apap i się nie zastanawiaj. Ja ostatnio w jednym dniu wzięłam 3 tabletki, bo łeb mi dosłownie pękał i płakałam z bólu. Raz na jakiś czas nie zaszkodzi a lepiej łyknąć proszek niż się męczyć. Paracetamol w ciąży jest bezpieczny -
Lali wrote:Fasia jak tam komin masz zdjecie:)?? Bo czekam z zakupem, zeby wiedziec mniej wiecej jak sie prezentuje:)
LALI mąż jeszcze nie wrócił .. buduje nasz dom, a że sobota to jedyny dzień kiedy można pracować od samego rana to pewnie wróci późno .. Także jeszcze chwila cierpliwości
Max jutro jeśli mąż ze zmęczenia zapomni go wziąć ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 20:57
kluska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Fasia taką wrzucila czapke tez by byla dobra dla ciebie. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9195c5c49211.jpg
Hej Babeczki, ja tylko na chwilkę bo siostra z Barcy przyjechała i czasu mało
taką czapę dziś sobie kupiłamświetna, ale problem mam z płaszczem czy też czymś na zimę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny