Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Komin założony na kurtkę zapinaną pod szyję więc ona też dodała troszkę objętości
No i płaszczyk w którym mam nadzieję przetrwać zimę
To już wiecie jak wyglądam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 18:29
martafr, Krysti, iwonka1077, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:ja zaczełam żebrać po rodzinie po jakas kurtke:)hehe no nie chce mi sie ponad 200zl wydawac na kurtke i pozniej kombinowac co z nia zrobic:)a ze ja najchudsza w rodzinie to i sie nie przyda nikomu:)
ale wnet juz nie dopne ale bede nosić grube swetry więc nie zmarznie jak się nie dopne szal fajny i tyle czapkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 22:19
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:krysti ja to z dzieckiem na podworko to nie do auta ze tak bym smignela, musze sie raczej dopiac ja w jedna tez sie jeszcze kurtke mieszcze mysle ze z miesiac jeszcze pochodze a pozniej sie pomysli:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7294bdf157bd.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 22:26
-
iwonka1077 wrote:hej w ubraniach zimowych na taka chudzinke nie wygladasz:)
no fajny ten komin faktycznie dosc obszerny:)
ale czy ty w tej kurtecce przetrwasz zime to nie wiem:)
Podejrzewam, że w puchowym płaszczu nikt na chudzinkę nie wygląda
W płaszczu mam jeszcze sporo miejsca. jest zawiązywany na pasek więc wygląda jakby był dopasowany
Komin złożony podwójnie
KRYSTI dziękujęKrysti, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Podejrzewam, że w puchowym płaszczu nikt na chudzinkę nie wygląda
W płaszczu mam jeszcze sporo miejsca. jest zawiązywany na pasek więc wygląda jakby był dopasowany
Komin złożony podwójnie
KRYSTI dziękuję -
nick nieaktualny
-
Ja dopiero podczytuje bo mala dostala goraczke, katar, kaszel full zestaw az mnie glowa rozbolala. Dalam jej syrop i jest lepiej, teraz biega po domu i szuka sukienki bo musi zatanczyc:D
Fasia super komin, a Ty sliczna kobieta jestes! Dziekuje za zdjecie:) -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, spokojnej niedzieli
Fasia wrote:Dobranocja oglądam "Narzeczony mimo woli"
)
Hah zawsze jak widzę ten tytuł filmu to umieram ze śmiechu! Moja koleżanka chciała nam go kiedyś bardzo polecić i chwilowo zapomniała tytułu i myśli myśli po czym mówi: "Wiem! Mąż z przymusu!" hahahhaLali, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Witam, u nas noc spokojna bez goraczki, teraz tylko katar u małej ufff, myślalam ze bedzie gorzej.
Angela tak trzymaj!! Ja czasami jak sie zdenerwuje to poczuje ruch maluszka i wiem wtedy, ze nie podoba mu sie moj zly humor i od razu zmieniam nastawienie:)Krysti lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Ja dopiero podczytuje bo mala dostala goraczke, katar, kaszel full zestaw az mnie glowa rozbolala. Dalam jej syrop i jest lepiej, teraz biega po domu i szuka sukienki bo musi zatanczyc:D
Fasia super komin, a Ty sliczna kobieta jestes! Dziekuje za zdjecie:)
Dziękujęaż się zawstydziłam ... Tak gwoli uściślenia - ja mam ten długi komin, on ma chyba z 2 metry albo 1,70m długości. Wiem, że są aukcje z krótszymi kominami
U mnie piękna niedziela także wybieram się z mężem na spacer. Później spotkanie z koleżankami, a wieczorem chyba kino
Miłej niedzieli KochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 10:57