Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLali wrote:Witam, u nas noc spokojna bez goraczki, teraz tylko katar u małej ufff, myślalam ze bedzie gorzej.
Angela tak trzymaj!! Ja czasami jak sie zdenerwuje to poczuje ruch maluszka i wiem wtedy, ze nie podoba mu sie moj zly humor i od razu zmieniam nastawienie:)haha poruszałam brzuszkiem i juz jest normalnie hihi
pozdrawiam cieplutko
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie,
wrocilismy z podrozy poslubnej:). Wszedzie dobrze ale w domu najlepiej
Podroz byla bardzo spontaniczna bo jechalismy poprostu tam gdzie miala byc pogoda. W rezultacie dojechalismy az do Rzymu po drodze zachaczajac o jezioro Garda i zwiedzajac Bolonie a spowrotem siene i Florencje. W sumie mam juz dosyc makaronu ale dzis na obiad bedzie pesto bo szybko sie robi sos z bazylii ;P
W przyszly czwartek mam wizyte i juz sie stresuje czy wszystko ok bo jak zwykle nie czuje sie ciazowo.martafr, misia83, Krysti lubią tę wiadomość
-
Jezuu.. Dziewczyny niech ten weekend się wreszcie skonczy. Brzuch mnie tak napierdziela jak nigdy dotad:( z nerwow bo mój maz mial impreze w pracy i tak się nachlal że obraczke zgubil:( nie wiem czy nie skoncze na pogotowiu bo nie wiem skad ten bol tylko nie w dole a na calym brzuchu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny chciałam się tylko zameldować, że rozłożyło mnie na całego. Z gardła poszło na zatoki, a z zatok na ucho. Boli mnie potwornie, wzięłam antybiotyk (DUOMOX). Moja obawa co do jego brania wynika z tego, że brałam ten sam antybiotyk od 15 do 20 września, czyli miesiąc temu
bardzo się boje o dzidzie, szczerze mówiąc to nawet płakać mi się chce, bo złe myśli mam. Gin we wtorek dopiero
Boże jak mnie strasznie wszystko boli
Nikoś -
nick nieaktualnyJa jutro zamawiam pas
mam badzieje ze dojdzie szybko
bobto az z Canady
caly zestaw nowy do puszczania muzyki ostatnio go wrzucalam takze wiecie jaki
a ja posprzatalam mam zamiar poprasować rosól ugotowany
ja tez katar sle wydmuchalam i lzej mi :)Eweliska nie denerwuj się jedz na pogotowie jak co zebys byla pewna ze wszystki ok zrobią usg i tyle ,oj boziu .Ja sie czuje tak dobrze ah energia jest
no i te uplawy biale coraz wiecej ich wkladki zmieniam co chwilę
-
nick nieaktualny
-
Krysti mi kiedyś z ameryki paczka z lezaczkiem dla młodej 2 tygodnie:)
Mój wspaniały mąż pojechał dziś na mecz-jest bramkarzem w miejscowym klubie i wrócił z zeszytym łukiem brwiowym i fioletowym nie otwierającym się okiem. Nie mam do niego siły.
Jutro mam wolne. Mam zamiar oporzadzic ogród z mężem i kupić farbę do dzidziusiowego pokoju oraz płytki do przedpokoju. Przyjedzie mój tato kiedyś w zimie to mi wszystko zrobi:)Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysti mi kiedyś z ameryki paczka z lezaczkiem dla młodej 2 tygodnie:)
Mój wspaniały mąż pojechał dziś na mecz-jest bramkarzem w miejscowym klubie i wrócił z zeszytym łukiem brwiowym i fioletowym nie otwierającym się okiem. Nie mam do niego siły.
Jutro mam wolne. Mam zamiar oporzadzic ogród z mężem i kupić farbę do dzidziusiowego pokoju oraz płytki do przedpokoju. Przyjedzie mój tato kiedyś w zimie to mi wszystko zrobi:)ty to się masz tez , no tak mysle ze z dwa tyg poczekam na przesylke
wytrzymam .Dobrze ze masz tate ze ci zrobi:) troche do zrobienia masz .
-
nick nieaktualnyhej Babeczki,
Od jutra tydzień na L4 więc sobie poodpoczywam i popiszę z Wami, ogarnę mieszkanie itd
Moja sis ciągnie mnie z wizytą do siebie, ale nie wiem czy się zdecyduję na wycieczkę samolotową po 6 miesiącu, bo wcześniej praca mi nie pozwala na wyjazd, a potem troszkę się obawiam.
Cały czas nie mam pomysłu w czym przezimować-ani kurtki, ani płaszcza...szukam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 11:54
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoszłam do sklepu wzięłam pieska mojego zawsze sobie ją koło sklepu przywiązuje. Wychodzę amstaf bezpański kurwa mać na moją psinkę zaczoł atakować i jeszcze odepną ć nie mogłam bo uciekała rzędu tym psem a ten na nią zajeba.am kopa mu wzielam psa na ręce a on na mnie ! Zawału myslalam ze dostanę gdyby nie ludzie przechodni chyba by mnie i psa pogryzł wróciłam domdomku z płaczem moj na Policję zadzwonił i powiedział wszystko Oh Boże ! Przecież ten pies na raz by moją psinkę wzioł wystarczy w kark by złapał ja pierdo.e
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 18:44