X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MARTA ja nic nie dostałam ...

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Justineska Przyjaciółka

Wysłany: 26 października 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie dopiero właśnie zapisałam na ten program Bebi ;)
    Może cos dostanę :)

3jgxk0s36qip8cls.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Witam, u nas noc spokojna bez goraczki, teraz tylko katar u małej ufff, myślalam ze bedzie gorzej.

Angela tak trzymaj!! Ja czasami jak sie zdenerwuje to poczuje ruch maluszka i wiem wtedy, ze nie podoba mu sie moj zly humor i od razu zmieniam nastawienie:)
    Super ze dobrze z mała wszystko ze to nic poważnego , umnie poranek super , bezuszek mi się deformuje spalam na lewym boku i dzidzia siedzi po lewej :) haha poruszałam brzuszkiem i juz jest normalnie hihi :) pozdrawiam cieplutko

Lali lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze w łozku i niewiem kiedy wyjde ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby tam cos jest jak się glaszcze po brzuszku cięzarną :) ja poglaskala przed ciązą :)

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,

wrocilismy z podrozy poslubnej:). Wszedzie dobrze ale w domu najlepiej :D
    Podroz byla bardzo spontaniczna bo jechalismy poprostu tam gdzie miala byc pogoda. W rezultacie dojechalismy az do Rzymu po drodze zachaczajac o jezioro Garda i zwiedzajac Bolonie a spowrotem siene i Florencje. W sumie mam juz dosyc makaronu ale dzis na obiad bedzie pesto bo szybko sie robi sos z bazylii ;P

W przyszly czwartek mam wizyte i juz sie stresuje czy wszystko ok bo jak zwykle nie czuje sie ciazowo.

martafr, misia83, Krysti lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuu.. Dziewczyny niech ten weekend się wreszcie skonczy. Brzuch mnie tak napierdziela jak nigdy dotad:( z nerwow bo mój maz mial impreze w pracy i tak się nachlal że obraczke zgubil:( nie wiem czy nie skoncze na pogotowiu bo nie wiem skad ten bol tylko nie w dole a na calym brzuchu.

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:28

• 88macola Przyjaciółka

Wysłany: 26 października 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny chciałam się tylko zameldować, że rozłożyło mnie na całego. Z gardła poszło na zatoki, a z zatok na ucho. Boli mnie potwornie, wzięłam antybiotyk (DUOMOX). Moja obawa co do jego brania wynika z tego, że brałam ten sam antybiotyk od 15 do 20 września, czyli miesiąc temu :( bardzo się boje o dzidzie, szczerze mówiąc to nawet płakać mi się chce, bo złe myśli mam. Gin we wtorek dopiero :( Boże jak mnie strasznie wszystko boli :(

Nikoś <3 <3 <3
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ho::)
    ja na chwilkę:D

Marta ja też dostałam przesyłkę z BebiProgram, płyta dla Brzucha:D
    Mozzart, Bach, Bethoven itp.:P
    praz organizer na dokumenty:)

pozdrawiam o do zobaczenia na forum wkrótce:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro zamawiam pas :) mam badzieje ze dojdzie szybko :D bobto az z Canady :) caly zestaw nowy do puszczania muzyki ostatnio go wrzucalam takze wiecie jaki :) a ja posprzatalam mam zamiar poprasować rosól ugotowany :) ja tez katar sle wydmuchalam i lzej mi :)Eweliska nie denerwuj się jedz na pogotowie jak co zebys byla pewna ze wszystki ok zrobią usg i tyle ,oj boziu .Ja sie czuje tak dobrze ah energia jest :) no i te uplawy biale coraz wiecej ich wkladki zmieniam co chwilę :/

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halo

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psocia nudzidzsz się:) hihi hallo :D fajnie podróz przebyta nie źle zwiedzilas sporo :)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti mi kiedyś z ameryki paczka z lezaczkiem dla młodej 2 tygodnie:)
    Mój wspaniały mąż pojechał dziś na mecz-jest bramkarzem w miejscowym klubie i wrócił z zeszytym łukiem brwiowym i fioletowym nie otwierającym się okiem. Nie mam do niego siły.
    Jutro mam wolne. Mam zamiar oporzadzic ogród z mężem i kupić farbę do dzidziusiowego pokoju oraz płytki do przedpokoju. Przyjedzie mój tato kiedyś w zimie to mi wszystko zrobi:)

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Krysti mi kiedyś z ameryki paczka z lezaczkiem dla młodej 2 tygodnie:)
    Mój wspaniały mąż pojechał dziś na mecz-jest bramkarzem w miejscowym klubie i wrócił z zeszytym łukiem brwiowym i fioletowym nie otwierającym się okiem. Nie mam do niego siły.
    Jutro mam wolne. Mam zamiar oporzadzic ogród z mężem i kupić farbę do dzidziusiowego pokoju oraz płytki do przedpokoju. Przyjedzie mój tato kiedyś w zimie to mi wszystko zrobi:)
    Robotka niezle się urzadzil twoj mąz haha :) ty to się masz tez , no tak mysle ze z dwa tyg poczekam na przesylke :/ wytrzymam .Dobrze ze masz tate ze ci zrobi:) troche do zrobienia masz .

• Lali Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka mój tata też zrobi wszystko w domu, wykańczał nam cały dom, ciesze sie, ze nie musialam korzystac z obcej ekipy remontowej. Ale u nas leniwa niedziele, zaleglismy w trójke na kanapie, a i jeszcze piesek:)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Babeczki,

Od jutra tydzień na L4 więc sobie poodpoczywam i popiszę z Wami, ogarnę mieszkanie itd
    Moja sis ciągnie mnie z wizytą do siebie, ale nie wiem czy się zdecyduję na wycieczkę samolotową po 6 miesiącu, bo wcześniej praca mi nie pozwala na wyjazd, a potem troszkę się obawiam.
    Cały czas nie mam pomysłu w czym przezimować-ani kurtki, ani płaszcza...szukam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 11:54

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszłam do sklepu wzięłam pieska mojego zawsze sobie ją koło sklepu przywiązuje. Wychodzę amstaf bezpański kurwa mać na moją psinkę zaczoł atakować i jeszcze odepną ć nie mogłam bo uciekała rzędu tym psem a ten na nią zajeba.am kopa mu wzielam psa na ręce a on na mnie ! Zawału myslalam ze dostanę gdyby nie ludzie przechodni chyba by mnie i psa pogryzł wróciłam domdomku z płaczem moj na Policję zadzwonił i powiedział wszystko Oh Boże ! Przecież ten pies na raz by moją psinkę wzioł wystarczy w kark by złapał ja pierdo.e

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 18:44

‹‹ 576 577 578 579 580 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ