Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie no nie będę lekarzowi mówić o tych durnych zabobonach tylko jak mi powie jaka płeć to zobaczymy czy się sprawdziło
Ja bym córę chciała .. tzn zdrowe aby było ale jak myślę sobie o dziecku to Hania mi na myśl przychodzi, męzowi też ale przeczucie wewnętrzne mam, że tam syn siedzi
PSOTKA gratulujemy synakolejny na forum
Aaaaa no i ostatnio taka dyskusja o sprzątaniu była to ja przez ostatnie ponad 2 h prasowałam (chyba pierwszy raz w tym roku), prałam i składałam 5 pełnych pralek ubrań. Taką stertę rzeczy miałam
kręgosłup mi do du** wchodzi
-
To ja wam powiem do czego mnie ciagnie:
Przed zrobieniem testu pilam kawe jak oszalala. Normalnei tez pilam kawe ale w tym szczesliwym cyklu to normalnie jak jakis narkoman caly dzien marzylam o kawie.
A teraz to od poczatku w sumie mam chec na slodkie caly czas i na kwasne (kiszina kapusta, pomarancze).
Wczoraj pierwszy raz myslalam, ze pojde sobei ulzyc do lazienki po miksie jaki sobei wczoraj zrobilam: Sok z kiszonej kapusty (to on mnie dobil bo mialam niezla rewolucje w zoladku potem), sok z pomaranczy, zupa ogorkowa, salatka po zydowsku i ciasto marchewkowe.martafr, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
MARTA ja musiałam poskładać te wszystkie ciuchy, bo mąż mnie o to wczoraj prosił. Co oznacza, że było tego mega dużo
no i postanowiłam poprasować, teraz żałuję, bo plecy dalej bolą no ale trudno. Na jakiś czas mam spokój
IWONKA a ja bardzo lubię zmywać, odkurzać, myć podłogi, ścierać kurze, prać. Nie cierpię tylko prasować i składać ciuchów -
Dobra laseczki czas na mnie. Idę zrobić obiad, później prysznic, bo ja ciągle w piżamie
mąż podjedzie po mnie po pracy, czyli po 16 i jedziemy na usg! rany nie mogę się doczekać
Oczekujcie mnie wieczorem jak wrócę, pewnie koło 19-20
No i trzymajcie kciuki coby dzidziol ujawnił płeć !)))))))
martafr, Eweliśka, Bambi85, ziolko lubią tę wiadomość
-
hahaha Psotka dałaś czadu z tym miksem:D
ooo mam to samo, teraz o kawie mogę nie myśleć nawet, nie ciągnie mnie, lubię słodkie jak i kwaśne:)
czasem też sobie niezły miks zaserwuję
a i cerę mam ładniejszą, nawet podkładu nie używam:) -
IWONKA lenistwo to moja siostra bliźniaczka odkąd zaszłam w ciążę i dostałam L4
Ok idę, nie mogę się z Wami rozstaćjestem uzależniona od tego forum!
iwonka1077, Bambi85, martafr, mantissa lubią tę wiadomość
-
martafr wrote:FASIA u mnie mąż nieśmiale zaproponował że sam wyprasuje te stertę czego nigdy nie robi wiec musi mu też przeszkadzać
Fasia, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
MARTA - Ty to masz męża
jak chce to niech prasuje
Ja mojego o nic nie proszę jak wraca z pracy, w sumie z dwóch. Rano po 7 wychodzi do tej zarobkowej, po 16 jest już w naszym domu, który przebudowujemy .. wraca do domu koło 22 także nie mam serca czegokolwiek od Niego wymagać .. -
Fasia wrote:MARTA - Ty to masz męża
jak chce to niech prasuje
Ja mojego o nic nie proszę jak wraca z pracy, w sumie z dwóch. Rano po 7 wychodzi do tej zarobkowej, po 16 jest już w naszym domu, który przebudowujemy .. wraca do domu koło 22 także nie mam serca czegokolwiek od Niego wymagać ..:P
martafr lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:fasia ja najgorzej te zmywanie naczyń ale ogólnie jakaś leniwa w ciąży jestem:P:P
FASIA hihi ja też bardzo lubię tu zaglądaćiwonka1077 lubi tę wiadomość