X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wysportowany kurier hmmmm ja takiego fajnego może raz widziałam większość maja brzuchy wieksze niż ja :-D

martafr, Eweliśka lubią tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    ROBOTKA nie muszę w zasadzie. Jutro idę po wyniki i żeby mi kartę ciąży założył. Ogólnie nie chcę z niego rezygnować, bo po pierwsze jest na miejscu, po drugie jest na NFZ więc wszelkie badania mam za free, po trzecie w razie gdyby cos się działo to mogę się do niego na już dostać bo przyjmuje 4 razy w tyg. Do mojej dojeżdżam i ona różnie przyjmuje .. Także chciałabym sobie otwartą furtkę zostawić tym bardziej, że wczoraj mnie pytał czy chcę do niego chodzić i oczywiście potwierdziłam :)

BAMBI póki co własnie tak robię. Zastanawiam się co będzie później :P No ale to może pomyślę później. Myslałam tylko, ze macie jakąś propozycję :D

Fasia, to może zrób odwrotnie, na następnej wizycie u prywatnego powiedz mu, że lekarz na NFZ chce ci wystawiać zwolnienia i żeby od już drugiego nie wystawiał. Przecież prywatnemu możesz powiedzieć, że na NFZ tez chodzisz, bo chciałaś mieć skierowania na badania na NFZ a do niego prywatnie chodzisz po to, żeby czuć się pewniej, bo ja lepsze sprzęt. I problem z głowy. :)

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zobaczcie jaką śliczną niespodziankę dostałam od kuzynki. Czekoladki i kartka z życzeniami. :D
    http://i57.tinypic.com/27ywil2.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 12:03

Robotka1, Eweliśka, Auro lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    moja bratowa jest mistrzynią zabobonów,ma 3 dzieci i każde jak było małe do roku to w całym domu, poza łazienką były wszystkie lustra pozaklejane bo dzieciom nie wolno się przeglądać do roku, ja nie wiedziałam dlaczego je pozaklejała i nie pytałam i nosiłam małego na rękach,wzięłam go do łazienki i patrzyliśmy w lusterko,on się tak cieszył a ona jak zobaczyła jak warknęła na mnie to myślałam że na zawał padne,dla niej to było oczywiste a mnie zamurowało
    hahaha jak ja malo wiem sie okazuje, ale to tez bardzo dobre, ale ja bym szla krok dalej i przestala przegladac sie juz teraz : P, swoja droga pieknie by to wygladalo, jakbym pozaklejala wszystkie lustra, biorac pod uwage ze chocby w lazience mam dwa dosc duze ale jak mus to mus < hahaha>,
    p.s. powiesilam pranie, ale nie obawiajcie sie, trzymalam suszarkę na dystans hih

martafr, sylvia007 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co na obiad gotujemy bo nie mam pomyslu???

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANTISSA śliczna, czyżby jakieś święto u Ciebie ;>??

ok byłam na zakupach pierwszych:) zakupiłam balsam palmersa, z ciekawości. zobaczymy jak się sprawdzi:) chyba będę co chwilę zmieniać te balsamy:D już trzy mam:P

Fasia no a który gin wg Ciebie lepszy? wiem że pewnie pytałam o to milion razy ale sklerotyczce nie przegadasz:)
    może w takim razie lepiej już zostać u tego na nfz? mnie te podwójne wizyty zwyczajnie męczyły kurcze.
    w sumie zrezygnowałam z nfz a fajny mi się doktorek trafił. minus jeden to że usg 3 razy w ciągu ciąży.
    ale to zawsze można iść do byle kogo sobie zrobić w razie czego, wiec niby też nie problem.

pić mi się chce!!!

tak dziś jest zdecydowanie ciepło:)

mówicie o krokusach, i chyba zrobię to samo, uwielbiam wiosnę z krokusami:) może i ogrodnika dziś odwiedzę:) kilka sztuk kupię:)
    one są wieloletnie czy jednoroczne?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    MANTISSA śliczna, czyżby jakieś święto u Ciebie ;>??

ok byłam na zakupach pierwszych:) zakupiłam balsam palmersa, z ciekawości. zobaczymy jak się sprawdzi:) chyba będę co chwilę zmieniać te balsamy:D już trzy mam:P

Fasia no a który gin wg Ciebie lepszy? wiem że pewnie pytałam o to milion razy ale sklerotyczce nie przegadasz:)
    może w takim razie lepiej już zostać u tego na nfz? mnie te podwójne wizyty zwyczajnie męczyły kurcze.
    w sumie zrezygnowałam z nfz a fajny mi się doktorek trafił. minus jeden to że usg 3 razy w ciągu ciąży.
    ale to zawsze można iść do byle kogo sobie zrobić w razie czego, wiec niby też nie problem.

pić mi się chce!!!

tak dziś jest zdecydowanie ciepło:)

mówicie o krokusach, i chyba zrobię to samo, uwielbiam wiosnę z krokusami:) może i ogrodnika dziś odwiedzę:) kilka sztuk kupię:)
    one są wieloletnie czy jednoroczne?
    Robotka Krokusy są wieloletnie, posadzisz 10 sztuk teraz za rok będzie ich z 30. Ja sadzę w trawniku na wiosnę pięknie kwitną w tej trawie, a później normalnie mąż trawę kosi i tyle. Plewić ich nie muszę i nawozić też nie. Teraz są już wyprzedaże więc się opłaca kupować.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zauważylyscie, że shimmer_lip coś się ostatnio nie pokazuje ?

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,wracam po nieobecności, nie miałam internetu :( ale mi Was brakowało!!! U nas wszystko dobrze, we wtorek usg polowkowe :) Alicja kopie jak szalona,szczegolnie po czekoladzie ;) a dziś dala mamie popalić na zakupach w biedronce,bo mama zaslabla, co za niegrzeczne dziecko;)

martafr, Krysti, Fasia lubią tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis ide farbowac wlosy wiec pewnie dziecko urodzi sie rude...taki tam zabobon:)
    Na obiad zrobilam pomidorowa dla corki a dla nas krokiety z kapusta i pieczarkami, a ile wyjadlam tego kwasnego farszu mniam:)

Krysti, martafr, Bambi85, Fasia, liloe lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kobietki piszecie jak drukarnia gazety wyborczej hahaha :) Ja wstałam dopiero :) moja dzidzia dzis o 3 nad ranem sobie figlowała chwile przebudziłam się czulam :) wstalam rano zjadlam zasneło mi się i tu 12 prawie hahaha a za oknem szaro buro :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 12:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Ja dzis ide farbowac wlosy wiec pewnie dziecko urodzi sie rude...taki tam zabobon:)
    Na obiad zrobilam pomidorowa dla corki a dla nas krokiety z kapusta i pieczarkami, a ile wyjadlam tego kwasnego farszu mniam:)
    Hehe ty Ruda hihi e tam zabobony ;) ja tez juz myśle o fryzjerze by sobie dwa kolory nałozyc pomieszać cosik :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Hej,wracam po nieobecności, nie miałam internetu :( ale mi Was brakowało!!! U nas wszystko dobrze, we wtorek usg polowkowe :) Alicja kopie jak szalona,szczegolnie po czekoladzie ;) a dziś dala mamie popalić na zakupach w biedronce,bo mama zaslabla, co za niegrzeczne dziecko;)
    Juz masz polówkowe super :) no to dała ci popalic mała :)

hwesta lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam polowkowe w poniedzialek!!! <3 aa nie moge sie doczekac ! Ale czuje ze to tylko formalnosc jesli chodzi o plec bo ja czuje i wiem ze to bedzie SYN!!! :)) <3

Krysti, hwesta lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez czuje ze syn, a połówkowe dopieroooooo 17go:(

Krysti, Rudzia lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szefowka mnie dziś wzięła na gorąca czekoladę kupiła muffina i dała polowe dnia wolnego jutro za dobra prace☺️

Robotka1, martafr, Bambi85, Fasia, Krysti lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica ucałować taką szefową:D hihi

ja też dziś kupiłam farbę i mam zamiar sie pofarbować jutro:D amaretto z czekoladą:)

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie nie potrafie doczekać polowkowego .Chyba jutro bede dzwonic sie na termin umawiac mam nadzieje ze bedzie wolny termin dla mnie bo ta placowka jest polecana hehe przez pare osob znajomych ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 22:00

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wy miałyście robioną cytologię w ciąży?
    u mnie lekarz chce pobrać na następnej wizycie

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robiłam w kwietniu więc lekarz stwierdził ze nie musze

ug37roeq6z3ep1sa.png
‹‹ 628 629 630 631 632 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ