Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:ROBOTKA nie muszę w zasadzie. Jutro idę po wyniki i żeby mi kartę ciąży założył. Ogólnie nie chcę z niego rezygnować, bo po pierwsze jest na miejscu, po drugie jest na NFZ więc wszelkie badania mam za free, po trzecie w razie gdyby cos się działo to mogę się do niego na już dostać bo przyjmuje 4 razy w tyg. Do mojej dojeżdżam i ona różnie przyjmuje .. Także chciałabym sobie otwartą furtkę zostawić tym bardziej, że wczoraj mnie pytał czy chcę do niego chodzić i oczywiście potwierdziłam
BAMBI póki co własnie tak robię. Zastanawiam się co będzie późniejNo ale to może pomyślę później. Myslałam tylko, ze macie jakąś propozycję
Fasia, to może zrób odwrotnie, na następnej wizycie u prywatnego powiedz mu, że lekarz na NFZ chce ci wystawiać zwolnienia i żeby od już drugiego nie wystawiał. Przecież prywatnemu możesz powiedzieć, że na NFZ tez chodzisz, bo chciałaś mieć skierowania na badania na NFZ a do niego prywatnie chodzisz po to, żeby czuć się pewniej, bo ja lepsze sprzęt. I problem z głowy. -
Dziewczyny, zobaczcie jaką śliczną niespodziankę dostałam od kuzynki. Czekoladki i kartka z życzeniami.
http://i57.tinypic.com/27ywil2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 12:03
Robotka1, Eweliśka, Auro lubią tę wiadomość
-
martafr wrote:moja bratowa jest mistrzynią zabobonów,ma 3 dzieci i każde jak było małe do roku to w całym domu, poza łazienką były wszystkie lustra pozaklejane bo dzieciom nie wolno się przeglądać do roku, ja nie wiedziałam dlaczego je pozaklejała i nie pytałam i nosiłam małego na rękach,wzięłam go do łazienki i patrzyliśmy w lusterko,on się tak cieszył a ona jak zobaczyła jak warknęła na mnie to myślałam że na zawał padne,dla niej to było oczywiste a mnie zamurowało
p.s. powiesilam pranie, ale nie obawiajcie sie, trzymalam suszarkę na dystans hihmartafr, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
MANTISSA śliczna, czyżby jakieś święto u Ciebie ;>??
ok byłam na zakupach pierwszych:) zakupiłam balsam palmersa, z ciekawości. zobaczymy jak się sprawdzi:) chyba będę co chwilę zmieniać te balsamy:D już trzy mam:P
Fasia no a który gin wg Ciebie lepszy? wiem że pewnie pytałam o to milion razy ale sklerotyczce nie przegadasz:)
może w takim razie lepiej już zostać u tego na nfz? mnie te podwójne wizyty zwyczajnie męczyły kurcze.
w sumie zrezygnowałam z nfz a fajny mi się doktorek trafił. minus jeden to że usg 3 razy w ciągu ciąży.
ale to zawsze można iść do byle kogo sobie zrobić w razie czego, wiec niby też nie problem.
pić mi się chce!!!
tak dziś jest zdecydowanie ciepło:)
mówicie o krokusach, i chyba zrobię to samo, uwielbiam wiosnę z krokusami:) może i ogrodnika dziś odwiedzękilka sztuk kupię
one są wieloletnie czy jednoroczne? -
Robotka1 wrote:MANTISSA śliczna, czyżby jakieś święto u Ciebie ;>??
ok byłam na zakupach pierwszych:) zakupiłam balsam palmersa, z ciekawości. zobaczymy jak się sprawdzi:) chyba będę co chwilę zmieniać te balsamy:D już trzy mam:P
Fasia no a który gin wg Ciebie lepszy? wiem że pewnie pytałam o to milion razy ale sklerotyczce nie przegadasz:)
może w takim razie lepiej już zostać u tego na nfz? mnie te podwójne wizyty zwyczajnie męczyły kurcze.
w sumie zrezygnowałam z nfz a fajny mi się doktorek trafił. minus jeden to że usg 3 razy w ciągu ciąży.
ale to zawsze można iść do byle kogo sobie zrobić w razie czego, wiec niby też nie problem.
pić mi się chce!!!
tak dziś jest zdecydowanie ciepło:)
mówicie o krokusach, i chyba zrobię to samo, uwielbiam wiosnę z krokusami:) może i ogrodnika dziś odwiedzękilka sztuk kupię
one są wieloletnie czy jednoroczne? -
nick nieaktualnyHej,wracam po nieobecności, nie miałam internetu
ale mi Was brakowało!!! U nas wszystko dobrze, we wtorek usg polowkowe
Alicja kopie jak szalona,szczegolnie po czekoladzie
a dziś dala mamie popalić na zakupach w biedronce,bo mama zaslabla, co za niegrzeczne dziecko;)
martafr, Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
Ja dzis ide farbowac wlosy wiec pewnie dziecko urodzi sie rude...taki tam zabobon:)
Na obiad zrobilam pomidorowa dla corki a dla nas krokiety z kapusta i pieczarkami, a ile wyjadlam tego kwasnego farszu mniam:)Krysti, martafr, Bambi85, Fasia, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc Kobietki piszecie jak drukarnia gazety wyborczej hahaha
Ja wstałam dopiero
moja dzidzia dzis o 3 nad ranem sobie figlowała chwile przebudziłam się czulam
wstalam rano zjadlam zasneło mi się i tu 12 prawie hahaha a za oknem szaro buro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 12:55
-
nick nieaktualnyLali wrote:Ja dzis ide farbowac wlosy wiec pewnie dziecko urodzi sie rude...taki tam zabobon:)
Na obiad zrobilam pomidorowa dla corki a dla nas krokiety z kapusta i pieczarkami, a ile wyjadlam tego kwasnego farszu mniam:)ja tez juz myśle o fryzjerze by sobie dwa kolory nałozyc pomieszać cosik
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Hej,wracam po nieobecności, nie miałam internetu
ale mi Was brakowało!!! U nas wszystko dobrze, we wtorek usg polowkowe
Alicja kopie jak szalona,szczegolnie po czekoladzie
a dziś dala mamie popalić na zakupach w biedronce,bo mama zaslabla, co za niegrzeczne dziecko;)
no to dała ci popalic mała
hwesta lubi tę wiadomość
-
Ja sie nie potrafie doczekać polowkowego .Chyba jutro bede dzwonic sie na termin umawiac mam nadzieje ze bedzie wolny termin dla mnie bo ta placowka jest polecana hehe przez pare osob znajomych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 22:00